Angel_of_Dark Posted September 22, 2005 Report Posted September 22, 2005 Prvi pokusaj (nazovimo ovo skicom) da uteram karoseriju u nesto moderniju formu ali da ne izgubim prepoznatljivost bube.
ankalagon Posted September 22, 2005 Report Posted September 22, 2005 svidja mi se ova batman buba :) bolje da su tebi dali da dizajniras novu bubu :)
marco3dx Posted September 22, 2005 Report Posted September 22, 2005 hmmm, nista lose ne mislim, ali izgubio si prepoznatljivost bube - vise lici na betmobil :blink: ! ne znam, meni jednostavno nekako ne stima... poz
spine Posted September 22, 2005 Report Posted September 22, 2005 Ok za formu ali izgubio si proporcije bube. Ziveli
Angel_of_Dark Posted September 22, 2005 Author Report Posted September 22, 2005 Ok za formu ali izgubio si proporcije bube. Ziveli Jedino sto sam menjao u proporcijama je to da sam spustio krov za nekih 15-20 cm i produzio vrata za nekih 20 cm. Cilj je taj da visinu nadoknadim sa time sto umesto toga da je buba cetvorosed, postane dvosed (u bubi se prakticno sedi pod pravim uglom). Sve ostale proporcije su tu (osim prednjeg dela koji je samo produzen) i naravno - blatobrani su produzeni - u principu nema izmena koje ne bi mogle u stvarnosti da se naprave uz malo gita i kompozitnih vlakana (kevlara ili grafita). A da, prednja soferka je sada zaobljena umesto originalne koja je skoro ravna.
Angel_of_Dark Posted September 22, 2005 Author Report Posted September 22, 2005 Evo, malo rada na felnama.
Angel_of_Dark Posted September 22, 2005 Author Report Posted September 22, 2005 Evo i pogleda odozgo - ovde se vidi bolje karakteristicna bubina linija.
ankalagon Posted September 23, 2005 Report Posted September 23, 2005 ej sada sam gledao film herby, pogledaj ga da vidis sta buba moze :)
Che che Posted September 23, 2005 Report Posted September 23, 2005 Hahaha... ova poslednja fotka... Nikako ne mogu da se odagnam utisku da je u stvari zadnji kraj nekog automobila... Zar ne? Inache mi je dobro... nije perfektno... ali moze da bude.....
Angel_of_Dark Posted September 23, 2005 Author Report Posted September 23, 2005 Hahaha... ova poslednja fotka... Nikako ne mogu da se odagnam utisku da je u stvari zadnji kraj nekog automobila... Zar ne? Inache mi je dobro... nije perfektno... ali moze da bude..... Jeste, verovatno zato sto nema farove... ali evo i farova:
miljenko Posted September 23, 2005 Report Posted September 23, 2005 ove poslednje dve fotke kidaju . felne su perverzija a svetla........ nego ti bash volishs da renderujesh ove mracne scene . daj napravi neku daylight scenu da se sve lepo vidi .nastavi ovako i zadnji deo bube sa amped stop svetlima
markovicd. Posted September 23, 2005 Report Posted September 23, 2005 ... betbubomobil! :) ja bi uradio znachi "JA" :) ... napravio kabrio... i spustio zadnji deo malo....( znachi prozore pozadi) i stavio neki veliki brutalni spojler! :) ali kao sto rekoh JA !:)
Angel_of_Dark Posted September 23, 2005 Author Report Posted September 23, 2005 Pokusavam da sredim zadnji deo....
Che che Posted September 23, 2005 Report Posted September 23, 2005 Jeste, verovatno zato sto nema farove... Pazi kad sam tachno to i pomislio... Eee odlichno je stvarno....
miljenko Posted September 23, 2005 Report Posted September 23, 2005 mnogo je mracno i noshta se ne vidi
Angel_of_Dark Posted September 23, 2005 Author Report Posted September 23, 2005 mnogo je mracno i noshta se ne vidi Miljenko, mora da ti je monitor mnogo taman ili da ti nije dobro kalibrisana gama. Mislim, tacno je da je auto taman (crn je) ali bi na dobro kalibrisanom monitoru moralo sve lepo da se vidi.
Abishai Posted September 23, 2005 Report Posted September 23, 2005 Mislim... sta reci... :) (stavi samo malo svetlije da bude)
[vlada] Posted September 23, 2005 Report Posted September 23, 2005 Sve bolje od boljeg.Stvarno extra izgleda.Koliko vidim ti samo hdri daje ove refleksije.Jel nije problem da mi posaljes na mail taj hdri?
Angel_of_Dark Posted September 23, 2005 Author Report Posted September 23, 2005 ,Sep 23 2005, 21:12] Sve bolje od boljeg.Stvarno extra izgleda.Koliko vidim ti samo hdri daje ove refleksije.Jel nije problem da mi posaljes na mail taj hdri? HDRI Evo ti link, tu imas ovaj hdri. Hri su u niskoj rezoluciji, ali su super za refleksije.
Recommended Posts