zenox Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 Obozavam automobile zato sam se i registrovao na vas forum.Ovaj rad je objavljen u novom broju casopisa "Tuning & styling" pa se nadam da ce se i vama svideti.Kreirao sam ga u 3ds maxu 6.Inace rendering i osvetljenje nije nista posebno.Posto nemam V-ray advanced ili Brazil r/s kombinovao sam 8 omnija i jedan direct light.Za ovaj rad sam dobio najbolje kritike na sajtu 3dcommune.Zbog kombinovanja crvene i crne boje ovo vozilo izgleda kao stelth,a mnogi su mislili da je batmobil.No za mene je to ipak vrlo uspesan redizajn Mercedesa SLR Mclareen.
pailhead Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 Interesantan koncept, ali mislim da je tehnicki lose odradjen. Ako zelis pomoc, postavi zice. Ako radis u maxu, najbolje je da stavis sivi materijal na ceo model, i da svim objektima stavic crnu boju. Udji u expert mod i uradi printscreen tako je najbolje sagledati zicani model.
Vlada Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Hajlajti treba da budu mnogo ostriji sem ako auto nije neke gume ili neceg slicnog,znaci samo ih poostri i dobices mnogo bolji render!
DamjanMX Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Ajde molim te objasni nam kako priloziti rad za taj casopis.......verujem da ima ljudi koji bi hteli da konkurisu sa svojim kolima za neku od stranica....
Che che Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Namuchen, ali stvarno namuchen model... Kojom tehnikom si radio? Lopoly.. nurbz.... Render prilichno losh.... Mogao bi da nabavish ipak neshto od gorepomenutog... Vray.. Brazil.... Shta imash da kazesh u svoju odbranu? ;) :D Shalim se... nije frka u opshte... svi smo ovde da neshto nauchimo zar ne... :)
markovicd. Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 ... da we all learn something... majke mi reci nam kako da konkurisemo za tuning styling!:)
tforgo Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Mozda nije losa ideja da neko od moderatora foruma kontaktira casopis "Tuning Styling" office@tuning.co.yu , a oni ce najverovatnije biti zainteresovani da u svom casopisu proprate desavanja na ovom forumu.
miksha Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 da budem iskren meni se ovo nikako nesvidja. Ideja je dobra (ne super, samo dobra) ali tehnicki je katastrofa.
Dimke Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 Kao ideja u bojama je Ok, ali je model malo kvaran.Izgleda kao da je od plastike i ostavljen na suncu dva dana.Verovatno si radio u meshu a ne u poly pa ti izashlo tako smezurano.Zaoshtri malo te ivice (ili su to lajsne) nadji 3ds MAX7 imash MentalRay dzabe pa furaj.
DamjanMX Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 Mozda nije losa ideja da neko od moderatora foruma kontaktira casopis "Tuning Styling" office@tuning.co.yu , a oni ce najverovatnije biti zainteresovani da u svom casopisu proprate desavanja na ovom forumu. Predvideo sam tako nesto i poslao sam im mail.....cekam odgovor....
pirates Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Neznam zasto mi se namece cinjenica da niste citali postove, kada smo raspravljali o pravilima i "nagradama" za tuning sesion.....:)
-=: soNic :=- Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 znam devojku koja radi u tuning styling, poslacu joj link na ovaj vash tuning session ;)
DamjanMX Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Sve je sredjeno sto se Tuning & Styling casopisa tice, evo vidite: http://www.dizajnzona.com/forums/index.php?showtopic=5832
Recommended Posts