Jump to content

Recommended Posts

Posted

ne znam da li bas i tu moraju da se uvale reklame?

to zesce smeta, smara, kapiram daje BAS TO I FORA, ali meni licno takves stvari idu na nerve....smoricu te da me primetis, podvalicu ti nevidljivi link ka reklami. 

Ok je reklama kad je vidis ali imas izbor ali da umesto da mogu koristim text editor kako treba se tu izuvaljuju na kvarnjaka reklame to mi je totalno kretenski.

Posted

To sam i ja primetio i nervira me.

Kada se otvori polje za brzi odgovor kursor u njemu se pretvara u "rukicu" i bilo koji klik u to polje otvara novu stranu sa nekom reklamom. Ako se pre klika u polje skroluje par redova na dole onda se kursor normalno ponasa i u polju ne postoji "skriveni link".

Posted

To nisu nikakve skrivene fore za reklamiranje već problem sa browserom. Meni se to ranije obavezno dešavalo na Operi. Od kako sam prešao na FF, nemam tih problema.

Posted

evo screen:

37537357.gif

nije mi jasno kako to gresi browser, tj. kako sam browser zna da mi da link za konkretan sajt ???/ to mi zvuci bas bizarno. Pritom se sajtovi koje izbacuje menjaju na neko vreme...recimo asd izbacuje http://www.etrgovina.org/ucesnici/, za neko vreme (za recimo 1h) izbacivace neki drugi, koliko sam primetio, uvek neki domaci sajt.

i dalje nerazumem kako to moze da bude do browsera?

gremilini?

vidim da na FF-u toga nema, ja koristim operu od 2000-te godine, nemam nameru da je menjam, a secam se da je ovo polje za brze poruke radilo kako treba neko vreme nakon redizajna foruma, odjedanput je pocelo da smara.

Nije valjda da moram da menjam browser, da bih mogao da pisem na dizajnzoni ?

Posted

xaver: stvarno ne znam šta da ti kažem, nije u pitanju nikakva fora. Razmisli malo, zašto bismo mi kažnjavali baš korisnike Opere da moraju da klikću na linkove kad otvore Brz odgovor? Dakle naravno da je do browser-a. E sad zašto se to dešava na Operi, pojma nemam. Uskoro gasim ove gornje linkove pa ćemo videti hoće to popraviti stvari.

Posted

:) sad mi otvara : http://www.grafoznak.rs/services/light_0_s...CFcEUzAodO0e3Rg

cudno je sto na tom belom polju samo odredjeni delovi su hotlinkovani (ne vidi se link, samo se strelica pretvori u rucicu)

na nekim poljima je normalan znak za tekst edit, a recimo odmah do njega je nevidljiva kockica koja je link

verujem da nije do vas, ali mi nikako nije jasno odakle vadi te linkove, i kao po pravilu, kad pisem poslednjih nekoliko re uvek linkovano, bas tamo gde najcesce covek klikce ako hoce nesto da promeni

kad recimo hocu da izmenim post, toga nema

evo sad gledam, link uvek baca na : http://rs.search.etargetnet.com/generic/br...o.php?..........

on generise svaki put link na dalje i uvek su domaci sajtovi...

eto ako nekom znaci

Posted

Ok, definitivno je do Opere, iz nekog razloga otvara prozor za brz odgovor "preko" reklama, umesto da gurne sve dole kad se otvori prozor. Videću šta mogu da uradim.