milan® Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Valerij ovi renderi izgledaju dobro, aj postuj neki u kome se vidi unutrasnjost
pirates Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Mnogo jak model, jedina zamerka sa moje strane je sto na "pokazivaci pravca" izgledaju kao macije oko na pedali pony bicikla, sve ostalo je super.
Valerij Zajcev Posted October 12, 2005 Author Report Posted October 12, 2005 ...HDRI za sada jos nije u opticaju. Unutrasnjos cu kad naucim da pravim lampice ocu da imam light show unutra :D B) Sto se tice boje i meni se crna sve manje i manje svidja, a onda se setih paklenih ulica i onog zelenog eclipsa pa sam probao nesto slicno, samo bez njegovih decolova iskreno ne svidjaju mi se ;) Eve i mali updatcic nisam mogao da se odlucim koju cu razlika je samo u felnama :D
[vlada] Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Super izgleda.Nije losa ni boja, samo hauba mi nekako lepse izgledala sa carbonfiberom ;)
Valerij Zajcev Posted October 14, 2005 Author Report Posted October 14, 2005 Ovo bi sad trebalo da je 100% gotovo, necu nista da naglasavm ali ova 3 momka ce mozda da zavrse u nekoj animaciji opet imam 25/h slobodno i isto toliko vremena za vezbanje inace dajte komentare. B)
radoman2 Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 ocu i ja jedan! :D Svaka cast Valerij
[vlada] Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 Nema sta da se komentarise.Samo da kazem i ja svaka cast.Maksimalno si iskoristio svoje slobodno vreme i odradio si ovo veoma lepo ;) SVAKA CAST!
thinker Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 svaka cast! ovako treba da izgleda jedan ozbiljan rad na ovu temu. prisao si problemu sa svih strana i isterao ga do kraja, plus, izgleda odlicno. bravo!
pailhead Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 :mouth drop: fenomenalno, svaka cast!
neba77 Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 Stvarno, stvarno, STVARNO dobro...! Koliko si se sa onim stockom kobeljao, toliko si ovaj tuned razvalio..... svaka cast, jedva cekam da vidim sta ces dalje raditi...! I da..... ja ocu beli.... :rolleyes:
Goran Bajazetov Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Odlicno je :) ...ali stvarno odlicno! ;)
Viper Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 Odlicno, respekt! Ajd rokni jedan sa ajkulom, ali da auto bude crn sa crvenom haubom i zadnjim delom, onako da se pretopi u crvenu kao u NFSU... Ili samo kod zelenog modela promeni boju u crnu a plavo u crveno A gotivna je i ova girlie verzija, odma bi zenio takvu cicu koja vozi nesto ovako :D
Valerij Zajcev Posted October 19, 2005 Author Report Posted October 19, 2005 Hvala svima na pozitivnim kritikama :D Sad muku mucim sa rendanjem renderi su mi stvarno dugi pa imam problema sa radom jer sam mu odradio kompletan interior (motor-unutrasnjost-gepek) a napalio sam se na pravljenje materijala slicnim kakav je nissan sky line onaj srebrni ;) jedino nemam ideju za viniele/decalse necu da budu preterani ali da budu cool. Postovacu ga uskoro.
[vlada] Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 Prvo zakaci slike unutrasnjosti pa cemo na osnovu boje unutrasnjosti i samog izgleda dati neku ideju za viniele i decalse.Moram opet kazem da je ovo ludnica od keca. :D Jel se mucis sa brazilom? Ako treba neka pomoc javi se na pp. Pozdrav!
Valerij Zajcev Posted October 20, 2005 Author Report Posted October 20, 2005 Pa imam probleme sa brazilom, sada manje doduse al jeb*** mi je tesko da ukrotim chrome, btw evo ga otvoren...
[vlada] Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 Dobar je i ovakav, samo mi je zadnji deo malo siromasan previse je jednostavan, samo kad bih zadnja svetla malo doterao sa nekim hrom okvirom i slicno bilo bi lepse i tu registraciju proba malo drugacije napravi da izgleda realnije neki bump i slicno kao kod prave registracije.. Sto se tice hroma ako mnogo reflektuje onda kombinuj brazil hrom i hrom iz 3dmax-a.Znaci prvo izaberes opciju blend i tu ubacis u jedan slot brazil hrom, a u drugi obican hrom i onda sa mesavinom od 40% dobiti neki malo bolji hrom koji se ponasa malo bolje u odnosu na okruzenje.Ako imas hdri u slici onda kod obicnog hroma samo promeni mapu koju koristi za refleksiju i onda ce biti ok u odnosu na okruzenje, ali samo ako imas hdri.
flash_back Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 zvuci neverovatno, ali pre bi se vozio u ovakvom kecu nego u novom bmw-u serije 5 :) svaka cast covece, odusevljen sam:)
gama Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 Auto je odlican.Ja mislim da bi trebalo da stavis neke usisnike za vazduh na krovu.Sta mislis o tome?
gama Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 Mislim da auto sada nije odlican vec prava babaroga!
Valerij Zajcev Posted October 26, 2005 Author Report Posted October 26, 2005 babaroga? :blink: :blink:
Recommended Posts