Jump to content

Recommended Posts

Posted

evo cime sam se baktao protekle 2 nedelje...

reklama za luxorove bombone.

b-walk1.jpg

b-jump1.jpg

enivej, mnogo smo se primili na ideju sa disko kosicom pa smo mu je nakacili u

poslednjem kadru i ispalo je jako cool...

sve u svemu jako vesela reklamica...

link (9mb)

inace, kad je vec sve bilo gotovo, dobijemo info da moraju sa pack-shotom da se vide i poklon privesci koji idu uz bombonice, tako da je to bukvalno baceno u scenu..

p.s. sa njime cu da uradim walkcycle za anim-zanimaciju 02, iako sam hteo kvarnjacki da podmetnem ovaj koji sam vec napravio....

Posted

anticipacija pri skoku, overlaping (drag) na par mesta i josh par stvarchica... BRE!!! hahaha

generalno je super ali se vidi da nisi bio bash skoncentrisan.

koliko od te dve nedelje si radio?

[sada ide tuuuuzna pricha o rokovima i nedostatku vremena koje je pojeo pashic :rolleyes: :lol: ]

Posted

@orgazmo: thanks, a moguce da ce biti neki voice... ja sam okacio samo final montazu.

@cg" hahahaha znao sam nego, sta fali, mozda jos 2 frejma... ima anticipacije ali tako je seceno u montazi, veci je problem njegova leva noga koja ne dodiruje zemlju a trebalo bi da mu je oslonac pri skoku... ne pitaj me za to :))))))))

sto se drag-a tiche, ok mi je ovako, znam na sta mislis ali, :PPPPPPPPP

ma koji pashic bre, internet prokleti.. mnogo se zabodem ponekad...

dobro nisam se prekinuo od rada, rokovi su bili prilicno labavi.

evo specijalno za tebe, : original ending (3mb) , kako ti se svidja overlap na kapici ?? :))

Posted

hehe ludacki :D

Svidja mi se sto je sve tako simpl, ne previse modelionga, niti texturica i nikako previse komlikovano mozda malo da je bilo polemike vise o samom liku i njegovom izgledu, nekako kao da je suvise "tvrd" i "ostar" za nekog cartoon karaktera, ali u motazi je na kraju sve kao sto vidim bas slatko, sa muzikicom i sve heh :P

To sto kaze cg, apsolutno stoji u nekim kadrovima nedostaje trenutak anticipacije par kadrova je moglo bolje da se resi...i taj poslednji kadar malo "pliva" al sve u svemo good job!

Posted

Skok je stvarno lose odradjen. A cini mi se da nije toliko problem u samoj anticipaciji, koliko je u montazi. Mislim da to moze lako da se koriguje:

-izbacite onu slide-in tranziciju koja uopste ne stima na ovom mestu - em je linearna, em je horizontalni pokret - koji bi trebao da se nadoveze na vertikalni pokret. Mislim da bi vec neka slide-in (od gore) vertikalna tranzicija legla mnogo bolje, i nadoknadila bi ti manjak anticipacije u animaciji.

-Takodje, pokret je izmontiran sa zakasnjenjem - trebalo je uleteti ranije sa skokom jer u audiu postoji onaj lift-off zvuk, koji pocinje dosta ranije. Inace, sam skok bi trebalo da traje nesto duze tako sto bi kamera trebalo da prati lika - onako da se vidi motion blur.

-plivanje u vodi - mislim da je ovde bilo bolje izbeci GI, i da se picilo samo sa jednim ili dva svetla od gore - u vodi bi sve trebalo da je dosta kontrastnije jer svetlo dolazi samo od gore. Kao background bi verovatno legao neki izrazeniji gradient.

-ne svidja mi se sto je sve osvetljeno u tonovima nekakve roza-ljubicaste nijanse. Mislim da za uvaj fazon summer-time akcije, mnogo bolje lezi prirodnije ovetljenje koje vuce na suncevo svetlo - znaci - zuto prema narandzastom.

Osim ovih zamerki, sve ostalo je jako fino odradjeno i generalno mi se svidja - narocito disko-kosijaner koji je totalno protagonista i light-motiv spota.

Posted

thanks na komentarima.

slazem se sa nekima, mada nisam se mnogo angazovao oko estetike spota, bavio sam se pretezno tj. samo pokretima, a odskok, pa heheh, ako ti kazem da je po storibordu trebalo da se vidi samo gornji deo tj , "letenje" a ja sam animirao odskok jako grubo samo da imam u glavi opravdanje da je usao u sledeci kadar iz validne poze, psihotrip, ... onda je ipak otisao u render, sto mi je nekako promaklo da sredim.... - you know how it goes....

ideja za kosicu je dosla kad je reklama vec otisla na tv ali mislim da su odneli do-render na zamenu, tj skoro sigurno.