zokamaric Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 :rolleyes: nije jos gotovo..bice :D 5 dana Max 2009 Vray
[vlada] Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 izgleda odlicno. jako dobar rad za 5 dana. Samo ako mozes daj neki svetliji render da se lepo vidi.
zokamaric Posted January 21, 2009 Author Report Posted January 21, 2009 izgleda odlicno. jako dobar rad za 5 dana. Samo ako mozes daj neki svetliji render da se lepo vidi. evo ga
Master Joda Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 sredi malo stakla, ja nevidim druge greshke
:HGT: Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 njuska mu je gadna... :( zaostri je malo....
mi1osev Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 Onaj prvi crni sto viri iz mraka mi je najbolji...jedino sto se kod njegavidi odsjaj od izvora svetla na boku (Vray plane-a) Farovi su mapa? Grill hladnjaka mi je suviše ravan, nekako bih očekivao da je zaobljeniji. Da deli tangentu sa krivom haube... Narandzasta varijanta mi se ne svidja
Van Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Model je super . Sta ce ti onaj usisni na haubi ? On bas nesto nema smisla .... Nadam se da ti je naziv teme " PRVO AUTO " sarkastican .
z0la Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 ja sam isto r8 skoro modelovao :) i uradio sam ga za 3dana :) doduse ostali su mi tockovi i retrovizor i ovo prednje svetlo za koje nikako da se nakanim :/ mislim da si promasio felnu al sve u svemu svidja mi se model :) jel moze wire :) ? i kako si osvetljenje radio :) ?
Recommended Posts