marco3dx Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 pokupio sam reference, pocinjem danas - sutra... p.s. vidim ovde se vec zakuvalo, nadam se da cu moci da konkurisem nekim dobrim radom! :D poz
marco3dx Posted September 11, 2005 Author Report Posted September 11, 2005 evo i prvih 40min rada, i nekih rezultata... imam problema sa referncama oko prednjeg branika, naime slike i blueprint se ne poklapaju, pa ne znam dal d aradim verziju sa bluepr ili sa slika, mada mislim da je bolje da umixujem oba(sto cu verovatno i uraditi). evo i slika
vegass Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 Meni izgleda kao da je od plastelina, zaostri malo ivice, i nakupi sto vise slika koje ces koristiti kao referencu! Nastavi, za sad je ok....;)
buger Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 slike! blueprintovi (sto kruze po netu) su (uglavnom) netacni i pravljeni po fotografiji. koristi ih samo za proporcije, za detalje nikako. pravi blueprintovi su nesto drugo. model je dobar za sada, poslusaj vegassa
marco3dx Posted September 11, 2005 Author Report Posted September 11, 2005 da da, lici smesno malo sa tim oblim ivicama... mada to je najmanji problem za sada! bice apdejt veceras, verovatno... poz svima
marco3dx Posted September 11, 2005 Author Report Posted September 11, 2005 mali update... p.s. prvo hocu da postignem osnovni oblik automobila, pa cu posle da sredjujem loopove, oble ivice itd... nemojte obracati paznju na mali procep kod vrata, to je zato sto sam ih odvojio odma na pocetku! ne zamerite na siromasno renderu :) the almighty BMW :angry:
buger Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 samo ti pici, i batali rendere dok model nije pri kraju
ankalagon Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 To markoni udri! Super je za sad! Pratim te :)
marco3dx Posted September 21, 2005 Author Report Posted September 21, 2005 posle duze pauze, konacno imam malo vremena da nesto radim... mali update, mada planiram jos samo da zavrsim zadnje farove, stavim stakla i brave, i tablicu. nadam se da cu od ponedeljka moci da krenem sa tuningom!
marco3dx Posted September 23, 2005 Author Report Posted September 23, 2005 konacno kraj... pocinjem sa budzenjem :angry: ! hehe poz
Che che Posted September 23, 2005 Report Posted September 23, 2005 Dobro je... Malo materijali da su bolji... i render.... ali.. aj sad...
wenger Posted September 24, 2005 Report Posted September 24, 2005 marco da nisi ti slucajno clan fm-serbia organizacije
Recommended Posts