Valerij Zajcev Posted September 23, 2005 Author Report Posted September 23, 2005 Nemam srece sa brazilom licenca me je** opasno 1.2.52 na maxu 7 Na interior sam stavio materijal koze koji sam skinuo negde sa neta, on je privremen kod ne uradim vrata iznutra pa cu da vidim koje cu boje da stavim inace nijedna od boja nije finalna dok ne podesim brazil <_<
Angel_of_Dark Posted September 23, 2005 Report Posted September 23, 2005 Masku kod volana nabudzi i pokusaj da pobegnes sto vise od klasicne linije zastave. Znaci, forma nek bude opaka - a materijal recimo nek bude grafit. Jos jedan savet - ove kompresore na zadnjim vratima - stavi nesto egzoticno - ovi su kao standardni zastavini - izgledaju stvarno previse slabo.
Ji 4Tze Posted September 23, 2005 Report Posted September 23, 2005 ojachaj malo shasiju, spojevi krov-shasija su ti kriminalno pretanki kao i zadnja vrata, lichi na parche savijenog lima
vegass Posted September 24, 2005 Report Posted September 24, 2005 Sada mnogo bolje izgleda...Evo ti par slika ako hoces da se zezas sa kontrolnom tablom i enterijerom.
Valerij Zajcev Posted September 24, 2005 Author Report Posted September 24, 2005 wow wow wow.. :D :D vegas i love u :D sad sam uzo nfsu pa cu da vidim sta dalje
Valerij Zajcev Posted September 25, 2005 Author Report Posted September 25, 2005 Sad je gotov nekih 60%
Viper Posted September 25, 2005 Report Posted September 25, 2005 Nemam srece sa brazilom licenca me je** opasno 1.2.52 na maxu 7 Uff, bicu malo offtopic! Prvo da pohvalim model, stvarno ce biti cick ass, boje su odlicne i nemam vecih zamerki! Nego, da se vratim na citat, ja danas ceo dan trazim resenje po forumima i ladno slucajno naleteh na ovaj post! Uradio sam search zone i ladno mi nista nije nasao, kako da nateram glupi brazil da proradi? Kombinacija je ista, Max 7 + Brazil 1.2.53 XobotEdition Probao sam i sa Loopback adapterom i bez njega, i bez win firewall-a, i sa raznim sfmgr-ima... Jednostavno nece. Mislio sam da je to do novijeg brazila ali vidim da nekima od vas radi, dajte pomagajte da ne izludim. Moze i na PM pa brisite post za par dana, stvarno mi je hica! Anuway, nisam bio dugo na zoni, svaka cast za napredak 3D sekcije. Vidim da se i kola budze, da nisam na civilnom sluzenju pridruzio bi vam se. Mada, probacu da ulovim malo vremena, malo ste me... :lol: :rolleyes:
[vlada] Posted September 25, 2005 Report Posted September 25, 2005 Fino fino.Vidim da si dobio ideju za spoljer iz nfsu.Siper izgleda.Nego sto se ljudi muce sa tim brazilom?Napravite temu pa onda tamo da raspravimo glupo je da skrecemo sa teme.Mislim da se svi slazemo. ;)
[vlada] Posted September 25, 2005 Report Posted September 25, 2005 Da da extra super izgleda.Nema sta razbio si zastavu ;) ! Nego jel si probao ono sto sam ti posalo? Kako ne radi? Javi se na pp da ti ovjasnim sta da radis.
Valerij Zajcev Posted September 25, 2005 Author Report Posted September 25, 2005 ma radi sad je ok nego sto ja ne znam da radim snjim to je drugo :D
[vlada] Posted September 25, 2005 Report Posted September 25, 2005 Imam ja neke tutorijale pa ako hoces mogu da ti posaljem.Javi mi ako hoces ovih dana sam zauzet pravljenjem bmw x5 tako da ces morati da me podsetis!
Vlada Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 E totalna je besnoca ova zastava,treba kupiti jednu i poslati na MTV kod onih likova sto budze kola :)
vegass Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 Imam 2 predloga: 1: Makni ovaj dio motora sto viri iz haube, cudno izgleda.... 2: Makni ovaj natpis sa prednje maske....ovo 101ZX, i neka stoji tako bez icega, mnogo ljepse ce izgledati. Stvarno je za sad super, nisam ni sanjao da zastava moze ovako dobro da izgleda...Samo nastavi, dobro si poceo sa interior-om. (ubaci neki PS2, Gprs, DVD ili tako nesto) Poz
Dimke Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 Hahahaha bash je do egg-a.Nisam uopshte provalio ovu temu-al opet ja nisam lud za car modelingom.Svidja mi se ali (smorio sam vec) spojler malo oblikuj da ima neku aerodinamiku (taj tvoj che vishe da smeta nego da koristi) inache je super, dalje:stvarno makni taj tumor sa haube bash mu ne pristaje ,vech napravi veliki usisnik na haubi , kao u NFSU. Mnogo je dobar -ja ga vozim
Che che Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 ...spojler malo oblikuj da ima neku aerodinamiku (taj tvoj che vishe da smeta nego da koristi)... <{POST_SNAPBACK}> Shta ja... ko ja?
pailhead Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Wow Valerij, prepokid'o si ga! Ovo izgleda bas dobro, i drago mi je sto si ovoliko napredovao za ovako kratko vreme.
Valerij Zajcev Posted October 1, 2005 Author Report Posted October 1, 2005 Ovo su renderi sa malim antialisingom mrzelo me da cekam rendanje pa je malo losiji kvalitet hteo sam samo da vam pokazem izmene na prednjem delu pomeso sam bjuick i nissan malo :D Sta kazete
WeBad Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 sad prednji deo puno bolje izgleda od resenja koja sai davao ranije sa onim okruglim farovima! hauba se otvara zanimljivo ali onda po credini mora imati procep posto su polovine razdvojene! stavi mu panoramski krov kad vec radis! :) ovo sve manje lici na stojadina! :lol:
Valerij Zajcev Posted October 1, 2005 Author Report Posted October 1, 2005 Ovako kako sad izgleda modeling deo sam zavrsio vise nemam sta da dodajem, sad po 5-6 sati dnevno visim ispred kompa i pokusavam da uradim nesto da izgleda lepse oko materijala al sam totalni dibiduz za to. To da sve manje lici na keca pa stvarno nisam nasao bolji nacin za prednji deo od ovog bilo bi isuvise obicno da mu ostavim one bedne farove nema karakter ovako bar lici na nesto moderno.
vegass Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Meni licno se vise svidja onaj stariji spojler....(nazad)
Angel_of_Dark Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 A meni su se svidjali oni rebrasti otvori na haubi koje si skinuo...
Valerij Zajcev Posted October 2, 2005 Author Report Posted October 2, 2005 bili ste u pravu za spojler...
miljenko Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 svidja mi se kako izgleda ali tint stakla , mozda neka druga boja -recimo silver kao ogledalo
neba77 Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Sad je nekako previse tup prednji deo.... Mozda da malo zaostris spojler??? Svetla su opasno dobra, jos samo malo rada na mat. i gotovo.... B) Inace pravi si entuzijasta... vidim da se bas lozis na tuning... i modeling... i styling... :lol: ;) E, da i skidaj onaj sunroof, neubedljiv je... probaj sa panoramom ko sto kaze We...
vegass Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Super izgleda...evo jos koji predlog, makni ovaj otvor sa krova i stavi neki dobar roof scoop, i probaj da konvertujes haubu, gepek i retrovizore u cf... Evo slika Sorry ako smaram! :)
Recommended Posts