Valerij Zajcev Posted September 21, 2005 Report Posted September 21, 2005 Propade planetupload i sve moje slike sa njim svejedno nastavljam ja o5 sa uploadom :D
thinker Posted September 21, 2005 Report Posted September 21, 2005 hahaha odlican je... ne verujem kako kec moze da izgleda surovo... nego ja ne bih jos isao sa texturama odnosno "vinilima" :PP to tek na kraju (terminatorka i to)
marco3dx Posted September 21, 2005 Report Posted September 21, 2005 do yaya je, mali konstruktivni predlog - ovaj usisnik za vazduh na haubi moze slobodno da bude malo masovniji, ili zasto nebi u krajnjem slucaju stavio dva komada? samo predlog, ti mastaj ... :D poz :)
[vlada] Posted September 21, 2005 Report Posted September 21, 2005 Da da ko bi rekao da moze ovako da izgleda.Slazem se sa marco3dx da treba ta usisnik da bude malo veci sa onim velikim ventilima, ako znas na sta mislim.Ali za sad stvarno extra izgleda, ali opet ne svidjaju mi se felne nekako su plasticne mislim da bi hrom mnogo lepse igledao.Probaj pa okaci da vidimo na sta ce da lici.
Valerij Zajcev Posted September 21, 2005 Author Report Posted September 21, 2005 evo ga jos jedan upload palo mi je na pamet da promenim i nacin otvaranja vrata, izgledace zesce kada budem radio interior, ovo sto vidite znate i sami sigurno da to nisu felne, ne znam ni sam sta je setio sam se NFSU-a davno sam igro pa ne znam kako se zove taj deo on je samo zakacen za felnu i okrece se kada se tocak krece moze i rucno da se mrda nemam pojma sta je al izgleda cool ;) Prednji bumper nije jos gotov njemu fali mali produzetak na dnu slicno kao na nissan skyl. A svi znate kollko sam "NOOB" ja i dalje bacam akcenat na modeling, materijalisanje jos vezbam, chrome materijal ne ubacujem jos jer kada ga ubacim mnogo reflektuje ne znam lepo da podesim raytrace ali bogo moj naucicu;))
[vlada] Posted September 22, 2005 Report Posted September 22, 2005 Aha ok, naucices.Jer koristis vray ili brazil? A ono na felnama se zovu spinners.Ok su Seizers doors lepo izgledaju samo mislim da su otisla previse u stranu.Vidi na netu da nadjes neki lamborgini ili neki drugi auto koji ima Seizers doors pa vidi u kojoj poziviji stoje ali mislim da su premise otisla siroko.
WeBad Posted September 22, 2005 Report Posted September 22, 2005 super samo napred! ne svidjaju mi se ti mali farovi napred nekako mi ne idu ali ok tvoj avto! ostalo strava!
[vlada] Posted September 22, 2005 Report Posted September 22, 2005 Da da metal ray zato te i razumem sto te smara da pravis hrom.Mislim ne kazem da je tesko nego brazil ima gotov materijal pa samo ubacis i izgleda bruka.Naram se da prednji farovi nisu gotovi jer bi ti lepo stalaja da napravis neku prednju masku malo agresivniju sa nekim obrvama ili slicno.Ako imas underground malo upali da vidis sta se tamo budzi pa mozda dobijes neku ideju. Za sad je stvarno super!
Valerij Zajcev Posted September 22, 2005 Author Report Posted September 22, 2005 Ajde dajte mi ideju sta da stavim u gepek 1) Rezervni tocak koji je sad u motoru? 2) Nitro boce (ako neko ima neku sliku nek mi da)? 3) Nesto trece _____________ Inace jel sad brutalan ;)
miljenko Posted September 22, 2005 Report Posted September 22, 2005 auspusi su ti tanki i crni sto nebi trebalo.zvucnici sto si stavio su takodje slabi - mogao bi nesto jace da stavis i kada stavish zvucnike stavis pored i boce sa nitrom . i stavish lcd-ove na vrata od gepeka pa kad se otvori gledamo spotove ili utakmicu . Ajde molim te stavi neku hromiranu felnu samo da vidimo kako bi mu cucalo . na krovu imas neka cudna udubljenja i ispupcenja daj to popravi .
WeBad Posted September 22, 2005 Report Posted September 22, 2005 ja glasam za pod 3! pa brutalan jeste ali nemas ni jedno ojacanje unutra to przi dobro ali sta kad se prevrne....? onda racunas da te nema vise! ubaci ojacanja!
Valerij Zajcev Posted September 22, 2005 Author Report Posted September 22, 2005 na kakva ojacanj mislis?
[vlada] Posted September 22, 2005 Report Posted September 22, 2005 Idi na google pa malo tamo gledaj neke slike.Kazem ti vidi da nadjes underground 2 tamo imas sta hoces.
miljenko Posted September 23, 2005 Report Posted September 23, 2005 sigurno misli na rollbarove i slicno. kao sto ispod haube imas onu crvenu gredicu koja drzi levi i desni blatobran tako morash jos na zadnjoj klupi da dodash da se kec ne raspadne kad pojuri do 200km/h .jer tako
Che che Posted September 23, 2005 Report Posted September 23, 2005 Hahaha :lol: :lol: kec da ide 200... pa sve sa nitroom nema shanse... Valerij, moje cestitke... nisam se nadao da cesh ovako dobro da uradish... stvarno je extra... Samo... menjaj masku pod 1... skrooz zatvori... onako kao shto je Angel bubu.... Skloni ono sa haube... uradi bolje ispupchenje na haubi....
Valerij Zajcev Posted September 23, 2005 Author Report Posted September 23, 2005 Hvala...hvala :D samo ja jos ne kapiram kakva ojacanja :blink: a ako mislite da ne moze dvesta videcemo merac na kraju ;)
vegass Posted September 23, 2005 Report Posted September 23, 2005 Pazi, ovo sto si sada uradio sa gepekom ne valja, stavio si gomilu malih zvucnika koji nicem ne sluze...evo ti slike pa pokusaj da uradis nesto ovako ako hoces...Druga stvar, da bi auto sa ovakvim bodykit-om na nesto licilo, moras da mu prosiris blatobrane i stavis vece i sire tockove.
vegass Posted September 23, 2005 Report Posted September 23, 2005 ...samo ja jos ne kapiram kakva ojacanja...<{POST_SNAPBACK}>
okmijun Posted September 23, 2005 Report Posted September 23, 2005 Nije mi jasno kako mislis da prodjes tehnicki sa ovim? :P
Angel_of_Dark Posted September 23, 2005 Report Posted September 23, 2005 Mislim (sigurno) da imas previse visokotonaca - za kojima stvarno nema potrebe.
Valerij Zajcev Posted September 23, 2005 Author Report Posted September 23, 2005 da da u pravu ste ali evo ispravke, sada su gume 21' :D ima ojacanje +malo interiora.
[vlada] Posted September 23, 2005 Report Posted September 23, 2005 Pa matori ti si bas razbio ovo a? Samo da ti predlozim nesto malo nisi uklopio boje.Prednja maska kod volana, nekako ta braon boja se ne slaze sa ostatkom kola.Unutrasnjost polako poprima ozbiljan oblik.Samo danas kad prave te kutije za zvucnike i ostale zezancije onda ih oboje auto lakom tako da se sijaju i izgledaju stvarno extra.Gore na ekranu napravi ceo okvir odakle se ekran otvara sa sve crvenom maskom sa strane da bi lepse izgledao, ovako lici kao da je okacena slika, mislim nije lose ali lepse bi izgledalo sa okvirom.Znam da te smaram sa ovim predlozima ali posto znam da imas dosta vremena za ovo mogao bi da to odradis ;) E da jel si namestio brazil? Vidim da na felnama nema hroma pa reko da vidim sta si uradio :)
miljenko Posted September 23, 2005 Report Posted September 23, 2005 po meni malo previshe si prosirio branike, zvucnike stavi vece i okreni ih tako da se vidi membrana cisto za test.
Recommended Posts