Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nemam srece sa brazilom licenca me je** opasno 1.2.52 na maxu 7

Na interior sam stavio materijal koze koji sam skinuo negde sa neta, on je privremen kod ne uradim vrata iznutra pa cu da vidim koje cu boje da stavim inace nijedna od boja nije finalna dok ne podesim brazil <_<

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Masku kod volana nabudzi i pokusaj da pobegnes sto vise od klasicne linije zastave. Znaci, forma nek bude opaka - a materijal recimo nek bude grafit.

Jos jedan savet - ove kompresore na zadnjim vratima - stavi nesto egzoticno - ovi su kao standardni zastavini - izgledaju stvarno previse slabo.

Posted
Nemam srece sa brazilom licenca me je** opasno 1.2.52 na maxu 7

Uff, bicu malo offtopic!

Prvo da pohvalim model, stvarno ce biti cick ass, boje su odlicne i nemam vecih zamerki!

Nego, da se vratim na citat, ja danas ceo dan trazim resenje po forumima i ladno slucajno naleteh na ovaj post! Uradio sam search zone i ladno mi nista nije nasao, kako da nateram glupi brazil da proradi? Kombinacija je ista, Max 7 + Brazil 1.2.53 XobotEdition

Probao sam i sa Loopback adapterom i bez njega, i bez win firewall-a, i sa raznim sfmgr-ima... Jednostavno nece. Mislio sam da je to do novijeg brazila ali vidim da nekima od vas radi, dajte pomagajte da ne izludim. Moze i na PM pa brisite post za par dana, stvarno mi je hica!

Anuway, nisam bio dugo na zoni, svaka cast za napredak 3D sekcije. Vidim da se i kola budze, da nisam na civilnom sluzenju pridruzio bi vam se. Mada, probacu da ulovim malo vremena, malo ste me... :lol: :rolleyes:

Posted

Fino fino.Vidim da si dobio ideju za spoljer iz nfsu.Siper izgleda.Nego sto se ljudi muce sa tim brazilom?Napravite temu pa onda tamo da raspravimo glupo je da skrecemo sa teme.Mislim da se svi slazemo. ;)

Posted

Imam 2 predloga:

1: Makni ovaj dio motora sto viri iz haube, cudno izgleda....

2: Makni ovaj natpis sa prednje maske....ovo 101ZX, i neka stoji tako bez icega, mnogo ljepse ce izgledati.

Stvarno je za sad super, nisam ni sanjao da zastava moze ovako dobro da izgleda...Samo nastavi, dobro si poceo sa interior-om. (ubaci neki PS2, Gprs, DVD ili tako nesto)

Poz

Posted

Hahahaha bash je do egg-a.Nisam uopshte provalio ovu temu-al opet ja nisam lud za car modelingom.Svidja mi se ali (smorio sam vec) spojler malo oblikuj da ima neku aerodinamiku (taj tvoj che vishe da smeta nego da koristi) inache je super, dalje:stvarno makni taj tumor sa haube bash mu ne pristaje ,vech napravi veliki usisnik na haubi , kao u NFSU.

Mnogo je dobar -ja ga vozim

Posted

sad prednji deo puno bolje izgleda od resenja koja sai davao ranije sa onim okruglim farovima! hauba se otvara zanimljivo ali onda po credini mora imati procep posto su polovine razdvojene!

stavi mu panoramski krov kad vec radis! :)

ovo sve manje lici na stojadina! :lol:

Posted

Ovako kako sad izgleda modeling deo sam zavrsio vise nemam sta da dodajem, sad po 5-6 sati dnevno visim ispred kompa i pokusavam da uradim nesto da izgleda lepse oko materijala al sam totalni dibiduz za to.

To da sve manje lici na keca pa stvarno nisam nasao bolji nacin za prednji deo od ovog bilo bi isuvise obicno da mu ostavim one bedne farove nema karakter ovako bar lici na nesto moderno.

Posted

Sad je nekako previse tup prednji deo.... Mozda da malo zaostris spojler???

Svetla su opasno dobra, jos samo malo rada na mat. i gotovo.... B)

Inace pravi si entuzijasta... vidim da se bas lozis na tuning... i modeling... i

styling... :lol: ;)

E, da i skidaj onaj sunroof, neubedljiv je... probaj sa panoramom ko sto kaze We...

Posted

Super izgleda...evo jos koji predlog, makni ovaj otvor sa krova i stavi neki dobar roof scoop, i probaj da konvertujes haubu, gepek i retrovizore u cf...

Evo slika

LeMansRoofScoop_375.jpg

Sorry ako smaram! :)