toshe-sku Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 pirnimo malo da se ne ugasi forum: ko je sta gledao ovih dana od duzih stvari? ko ce prvi ?
Element9 Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 Gledao sam ovih dana japanski triler Paprika: http://en.wikipedia.org/wiki/Paprika_(2006_film) Meni odlican. Kraj malo onaaaako... ali jbg, to je boljka skoro svim filmovima. Mozda ja suvise ocekujem.
toshe-sku Posted February 15, 2009 Author Report Posted February 15, 2009 uh i ja volim taj trejler. ali mi je bolji njegov tokio godfathers. neki srbi su se naljutili kada sam im otkrio da su rotoskopirali neke delove u njemu. ko ga nije pogledao-preporucujem
toshe-sku Posted February 15, 2009 Author Report Posted February 15, 2009 ovde sam ukucao nesto sto sam hteo ukucati u gledali smo ovih dana-mali metar. izvinjenje administratoru
Element9 Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Htedoh da pomenem i Tokyo Godfathers. I to sam gledao... pa recimo ovih dana. :) Malo je usporen film - kad su nas navikli na akciju i samo sto ludje i brze. Sve jedno, film je odlican - i prica i crtez. Sta ces vise. Gledao sam ovih dana Fly Me To The Moon. To je neki bas za klince, ali su modeli i animacija bas traljavi, s obzirom da se vidi da su pucali na Dreamwors/Pixar fazon. Skinuo sam i Millennium Actress i Perfect Blue, ali nisam ih jos odgledao. Video sam ih na reklami na bioskopu u koji odlazi detektiv na kraju Paprike - to su filmovi istog rezisera. :)
toshe-sku Posted February 16, 2009 Author Report Posted February 16, 2009 ja nisam dobro procitao tvoj post. ti si napisao triler sto sam ja u sebi prepravio u trejler. trejler je bio odlican
Element9 Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Gledao sam i Hoodwinked skoro. Parodija na Crvenkapu... da ne otkrivam previse. Animacija i modeli su blago receno gadni :) ali ne prica fenomenalna. Za odgledati definitivno. Ajde ljudi... dajte neki underground. :)
toshe-sku Posted February 17, 2009 Author Report Posted February 17, 2009 Htedoh da pomenem i Tokyo Godfathers. I to sam gledao... pa recimo ovih dana. :) Malo je usporen film - kad su nas navikli na akciju i samo sto ludje i brze. Sve jedno, film je odlican - i prica i crtez. Sta ces vise. meni nije bio usporen. kraj u kojem zgrade igraju mi je bio vrhunac posle svega onoga sto se nalazilo u filmu
daniloxl Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 kako sam se samo oduševio kad sam pogledao diznijevu alisu u zemlji čuda ponovo, posle x godina... kakvi profesori animacije su na tome radili...vrh inače nabavio sam tor* sa svim diznijevim dugometražnim do sada izdatim...ima oko 40GB
toshe-sku Posted February 21, 2009 Author Report Posted February 21, 2009 super. ja ne mogu da nadjem tv specijal alise iz zemlje cuda od hanna-barbere.
Element9 Posted February 25, 2009 Report Posted February 25, 2009 Sinoc sam gledao Afro Samurai: Resurrection. Drugi delovi nikad nisu kao prvi - nije bas toliko zanimljiv kao prvi, ali animacija kida. Ko nije gledao ni prvi nek pogleda. Anime, krv, crnja i hip-hop! :D
toshe-sku Posted February 25, 2009 Author Report Posted February 25, 2009 samuel l jackson i animacija mi nesto nisu pasovali u tome.
toshe-sku Posted June 12, 2009 Author Report Posted June 12, 2009 mala pomoc bi bila ovo http://www.thesecretofkells.com/ preporuka
Element9 Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 ^ Yup, mozda naj crtani koji sam ikad gledao
toshe-sku Posted August 20, 2009 Author Report Posted August 20, 2009 ok.vec sam se uplasio da sam preterao jer mi izgleda drugacije gledati ga na mini nego na velikom ekranu.
toshe-sku Posted September 11, 2009 Author Report Posted September 11, 2009 Hey There, It's Yogi Bear iz 1964 odlican.
toshe-sku Posted August 6, 2010 Author Report Posted August 6, 2010 sto kazu ziva slika.nije animacija osim efekata. karakteri su na mestu The Black Lighting gledao sam sa engleskom sinhronizacijom pa je ovo primeren komentar: Nothing can beat A FLYING VOLGA
LuckyBug Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 Da li je neko kojim slucajem naleteo na film Freedom ? Izgleda da niko nije cuo za njega, izaslo iz radionice Katsuhira Otoma, i to pre bogami vec dve godine.
toshe-sku Posted September 19, 2010 Author Report Posted September 19, 2010 imam ja.na japanskom.nisam gledao to je ovo http://en.wikipedia.org/wiki/Freedom_Project
Recommended Posts