Vertygo Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Ja bih mu prednje farove vratio kao na http://img366.imageshack.us/img366/7377/062fu.jpg - simpatično rešenje :).
pailhead Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Meni su se na ovom mnogo vise svidjali, bar ovaj otvor za hladnjak.
Valerij Zajcev Posted October 6, 2005 Author Report Posted October 6, 2005 Mrzi me da citam sve od pocetka ko bese ima carbon fiber texturu nek mi baci na pp
vegass Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 ...ko bese ima carbon fiber texturu nek mi baci na pp... <{POST_SNAPBACK}> Pa znas ko sve ima....:D Nisam htio na pp...neka stoji ovdje, mozda jos nekom zatreba.
Valerij Zajcev Posted October 7, 2005 Author Report Posted October 7, 2005 Evo da ne pokvarim tradiciju pa da ne uploadujem nista do kraja :D Ovo je brazil i potpuno novo iskustvo za mene...
miljenko Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 felne su odlicne - nemenjaj nishta na njima. a shto volish crnu boju , nevidi se grill ni svetla-nishta. ajda sada malo cackaj po brazilu pa ubaci jedan hdri u pozadinu i neku cestu i tako dalje.;
Valerij Zajcev Posted October 7, 2005 Author Report Posted October 7, 2005 Felne ce na kraju da budu crne :D :D (salim se) pa ne verujem da ce da ostane crn vidis da experimentisem vidis crvenog zucu gore tako nekako bi trebalo da bude +decols...
Viper Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Dobar, dobar! Nemam vecih zamerko osim sto fale brisaci i malo detalja u tom delu, ostalo je ok! Sada jos samo dobri materijali, decals i svetlo! I neko gotivno okruzenje, pista uz motion blur... mmmm :D
miksha Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 cool narocito mi se svidja kvaka na vratima, kao sto ima rx7 stavi mu dva roof scoop-a, mislim da bi mu dobro stajali hajde okaci sliku zadnjeg dela sa ovakvom scenom
Valerij Zajcev Posted October 8, 2005 Author Report Posted October 8, 2005 Dakle miksa da ne bi tebe ovo nikad ne bih video ne znam nista se desilo samo sam okrenuo model sa druge strane i evo kakav sam render dobio scena je ista probao sam da rendam i iz wievporta i camere isto se vata sta bi ovo moglo da bude ponavljam brazil. najgori render moze mala pomoc??
Viper Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 Sto's ga vooozo po blatu? :D Ne znam sta ovo moze da bude, ali ne verujem da je samo okretanje moglo da dovede do ovoga! Si probao opet s preda? Inace, slazem se za roof scop. I mozda neka lajsnica ili tako nesto kod zavrsetka haube sa prednje strane, nekako mi tu tanko? Bice bas dobar, nema jos puno... Daj shibni neke decals za sledeci update
Valerij Zajcev Posted October 8, 2005 Author Report Posted October 8, 2005 Ma kada ga okrenem napred OK je sa strane je ok ali pozadi ko da je po blatu vozen nista nisam menjao i ne kapiram ne znam kako da popravim ovo??
Blada Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 brate ti si genije ! respect ! ovo je ludnica..........
Valerij Zajcev Posted October 9, 2005 Author Report Posted October 9, 2005 brate ti si genije :D moram priznati :D :D nego neverovatno ali prethodna slika gde sam izlozio problem sa renderom je ladno ali ladno bio problem sto je bio ukljucen shell modifajer i to na in=0,1 out=0 cisto da bih imao two sided onda u renderu dobijem one brljotine, a cim ga disablujem render cist ko suza jel ovo bug sta je??
WeBad Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 u fance aj baci jos koji render! ovako super lici! :)
Valerij Zajcev Posted October 9, 2005 Author Report Posted October 9, 2005 Primio sam dosta tesku kritiku da je "RUZAN" kad je raznobojan kazu da je jednobojan ok i da je crn, ja iskreno nemam oko da kazem lepo je zato i visim non stop na forumu... no svejedno za sad sam ga odradio ovako decolsi slede tek kad se odlucim za finalnu boju. Inace evo ga masovan upload...C&C welcome.
miljenko Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 ove poslednje fotke su odlicne , ajde sada sa hdri-em koju nabaci
flash_back Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 e matori svaka cast.... znaci odusevljen sam :) samo cepaj :)
Viper Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 Bas lepo izgleda! Nemam nista protiv crne boje iako se malo gube detalji, pogotovo sto moze lepo da se iskombinuje sa, recimo, crvenom! Onda nalepis razne decals, i uz tu kombinaciju bi cool isli i beli i zuti itd detalji...
Recommended Posts