Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pozdrav,

otvaram ovu temu, mada ne znam da li je na pravom mestu, zelelo bih da se pozalim na neke clanove ovog foruma, pre svega mislim na markoni.slo koji me konstanto zajedno sa gremlinom iritira, izaziva i ismeva. Zeleo bih da se vec jednom ovo razjasni, NEMAM 2 naloga, IMAM 1 NALOG, sin IMA 2. koji se zove EXPORT:- !!!! Sadjurasterom nemam veze, pa bih molio da gore navedeni ukljucujuci budu opomenuti da ne nerviraju vise clanove dizajn zone, jer je kod markonija.slo iskljucivo u pitanju zavist u dizajniranju sajtova i jasno mi je sto on to radi, ja nemam cega da se stidim pokazao sam i dizajn i sta znam i ocekivao sam da mi vi kazete gde sam pogresio, a markoni.slo krsi pravila i postuje odgovore koji nemaju veze sa temom, njegov cilj je ociglednop svadaj sa clanovima foruma a ne ono za sta je sam forum namenjen.

Posted

Ostavi molim te linkove sa temama na kojima se to dešavalo, pa da pogledamo ima li razloga za nerviranje ili je u pitanju bezazleno zezanje.

Posted

Evo ovako. Recimo, u duhu dobre volje, da je "export:-" tvoj sin a ne tvoj dupli nalog. Dogovorite se da tvoje radove komentariše usmeno/privatno a ne preko Zone i sve je ok. Za ostale slučajeve ćemo odlučivati kako se budu dalje dešavali.

Kada neko postuje komentar za koji smatraš da je nekorektan koristi opciju "prijavi" (donji desni ugao te poruke) i neko od urednika će reagovati ako bude smatrao da je to potrebno.

Posted

Truedizajn ja moram da priznam da nemam reči. Mislim da si se sam (sa sobom ili tvojim sinom) ukopao da dublje ne može i da će ti jako teško biti da ovde nakon svega zaradiš neko profesionalno, ako nikakvo drugačije poštovanje članova.

Pazi, ti postavljaš temu i tražiš komentar za dizajn sajta, a tvoj "sin" ili sin, ti odgovara:

"Po meni je dizajn ok, nije los, ali nije ni perfektan, jedino sto mis e ne svidja je logo.

Pozdrav "

... da bi ti svom sinu odgovorio:

"@export:-

Sta jos da izmenimo da bismo dosli do neke zadovoljavajuce ocene? "

Mislim... šta reći. Moram reći da si me nasmejao do suza.

Posted
Pazi, ti postavljaš temu i tražiš komentar za dizajn sajta, a tvoj "sin" ili sin, ti odgovara:

"Po meni je dizajn ok, nije los, ali nije ni perfektan, jedino sto mis e ne svidja je logo.

Pozdrav "

... da bi ti svom sinu odgovorio:

"@export:-

Sta jos da izmenimo da bismo dosli do neke zadovoljavajuce ocene? "

Ali ovo je mnogo jako :D

Posted

Truedizajn nemoj da se ljutiš, ali stvarno je mnogo smešno. Stavi prst na čelo pa se zapitaj kako bi ti odreagovao da si na mestu čitaoca dotičnih redova.

BTW, neka ti ostane za utehu da će verovatno ući kao srpski sleng umesto standardnog "SINE!", pa recimo "... šta mi se desilo juče...":

"SINE EXPORTE šta mi se desilo juče!!!"

Posted

Pa sta, mislim da je dizajnzona za to stvorena, mislim da nigde u pravilniku ne pise da sa istog kompjutera dve razlicite osobe ne mogu da komuniciraju??

Samo se vi smejte , vidi se kakve ste osobe u stvari. Raz tebe cu moliti za tisinu, kada sam pogledao stvari koje si dizajnirao udari me slog! Zlatiborac, vidi se koliko si u toku da ne znas ni sta je drupal, kakav si ti to dizajner.Bruno Toldi, ne znam sta ti se desilo juce ali znam da si ceo zivot okusavao da postanes nesto i da si se sve dublje i dublje ukopavao radovima koji nemaju veze sa dizajnom. Ne verujem da te je neki klijent mnekada dalje preporucio. Jer kako ono ide ovcu mozes da oderes samo jednom...Krisofer Karion, skaci s mosta, cek, cek nemoj, bacice te klijenti kada shvati koliko si im samo ukradenih ideja prodao i uvalio za veliku kintu. O da henrik sine moj, pokrij se usima, decko imas 15 godina i meni solis pamet, klinac.

Posted
BTW, neka ti ostane za utehu da će verovatno ući kao srpski sleng umesto standardnog "SINE!", pa recimo "... šta mi se desilo juče...":

"SINE EXPORTE šta mi se desilo juče!!!"

:lol: :lol: :lol:

"...zar i ti SINE EXPORTE " :D

Posted

Momče (truedizajen i sine mu exporte), za ovakvo vređanje sa sve izmišljanjem naših poslovnih istorija bi inače svako drugi popio momentalni ban, ali ti ne. Dakle javno ću se usprotiviti svakom kolegi uredniku i administratoru ukoliko im tako nešto padne na pamet. Svi pobrojani urednici su sinko (vidim da nisi ni punoletan) stariji (na žalost) od 30 godina.

Jedno obaveštenje, ali nikom da ne kažeš, dakle psssst: Ja nisam dizajner, a čak i ne radim kao pomenuti.

Ali mislim da te niko neće častiti kao Henrik, jer si mu više nego duplo smanjio broj godina. :)

Dakle kolege urednici, gospodin true dizajn i sin mu export dizajn mogu da pišu i zabavljaju narod do mile volje i neće biti banovani.

Posted

TrueDizajn (Becej)

Pozdrav svima,

TrueDizajn je freelance studio, nije firma, u kojoj se nalaze jedan graficki dizajner i jedan web dizajner, radi sirenja usluga i zbog potencijalno veceg posla potrebni su graficki dizajneri i web programeri.

Graficki dizajneri bi radili na sledecim projektima: izrada : logoa, memoranduma, flajera, oglasa, plakata, bilborda.

Web programeri bi radili sledece : izrada: php, JavaScript, ActionScript skripti i njihovo prolagodjavanje stranici, CMS sistema koji bi se zvao TrueCMS i koji bi cinio CMS sistem firme, a njegova kompleksnost, zahtevnost, da bude slicna Joomli!.

Koriscenje gotovih CMS sistema postoji kao jedna opcija.

ZNaci, neka nam se posebno javljaju graficki dizajneri, a posebno web developeri(programeri). Jer je ovaj konkurs za 2 honorarna radna mesta!

Neka se javljaju iskljucivo oni koji zive i rade u Republici Srbiji, ostale prijave necemo razmatrati! Pozeljno bi bilo da se javljaju oni iz okoline Novog Sada(precnik oko 50 km).

Pozdrav i prijavite se preko itposlovi.info, ili preko e-maila:

truedizajn@gmail.com.

Izgoglah ovo :)

Posted
Zlatiborac, vidi se koliko si u toku da ne znas ni sta je drupal, kakav si ti to dizajner.

Ja se nadjoh prozvan prvo zbog Drupal-a a drugo zbog dizajnera :) Da ne bih duzio, dizajner nikad nisam bio niti imam veze sa time a kakve veze Drupal ima sa dizajnom govori sledece: "Drupal (pronounced /ˈdruː-pʌl/) is a free and open source modular framework and Content Management System (CMS) written in PHP. It is used as a "back end" system for many different types of websites, ranging from small personal blogs to large corporate and political sites."

Mene sve ovo zabavlja a ako mislish da cesh da me uvredish :) teshko .... Ukoliko ti znash da radish sa modularnim framework-om rado cu te preporuchiti ovim ljudima...

Posted
O da henrik sine moj, pokrij se usima, decko imas 15 godina i meni solis pamet, klinac.

:blink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Henrice, ovo mora da castis :D

@truedizajn: Ne, nije zabranjeno da se registruje vise clanova na zonu sa istog racunara, ali je strogo zabranjeno da jedna osoba ima vise naloga na zoni. Ako si mislio da su ljudi ovde veverice, grdno si se prevario.

zlatiborac, fala na ovome, ni ja nisam znao sta je drupal, a dizajnishem toliko godina :)

Posted

Dobro i gde sam ja prekrsio zakon?

@SerbianRenegade

Sta fali onom oglasu, isti sam postavio na dizajnzonu i dobio dosta prijava, cak i onih veoma dobrih.

Elem evo ovako, resio sam da se vise ne svadjam i ne polemisem, izvinjavam se svima ako sam ih uvredio i nadam se da ce oni prihvatiti izvinjenje, shvatio sam da sam se lose ponasao i pogresio, to je bio izliv besa u sekundi i evo iskreno se kajem. Pozdrav i ova tema moze da se zakljuca posto ja nemam vise komentara , a ako ostali imaju neka komentarisu.

Nadam se da ce neko prihvatiti izvinjenje, posto mi stvarno nije cilj da se na dizajnzoni svadjam vec polemis o dizajnu, komentarisem o onome sto ljudi kace, i vi komentarisete moje.

I jos jedna nada, da sada neko nece osakatiti moje reci i ismevati ih.

Posted

Mislim da bi otac i sin u doticnom slucaju trebalo vise da komuniciraju u stvarnom zivotu, nek popiju kafu ili slicno i popricaju o web dizajnu a onda ako imaju bitnijih pitanja da se obrate ovde. U sustini svaki dan vidim ovde nesto zanimljivo, ne bih da kazem da je ovo smesno jer bi bilo donekle uvredljivo za postavljaca teme, ali me je u svakom slucaju zaintirgiralo da ne kazem da sam se maksimalno oraspolozio. Na sta nas je doveo napredak tehnike, da ne mozemo vise ni uzivo da popricamo :) . Mala sala, bez uvrede. U svakom slucaju pozdravljam ovakve teme koje oraspolozuju! :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...