Jump to content

Recommended Posts

Posted

uh i ja volim taj trejler.

ali mi je bolji njegov tokio godfathers.

neki srbi su se naljutili kada sam im otkrio da su rotoskopirali neke delove u njemu.

ko ga nije pogledao-preporucujem

Posted

Htedoh da pomenem i Tokyo Godfathers. I to sam gledao... pa recimo ovih dana. :)

Malo je usporen film - kad su nas navikli na akciju i samo sto ludje i brze. Sve jedno, film je odlican - i prica i crtez. Sta ces vise.

Gledao sam ovih dana Fly Me To The Moon. To je neki bas za klince, ali su modeli i animacija bas traljavi, s obzirom da se vidi da su pucali na Dreamwors/Pixar fazon.

Skinuo sam i Millennium Actress i Perfect Blue, ali nisam ih jos odgledao. Video sam ih na reklami na bioskopu u koji odlazi detektiv na kraju Paprike - to su filmovi istog rezisera. :)

Posted

Gledao sam i Hoodwinked skoro. Parodija na Crvenkapu... da ne otkrivam previse. Animacija i modeli su blago receno gadni :) ali ne prica fenomenalna. Za odgledati definitivno.

Ajde ljudi... dajte neki underground. :)

Posted
Htedoh da pomenem i Tokyo Godfathers. I to sam gledao... pa recimo ovih dana. :)

Malo je usporen film - kad su nas navikli na akciju i samo sto ludje i brze. Sve jedno, film je odlican - i prica i crtez. Sta ces vise.

meni nije bio usporen.

kraj u kojem zgrade igraju mi je bio vrhunac posle svega onoga sto se nalazilo u filmu

Posted

kako sam se samo oduševio kad sam pogledao diznijevu alisu u zemlji čuda ponovo, posle x godina...

kakvi profesori animacije su na tome radili...vrh

inače nabavio sam tor* sa svim diznijevim dugometražnim do sada izdatim...ima oko 40GB

Posted

Sinoc sam gledao Afro Samurai: Resurrection. Drugi delovi nikad nisu kao prvi - nije bas toliko zanimljiv kao prvi, ali animacija kida.

Ko nije gledao ni prvi nek pogleda. Anime, krv, crnja i hip-hop! :D

• 3 months later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 10 months later...
Posted

sto kazu ziva slika.nije animacija osim efekata.

karakteri su na mestu

The Black Lighting

gledao sam sa engleskom sinhronizacijom pa je ovo primeren komentar:

Nothing can beat A FLYING VOLGA

• 1 month later...