Qbanux Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 Ako niste posetili site www.artbeats.com onda to obavezno uradite. Radi se o veoma kvalitetnim animacijama koje su jednostavno zapanjujuce. Ovde je spisak svih paketa http://www.artbeats.com/prod/category.php?pg=1&id=6 Radi se o posebnoj tehnici u repordukciji ovog materijala. Ja sam planirao da ih koristim kao pomocne efekte u animacijama. Ako neko ima bar jedan od paketa ili par presenta molim vas PP. Veoma su skupi, ali vrede. dodje mi da placem
Angel_of_Dark Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 Ako niste posetili site www.artbeats.com onda to obavezno uradite. Radi se o veoma kvalitetnim animacijama koje su jednostavno zapanjujuce. Ovde je spisak svih paketa http://www.artbeats.com/prod/category.php?pg=1&id=6 Radi se o posebnoj tehnici u repordukciji ovog materijala. Ja sam planirao da ih koristim kao pomocne efekte u animacijama. Ako neko ima bar jedan od paketa ili par presenta molim vas PP. Veoma su skupi, ali vrede. dodje mi da placem Artbeats uglavnom ne prave animacije, vec se radi o gotovom materijalu snimljenom kamerom. Znaci, sistem je otprilike slican Photo Stocku, samo sto se ovde ne radi o staticnim fotkama vec o videu.
Zabicaaa Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 ....aaaa prilicno jednostavan odgovor je mleko i topla voda...nista vise!
bobansky Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Artbeats uglavnom ne prave animacije, vec se radi o gotovom materijalu snimljenom kamerom. <{POST_SNAPBACK}> GRESIS, OVAJ GRESIS SINKO.... RADE ONI I STOCK ANIMACIJE....I TO DO JAJA......
Goran Bajazetov Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 ....aaaa prilicno jednostavan odgovor je mleko i topla voda...nista vise! <{POST_SNAPBACK}> Sto odmah moras da serujes "nase" tajne? ;) :D:D:D
Recommended Posts