Angel_of_Dark Posted September 8, 2005 Author Report Posted September 8, 2005 Ima jos da se radi. Za sada ne odvajam delove, vec sve radim u jednom komadu da bih imao cist Lo Poly objekat (oko 2000 fejsova) na koji cu eventualno u buducnosti da preradim za game engine, tj. da ga koristim za generisanje normal mapa. Tek kada budem zadovoljan sa osnovnom formom prelazim na detalje i finija chamferovanja.
markovicd. Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 good start...! ti bese rece da neces da radis ?:)
ApuNahasapinapetalon Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 e veoma dobro izgleda :D
buger Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 that's the spirit! inovativan deo te tek cheka u drugom krugu (pretpostavljam da si se zbog toga odlucio da ipak pravis nesto :))
Angel_of_Dark Posted September 9, 2005 Author Report Posted September 9, 2005 Evo, ovo je neki probni render iz Frendera odradjen na brzaka.
Smajky Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 auuu postaje gusto :) odlicno izgleda Angel
feedback Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 uuuuu, ide to tebi :) izgleda malo izduzeno u odnosu na bube koje se jos mogu videti danas, ali kontam da je buba imala dugacak razvojni put i gomilu verzija...koje godiste je buba koju si uzeo za referencu?
miljenko Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 za sada mi se svidja model ali renderi nisu neshto ,mnogo su mracni-daj malo vise svetla. Josh nisi krenuo da budgish bubu ali ako ti zatreba reference vec gotovih kazi i poslacu ti.
Angel_of_Dark Posted September 9, 2005 Author Report Posted September 9, 2005 uuuuu, ide to tebi :) izgleda malo izduzeno u odnosu na bube koje se jos mogu videti danas, ali kontam da je buba imala dugacak razvojni put i gomilu verzija...koje godiste je buba koju si uzeo za referencu? E, nemam pojma. Na zalost, bube su ovde u milanu prava retkost, tako da sam za reference uzimao fotke i blueprintove sa neta - a moram da kazem da se dosta razlikuju medjusobno - mislim da postoji dosta verzija. Osnovne razmere su po blueprintu, tako da tu ne bi trebalo da bude bilo kakvih gresaka. Veci problem mi prestavljaju zakrivljenja i detalji, koji se stvarno dosta razlikuju izmedju modela.
ApuNahasapinapetalon Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 мислим да буба никад није тако тамна, висе је беж
snowman Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 Generalno sve bube se mogu podeliti u 5 kategorija: - prvi modeli (drasticno se razlikuju od svih) - ovali i splitovi (zadnji prozor je ovalnog oblika, dok split ima gredu po sredini) - nemice (standard) - fatchicks (sarajke) - super beetles Ovo sto si ti poceo da radis je mesavina ovala i nemice, period oko 1965'e. Prednji blatobrani su od ovala, dok je zadnji prozor nemica. Zadnji blatobrani su skoro identicni na ovim modelima. Ovali imaju i nesto duzu prednju haubu... Bube koje se kod nas najvise mogu videti su popularne 'sarajke' koje je proizvodio TAS, godista su oko 1975' i karakteristicne su po tome sto imaju velika zadnja svetla i blatobrane koji imaju drugaciju liniju nego kod ovala i nemica (naglo se spustaju). Prednja svetla se takodje razlikuju od ovala i stoje skoro pod 90stepeni u odnosu na put. Dok ovali imaju malo polozena svetla. Super Beetle je skroz drugacija i ima zakrivljenu soferku, duza je itd.... Zakacio sam ti sliku bube iz 1963 koju sredjuje jedan Australijanac...
ApuNahasapinapetalon Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 e koji renderer koristish?
Angel_of_Dark Posted September 12, 2005 Author Report Posted September 12, 2005 e koji renderer koristish? Final Render
ApuNahasapinapetalon Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 mogo bi malo svetla da dodash, da se model bolje vidi
Angel_of_Dark Posted September 12, 2005 Author Report Posted September 12, 2005 mogo bi malo svetla da dodash, da se model bolje vidi Zar se ne vidi dobro? Pretpostvaljam da koristis CRT monitor?
[vlada] Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 e super ti je ovo.Sto se tice svetla meni je sve ok lepo se vidi a i fora je da bude zatamnjen malo jer ce se videtu u "pravom svetlu" kad ga zavrsis ;)
pailhead Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 Ja gledam kako se navuce angel, "a jel mora stock" "a koji smor" a vidi kako detaljise sad :)
Angel_of_Dark Posted September 12, 2005 Author Report Posted September 12, 2005 Ja gledam kako se navuce angel, "a jel mora stock" "a koji smor" a vidi kako detaljise sad :) Ma ne detaljisem... smaram se :) :lol:
Recommended Posts