NIKOLAg Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Pokretao sam vec jednom slican topic , jer sam zapazio nesto zanimljivo. Pa evo opet cu to da uradim i cilju suzbijanja internet prostitucije i izrabljivanja naivnih dusa. Ako gresim - unapred se izvinjavam svima , mada dobro procesljajte ovo sto ostavim ovde jer je veoma zanimljivo (posebno za nadlezne inspektore koji mogu da iskopaju vise informacija nego ja :) Krecemo - Covek broj 1 -> amateurgrafik Datum registracije: 8-May 09 Covek broj 2 -> truedizajn Poslednji put viđen: Tuesday 21. April 2009 - 23:09 Covek broj 1 -> amateurgrafik raspaljuje tri "internet konkursa" u roku 7 dana Poslednji glasi ovako (BITNO JE BOLDOVANO) Samo na pocetku da kazem da je pobedu na prethodnom konkursu odneo: TrueDizajn freelance studio Tema konkursa: Izrada sajta i logotipa za SkyM design Rok konkursa: 10.6.2009. Vrednost konkursa: a)za izradu logotipa: 1. nagrada = 500 evra 2. nagrada = 250 evra b)za izradu web prezentacije: 1. nagrada = 750 evra 2. nagrada = 450 evra Kratak opis studia: SkyM freelance design studio je studio za izradu web i grafickih resenja koji postoji od 2007. godine. Za taj period ovaj studio je odradio velik broj radova iz oblasti web i print dizajna. Sta zelimo: Radeci za druge nismo ni slutili kako ce nam nase potrebe zadavati vece probleme, pa stim u vzi smo i dali ovaj konkurs. Pored ovoga, dobitnici nagrada ce moci da racunaju, na mozda i trajnu saradnju. Zelimo 3 verzije logotipa: 1. verzija koja ce se zasnivati samo na tipografiji 2. verzija koja ce pretstavljati 'icon=based" logotip, ali ne bas previse vezano za samu ikonicu 3. klasican "icon-based' logotip, sa originalnom idejom i u 3D,sa gradijentima, i senkama, imate dosta primera ovakvih logotipa na www.99designs.com Glavni tekst:SkyM(Skym,skym,skyM- bila koja varijanta, koja mislite da je bolja, mad preferiramo prvu) Tag line: web & graphic Zelimo web sajt: originalan pre svega, svidjaju nam se web sajtovi: www.greenfish.rs, www.rainfall.ro, www.krojac.com Naravno, u koliko imate dobru ideju za ovakav sajt, slobodno saljite svoje radove. Ne zelimo: ukradene ideje, ukradene ikonice, ukradene fontove Radove dostaviti: a) logotipe u jpeg verziji b)screenshotove sajtova(citav sajt, ne samo deo) Osim radova dostaviti i : a)CV b)portfolio dosadasnjih radova Sve radove dostaviti do 10.06.2009. na e-mail: amateurgrafik@gmail.com Unapred zahvalni, SkyM design Dakle srecni dobitnik je TrueDizajn freelance studio , koji je ne tako davno trazio savete za logo pogledaj temu i resenje bitno je -> http://www.dizajnzona.com/forums/index.php?showtopic=61931 A tu imamo "čistak" lopovluk sa stocka. Pa to je ok da kazemo , ali imamo i temu http://www.dizajnzona.com/forums/index.php?showtopic=63467 na kojoj amateurgrafik vec uradio resenje (za ovaj raspisani konkurs) , pa je sad raspisao konkurs za budzetom od oko 2000 "evra" (evra-> igrao za mancester united) za resenje web sajta firme koja se bavi izradom web resenja. Zakljucak je - veoma losa samopromocija od strane jednog coveka (ili dva "ortaka") koja cak nanosi stetu drugima (da ne kazem naivnima:) Eto toliko - valjda je ovo zanimljivo štivo za nadlezne. -> Sky & True United:) Ako je pogresna procena (mada sam prilicno siguran da je rec o lose organizovanom izrabljivanju) - izvinjavam se. - i udrite delite:)
BT Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Tu pored ortaka se inače nalazi i trudizajnov sin export (ili import, ne mogu sad da se setim), tako da je sasvim o.k. što si napisao ovo i hvala ti, čisto da se ljudi ne bi zaletali da rade, a uputiću tebe i sve ostale na još par tema koje demonstriraju profesionalnost dotičnog " dizajn studija". Početak razotkrivanja: http://www.dizajnzona.com/forums/index.php...=61675&st=0 Obavezno štivo - totalni samo-pokop: http://www.dizajnzona.com/forums/index.php...=61758&st=0 Dotična osoba sa gomilom alterega (otac i sin mu export, a vidim sad i partner da postoji), nisu banovani jer toliko zabavljaju narod da su barem meni postali obavezno štivo kada se iznerviram.
NIKOLAg Posted June 3, 2009 Author Report Posted June 3, 2009 au , pa ja se tek sad setih ovih tema:) -> mnogo smesno :lol: . U svakom slucaju rec je o o trolličnoj osobi ( trudizajn , "sin" export , amateurgrafik ) koja prica sama sa sobom , raspisuje konkurse na kojima pobedjuje licno , - verovatno je rec o nekom detetu koje se upetljalo u svojim lazima.... A mozda se radi i o kombinaciji : -amateurgrafik (deda) -trudizajn (otac) -export (sin i unuk istovremeno) :D
Gremlin Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Pa pazi, realno, ovakve prevare ladno prolaze... i dečko je sve to fino smislio, ili njegov sin... ili tata... ne... čekaj... stani... hehehehe... kakvi penali :) oh... možda su neku drogu uzeli... pa su se zbunili ili... :D
ugac Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Ja mislim da je i Taksista_1973 iz iste familije. Ako nije neki buraz, bar je komšija. Neko je baš rešio da razvodnjava forum i da spamuje. Ja bi to sve lepo banovao. :P Ali to sam samo JA.
NIKOLAg Posted June 5, 2009 Author Report Posted June 5, 2009 ^100% , dok staje u odbranu "truedizajna" a osporava gremlina tek sto se registrovao :lol: :lol: :lol: :lol: -> trollovi su legende bas umeju nasmejati
BT Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 To bi već bilo previše, dajte mi link na neku temu gde se pojavljuju obojica (ili četvorica ili trojica, koliko ih već ima čvorovića), da proverimo IP adresu.
gervasius Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Izgleda da je djuraster peti klon. Inače amateurgrafik se zove Stefanovic Jovan, a export Stefan Jovanovic :D
henrik Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Stvarno, dajte neku temu gde je Adams Family na okupu, na odmoru sam, pa imam više vremena da ih banujem kako izlaze iz rupe.
Gremlin Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Ja bih se borio protiv njih, samo kada postoji stvarna opasnost... inače su baš zabavni... sve dok ne počnu da budu štetni :) A uvijek me pomalo zanimala psiho/patologija takvih likova... :D
NIKOLAg Posted June 5, 2009 Author Report Posted June 5, 2009 Psiho/Patologija -> biti na silu dobar u necemu , i time nadohnaditi licne nedostatke :lol: me edit/ Komedija i dalje traje na podforumu graficki dizajn , takozvano "otpustanje samog sebe"
dejanks84 Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 E isplakao sam se od smeha ko sto nisam odavno :lol: :lol: :lol: :lol: Za sada moji favoriti na forumu su: Gospodin Branislav, Taxista_1973, truedizajn, export import i nadam se da ce biti vise ovakvih ljudi da mi instant poprave raspolozenje. . . fenomenalno :D Svaka cast i za detektive DZ B)
markoni.slo Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Ja mislim da je i Taksista_1973 iz iste familije. Ako nije neki buraz, bar je komšija. Neko je baš rešio da razvodnjava forum i da spamuje. Ja bi to sve lepo banovao. :P Ali to sam samo JA. Sudeći po avataru, mislim da je Taksista došao pravo iz Australije... drug naš poznati to je, boki a.k.a narcis a.k.a ma_boki a.k.a. ... :D
iksica Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 Jbt, u životu se ovako nisam smejao, ovo je bolje od Vrućeg vetra.
SiCkMiNd Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 tako mi i treba kad ne chitam sve teme :D ajoj istina :D daj da napravimo neki hall of flame - zbirku linkova ka tim ludackim zakljucanim temama od ranije pa i mi neupuceni da imamo cemu da se retroaktivno ismejemo :D
Recommended Posts