nipon Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Stavio sam windows 7 x64 i sad imam problem da instaliram AutoCAD 2009 i 3ds MAX, na samom početku mi traži vcredits.msi koji u sebi valjda ima instalaciju za Microsoft Visual C++ 2005 i bez toga neće da instalira, javlja grešku da ne može na netu da nađe i da browsujem po kompu i nađem .exe fail. Na Visti ovaj problem nisam imao. Da li neko zna u čemu je problem i kako da ga rešim? Hvala unapred! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jee Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 jesi li proveri mogu li da se instaliraju ti programi na windows 7? ipak je to josh beta operativni sistem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nipon Posted March 16, 2009 Author Report Share Posted March 16, 2009 Nisam, tj. sad jesam:))))...standardna instalacija ne pomaže, kao ni instaliranje najnovih updateova, tako da ipak moram sačekati full verziju, za sad sam se vratioo na vistu x64! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galja Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Tema je malo starija,ali nadam se da će mi neko pomoći :) Imala sam problema sa laptopom pa sam morala da reinstaliram win.Ugl.kada sam instalirala AutoCad 2013,desilo se da kada u pach fajlu ubacim request code izbacije mi activation code koji kada unesem u onu tabelu neće da prihvati nijedan od ponuđenih kodova. Pošto sam bila u frci sa vremenom zbog ispit,ostavila sam ga na trajal verziji.Sada kad je sve prošlo,odlučila sam da sredim program i aninstaliram ga...međutim kada sam ga ponovo snimila laptop je zapamtio win verziju idalje ga prepoznaje kao trajal. da li neko zna kako mogu da rešim problem i da mi program radi najnormalnije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts