Grimbot Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 E, ovako... pravim TF crtani (nista oficijalno naravno, fan projekat ;) ): Radnja se desava u okviru originalnog serijala, tkz Generacije 1. Animacija ce biti veoma ogranicena, nazalost (tesko je crtati misem). :( No nadam se da ce na kraju izpasti odlicno (uz pomoc starinskih animacionih trikova :D )... ALIIiiiii da bi ispalo BAS odlicno potreban mi je neko ko ce da nacrta i oboji pozadine u stilu originalnih Transformersa. Dakle, ima neko ko to moze i da je slobodan i da je voljan da mi pomogne? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Super ti je ovaj intro. Kao klinac sam bio veliki fan tih old school transformersa i mogu ti reći da si pogodio taj neki stari šmek 100% Na žalost, ne umem da crtam, pa ti ne mogu biti od pomoći, ali pratiću napredak projekta sa zadovoljstvom. Kako si uradio glas - naraciju? Jesi se ti snimio sam, pa peglao u postu? Ispao je fenomenalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimbot Posted March 27, 2009 Author Report Share Posted March 27, 2009 Kako si uradio glas - naraciju? Jesi se ti snimio sam, pa peglao u postu? Ispao je fenomenalno. Preko Text-to-speech programa i dodao eho u Sound Forge-u. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dM@niak Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 zaista, bobi je u pravu, zvuk je toliko dobar da nemam rechi :D ideja za Text-to-speech je sjajna! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
buger Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 super je ja bih samo stavio da manje "sheta" slika a text-to-speech je bruka, lici mi na isti program koji su koristlili likovi za Portal: Prelude mod, do pola igrice nisam provalio da je u pitanju text-to-speech :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
inner universe Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 ludnica! bravo :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
berberator Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 pošto nema neke animacije u traileru,moram pohvaliti video obradu,našo si taj fazon ;) pitam se zašto iz starta ne odradiš nešto svoje umjesto da "sempliraš" stare fazone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimbot Posted May 16, 2009 Author Report Share Posted May 16, 2009 Zavrseno: http://www.youtube.com/watch?v=GlJlnZ_hO8Q pošto nema neke animacije u traileru,moram pohvaliti video obradu,našo si taj fazon ;) pitam se zašto iz starta ne odradiš nešto svoje umjesto da "sempliraš" stare fazone? Jer volim Transformerse. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Obzirom da je one man project, ovo je u najmanju ruku izuzetno. :) Odgledao sam celu epizodu, ali nešto nisam pohvatao sve jer sam trenutno prilično umoran. Svaka čast i za glasove. :) Inače... this is bringing back old good memories ;) ... kao klinac sam obožavao transformerse i nijedan crtani mi nije bio ni približno kao taj. Omiljeni su mi bili, naravno, Dinoboti. :) A i onih 6-7 (neke valjda šljakerske mašine (buldožer, dizalica, bager...)) što se pretvaraju u onog velikog... i ona trojica zlih što se pretvaraju u avione i svi su na istu foru, samo su im boje zamenjene (ima ga i u tvom crtanom). ;) Zapričah se... samo napred i kači sve što radiš. Cenim da si višestruki talenat. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimbot Posted May 17, 2009 Author Report Share Posted May 17, 2009 Ako neko hoce da skine: http://rapidshare.com/files/234012219/KRONOFORM_SRP.avi A i onih 6-7 (neke valjda šljakerske mašine (buldožer, dizalica, bager...)) što se pretvaraju u onog velikog... Konstruktikoni. ;) Cenim da si višestruki talenat. ;) Hvala. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Svaka čast! Baš mi je prijalo :) Samo tako nastavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
thinker Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 great work... bilo bi lepo da je bilo nekih transformacija : ) poz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mratchny Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 Preko Text-to-speech programa i dodao eho u Sound Forge-u. :) Koji Text to speech software si koristio? Svaka čast inače, dobar posao si uradio :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts