Jump to content

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...HDRI za sada jos nije u opticaju.

Unutrasnjos cu kad naucim da pravim lampice ocu da imam light show unutra :D B)

Sto se tice boje i meni se crna sve manje i manje svidja, a onda se setih paklenih ulica i onog zelenog eclipsa pa sam probao nesto slicno, samo bez njegovih decolova iskreno ne svidjaju mi se ;)

Eve i mali updatcic nisam mogao da se odlucim koju cu razlika je samo u felnama :D

011xz.jpg

024cf.jpg

031pa.jpg

Posted

Stvarno, stvarno, STVARNO dobro...! Koliko si se sa onim stockom kobeljao, toliko si ovaj tuned razvalio..... svaka cast, jedva cekam da vidim sta ces dalje raditi...!

I da..... ja ocu beli.... :rolleyes:

Posted

Odlicno, respekt! Ajd rokni jedan sa ajkulom, ali da auto bude crn sa crvenom haubom i zadnjim delom, onako da se pretopi u crvenu kao u NFSU... Ili samo kod zelenog modela promeni boju u crnu a plavo u crveno

A gotivna je i ova girlie verzija, odma bi zenio takvu cicu koja vozi nesto ovako :D

Posted

Hvala svima na pozitivnim kritikama :D

Sad muku mucim sa rendanjem renderi su mi stvarno dugi pa imam problema sa radom jer sam mu odradio kompletan interior (motor-unutrasnjost-gepek) a napalio sam se na pravljenje materijala slicnim kakav je nissan sky line onaj srebrni ;) jedino nemam ideju za viniele/decalse necu da budu preterani ali da budu cool. Postovacu ga uskoro.

Posted

Prvo zakaci slike unutrasnjosti pa cemo na osnovu boje unutrasnjosti i samog izgleda dati neku ideju za viniele i decalse.Moram opet kazem da je ovo ludnica od keca. :D

Jel se mucis sa brazilom? Ako treba neka pomoc javi se na pp. Pozdrav!

Posted

Dobar je i ovakav, samo mi je zadnji deo malo siromasan previse je jednostavan, samo kad bih zadnja svetla malo doterao sa nekim hrom okvirom i slicno bilo bi lepse i tu registraciju proba malo drugacije napravi da izgleda realnije neki bump i slicno kao kod prave registracije..

Sto se tice hroma ako mnogo reflektuje onda kombinuj brazil hrom i hrom iz 3dmax-a.Znaci prvo izaberes opciju blend i tu ubacis u jedan slot brazil hrom, a u drugi obican hrom i onda sa mesavinom od 40% dobiti neki malo bolji hrom koji se ponasa malo bolje u odnosu na okruzenje.Ako imas hdri u slici onda kod obicnog hroma samo promeni mapu koju koristi za refleksiju i onda ce biti ok u odnosu na okruzenje, ali samo ako imas hdri.