pailhead Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 -Kao sto smo i obecali, otvoren je nov podforum za radove izkljucivo namenjene ovom sessionu. -Ovde otvarate novu temu u formatu {stock/tune} model auta [iME I PREZIME] -Svako modeluje svoj izabran auto, i ovde postuje slike modela tokom celog procesa modelovanja (od referenci, do zavrsenog modela). {stock} -Nakon sto je auto proglasen gotovim, otvara se nova tema {tune} i u njoj se tuniran auto. Pozeljno je naciniti neke skice, okaciti reference koje se koriste za neke odredjene delove, i ostavljati slike modela tokom procesa modelovanja. -Granica sto se tice tuninga i izmena na izabranom autu nema, mozete praviti i tenkove, mozete praviti i ziva bica od njih, ali je pozeljno da takav proizvod ipak zadrzi neku osnovnu karakteristiku originalnog auta. Pametno izaberite auto, kako se nebi pravile neke drasticne izmene koje ce naciniti tuniran auto neprepoznatljivim.
DamjanMX Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Ajde momci, potrudite se da ovo muski uradite. Kontaktirao sam Tuning $ Styling casopis i ljudi su voljni da nam izadju u sustret.....zato se potrudite.....evo maila: Nikola, slazemo se za saradnju. Predlazemo: Kada se neki automobil finalno zavrsi i smatrate da bi ga trebalo objaviti, posaljite nam slike iz nekoliko uglova. Ako je model objektivno kvalitetno i precizno uradjen sa puno truda (u sta ne sumnjamo) objavicemo ga u sledecem broju zajedno sa imenom i eventualnom email adresom dizajnera. U casopisu cemo objaviti onoliko radova za koliko budemo imali mesta za taj broj. Takodje bi bilo pozeljno da uz svaki automobil dizajner opise u kratkim crtama koliko se bavi time, koliko mu je vremenski trebalo da uradi taj model i eventualno nesto zanimljivo sto on smatra da bi bilo zanimljivo citaocima. Molimo te da nam ne saljes polu zavrsene modele ili modele za koje smatras da nece oduseviti potencijalne citaoce casopisa sto je nama primarni cilj. Na taj nacin cemo pokusati i mi vama da pomognemo koliko i vi nama na neki nacin. Pozdrav, u nadi da cemo vam pomoci da promovisete svoje znanje i sposobnosti sirem krugu ljudi. Veljko Bogdanovic urednik TS-a > Dobar dan, > > Moje ime je Nikola Damjanov, I ja sam jedan od mnogobrojnih moderatora > domaceg dizajn foruma "Dizajn Zona" ( http://www.dizajnzona.com > ), konkretno sam zaduzen za deo sajta > koji se bavi trodimenzionalnom (3D) grafikom. Naime, pre nekog > vremena, grupa entuzijasta I zaljubljenika u 3D grafiku I car > tuning/styling je odlucila da pokrene mali pod-forum koji ce se baviti > temom "virtuelnog" budzenja kola, gde dobrovoljci biraju kola, > modeluju ih prvo u fabrickom (stock) stanju I onda prelaze na > doradjivanje. Vec postoji nekoliko kvalitetnih radova, a bice ih sve > vise. Uostalom, uverite se sami: > http://www.dizajnzona.com/forums/index.php?showforum=49 > > > > Povodom toga, smatram da bi bilo obostrano korisno, po zavrsetku > tuninga, objaviti te radove (sve ili odabrane), u nekom od sledecoh > brojeva vaseg casopisa. > > > > > > Zanima me sta mislite o tome, I u slucaju postizanja nekog dogovora, > koje su obaveze sa nase strane da se to isprati u odgovarajucem > kvalitetu? > > > > Unapred zahvalan, > > Nikola Damjanov > >
Recommended Posts