Jump to content

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

e vidis kako moze (uporedi ovaj novi i onaj prvi)... aj sad jos malo, sad si na 65%

mislim da far ovako izgleda iznutra, ne vidi se najbolje od stakla

far7mh.jpg

(ovo sto sam nacrtao je desni far)

al pre toga prvo ovo sto mi je sad palo na pamet: jesi razmisljao da pravis ovaj model, meni je taaakooo gotivan, al bash (sa tim kul zmigavcima na ivici i okruglim farovima, klikni na sliku za veci primerak)

z10jo.th.jpg

hauba ide u shpic (sredinu izvuci malo na napred, ali da ne bude prelomljena mnogo)

Posted

Onaj prvi model je "tristac" a ne "kec"....

Auspuh je daleko od stock... tochkovi takodje... gde si video ovoliko niskoprofilne gume na stock "kecu".

Farovi ni ne liche... poslushaj bugera...

Prednji brnik je shiri (vishlji) a zadnji je uzi....

"Stop" svetla su veca i prelaze vishe preko ivice i iznad svetla ivica se zavrce na gore....

Rupe ispod prednjeg branika su manje ovalne.....

Iako lichi prednji deo ispod i iznad maske a i sama maska nisu ravni... malo su izbacheni...

Sajtne se ne zavrshavaju tako... podvijaju se pod auto...

Zadnji kraj se izvija na spolja pre nego shto odlazi pod branik....

Nije loshe....

Posted

super super

na sve ovo sto che che rece dodao bih:

- vidis ovo udubljenje u kojoj je tablica (na zadnjoj strani) - po tvojoj slici, ono se ne zavrsava (levo i desno) nego se spaja sa udubljenjem u kojima su svetla

- napravi metalni okvir za svetla, kao na slici (i naravno prosiri ih iza ugla)

- svetlo koje obasjava tablicu je shire, kao i uspravna zadnja svetla (minimalno)

Posted

lici, lici, na 78% si (tacno otprilike) :P

policijska sirena nije stock! mora da bude kao iz fabrike kad izadje u prodavnicu

kod haube - donji deo na koji je nakacen branik treba takodje da bude malo ispupcen

sredi farove

mislim da auspuh treba malo tanji da bude

kad mislis da treba (na kraju) ti ga malo zabucmasti sa strane, da ne bude ravan

na ovoj slici se vidi da je hauba blago prelomljena

http://www.zpk.co.yu/istorija_files/1988_f..._poly_kombi.jpg

Posted

pazi kako budzis stojadina on je izuzetno nestabilan auto!

ko ga viozi to dobro zna! ubija ga bocni vetar na 120!

i jako se lako okrena na krov! :)

tu sam ekspert! :lol:

Posted

Okaci neke zice ako ti treba pomoc oko topologije. Inace bas lepo izgleda, taman sam hteo da napisem "sto ne koristis screengrab, nego ova bela isprana ^%$^$@" a ti okacio lep screengrab.

Posted

dobar je obecava.Nego malo ti je boja kola ko da je od plastike malo to popravi i farove.Izgleda ko da nemas farove.Inace model je super nemam zamerki, bas me zanima kakav ce biti kad se tunira.

Pozdrav!

Posted

Kako bre nemash zamerki???

Pa vidi koliko je dugachak.... :blink: Si po nekom bluprintu radio???

Osim, naravno ako je vech tjuniran... pa je kao limuzina... :P :D

Posted

Da, izgleda malo predugacko, ili je to mozda samo neki cudni ugao, pa nam se cini da je auto dugacak...i vrata izgledaju cudno, kao da su malo izbacena napolje, popravi to i sve ce biti ok. ;)