Jump to content

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

do yaya je, mali konstruktivni predlog - ovaj usisnik za vazduh na haubi moze slobodno da bude malo masovniji, ili zasto nebi u krajnjem slucaju stavio dva komada?

samo predlog, ti mastaj ... :D

poz :)

Posted

Da da ko bi rekao da moze ovako da izgleda.Slazem se sa marco3dx da treba ta usisnik da bude malo veci sa onim velikim ventilima, ako znas na sta mislim.Ali za sad stvarno extra izgleda, ali opet ne svidjaju mi se felne nekako su plasticne mislim da bi hrom mnogo lepse igledao.Probaj pa okaci da vidimo na sta ce da lici.

Posted

evo ga jos jedan upload palo mi je na pamet da promenim i nacin otvaranja vrata, izgledace zesce kada budem radio interior, ovo sto vidite znate i sami sigurno da to nisu felne, ne znam ni sam sta je setio sam se NFSU-a davno sam igro pa ne znam kako se zove taj deo on je samo zakacen za felnu i okrece se kada se tocak krece moze i rucno da se mrda nemam pojma sta je al izgleda cool ;)

Prednji bumper nije jos gotov njemu fali mali produzetak na dnu slicno kao na nissan skyl.

A svi znate kollko sam "NOOB" ja i dalje bacam akcenat na modeling, materijalisanje jos vezbam, chrome materijal ne ubacujem jos jer kada ga ubacim mnogo reflektuje ne znam lepo da podesim raytrace ali bogo moj naucicu;))

062fu.jpg

Posted

Aha ok, naucices.Jer koristis vray ili brazil? A ono na felnama se zovu spinners.Ok su Seizers doors lepo izgledaju samo mislim da su otisla previse u stranu.Vidi na netu da nadjes neki lamborgini ili neki drugi auto koji ima Seizers doors pa vidi u kojoj poziviji stoje ali mislim da su premise otisla siroko.

Posted

Da da metal ray zato te i razumem sto te smara da pravis hrom.Mislim ne kazem da je tesko nego brazil ima gotov materijal pa samo ubacis i izgleda bruka.Naram se da prednji farovi nisu gotovi jer bi ti lepo stalaja da napravis neku prednju masku malo agresivniju sa nekim obrvama ili slicno.Ako imas underground malo upali da vidis sta se tamo budzi pa mozda dobijes neku ideju. Za sad je stvarno super!

Posted

auspusi su ti tanki i crni sto nebi trebalo.zvucnici sto si stavio su takodje slabi - mogao bi nesto jace da stavis i kada stavish zvucnike stavis pored i boce sa nitrom . i stavish lcd-ove na vrata od gepeka pa kad se otvori gledamo spotove ili utakmicu . Ajde molim te stavi neku hromiranu felnu samo da vidimo kako bi mu cucalo . na krovu imas neka cudna udubljenja i ispupcenja daj to popravi .

Posted

ja glasam za pod 3!

pa brutalan jeste ali nemas ni jedno ojacanje unutra to przi dobro ali sta kad se prevrne....? onda racunas da te nema vise! ubaci ojacanja!

Posted

sigurno misli na rollbarove i slicno. kao sto ispod haube imas onu crvenu gredicu koja drzi levi i desni blatobran tako morash jos na zadnjoj klupi da dodash da se kec ne raspadne kad pojuri do 200km/h .jer tako

Posted

Hahaha :lol: :lol: kec da ide 200... pa sve sa nitroom nema shanse...

Valerij, moje cestitke... nisam se nadao da cesh ovako dobro da uradish... stvarno je extra...

Samo... menjaj masku pod 1... skrooz zatvori... onako kao shto je Angel bubu....

Skloni ono sa haube... uradi bolje ispupchenje na haubi....

Posted

Pazi, ovo sto si sada uradio sa gepekom ne valja, stavio si gomilu malih zvucnika koji nicem ne sluze...evo ti slike pa pokusaj da uradis nesto ovako ako hoces...Druga stvar, da bi auto sa ovakvim bodykit-om na nesto licilo, moras da mu prosiris blatobrane i stavis vece i sire tockove.

dbmax04089213fy.th.jpg

dbpts0406012hx.th.jpg

dbpts0411818su.th.jpg

Posted

Pa matori ti si bas razbio ovo a? Samo da ti predlozim nesto malo nisi uklopio boje.Prednja maska kod volana, nekako ta braon boja se ne slaze sa ostatkom kola.Unutrasnjost polako poprima ozbiljan oblik.Samo danas kad prave te kutije za zvucnike i ostale zezancije onda ih oboje auto lakom tako da se sijaju i izgledaju stvarno extra.Gore na ekranu napravi ceo okvir odakle se ekran otvara sa sve crvenom maskom sa strane da bi lepse izgledao, ovako lici kao da je okacena slika, mislim nije lose ali lepse bi izgledalo sa okvirom.Znam da te smaram sa ovim predlozima ali posto znam da imas dosta vremena za ovo mogao bi da to odradis ;)

E da jel si namestio brazil? Vidim da na felnama nema hroma pa reko da vidim sta si uradio :)