vili Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 jel...sta koristite za rezanja ? posto mi danas pukose 6 dvdija...i preko nera ( onaj free ) sto na max, sto na srednju, sto na sporu brzinu... Koja verzija? Ja probao nero 9 free i shljaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ericmilos Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 i meni nero 8 sljaka odlicno... na WIN7 x64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
banne Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 p tu 9ku, i nece, kad pokusam preko samo wina, nesto iskace za apdejt firmware-a ? 'bem liga. probacu da prebacim stari rezac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abdee Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Ja na Win 7 koristim ImgBurn i super je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thur Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 jos jedan glas za img burn, ima sve sto treba i jos vishe, a jaako je mali, savrsen primer kako bi trebao da radi jedan software. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlukic999 Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 radi i Power ISO (imaš mogućnost rada sa virtualnim diskovima raznih formata). A jel neko zna kako se smanjuju ikonice na desktopu? (Znate ono 32, 36, 42 pixela itd) Ubih se tražeći! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bračinac Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 A jel neko zna kako se smanjuju ikonice na desktopu? (Znate ono 32, 36, 42 pixela itd) Ubih se tražeći! Znam samo za.... desni klik na desktop - View - Large/Medium/Small Icons Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxxkv Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 ^ Drzis Ctrl, skrolujes misem i smanjis ih po zelji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlukic999 Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 ^ Drzis Ctrl, skrolujes misem i smanjis ih po zelji. Uf ovaj tip zlata vredi. Znao sam da to funkcioniše u Office-u, a nije mi palo na pamet da probam na desktopu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xanadu Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Evo jedne korisne stvarčice. Ako ste još uvek na XP-u jer niste sigurni da li vaša konfiguracija "podobna" za prelazak na Win7 instalirajte ovu aplikaciju i situacija će vam biti jasnija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
IRdesign Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Windows 7 ubija koliko je dobar! Mnogo je brz i ne chupa memoriju i ako ne izgleda tako na prvi pogled! Jedini problem je sto mnogo programa ne radi na 7! Ja konkretno imam problem sa Instalacijom 3D Maxa, ako ima neko resenje, nek mi javi! A da, 64 bit mi je Windows, probao sam sa 2010 i 2009, Nope! 3DS Max 2009 kod mene na WIN 7 x64 radi bez problema, niti je bilo nekih problema u toku instalacije. Koji Win 7 imas ? RC ili 7600 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ericmilos Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 RC ili 7600 ? Kako da se zna koji je tj. gde da se vidi to... i sta znaci to... Koristim WIN7 Ultimate 64bit ... i Prezadovoljan sam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxxkv Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 ^ Otvoris regedit pa ides HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\Current Version, sa desne strane imas kljuc pod nazivom Current build number i u produzetku pise broj verzije Windowsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
let4mi Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 mene malo nervirala velicina strelice kod shortcut ikonica, pa pomislih dal moze nekako da se smanji - i moze :), a evo i kako Win7 Shortcut Arrow Change inace i ja imam win 7 x64 i meni radi ova fora Link to comment Share on other sites More sharing options...
bayone Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 Koja ver .... start..u search ukucas winver...zatim enter i eto :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vipera Ammodytes Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 jedno pitanje ljudi. instalirao sam w7, medjutim imam jedan problem koji me jako nervira a koji mozete videti ovde da li se to i vama desava?? na visti toga nema. graficka je radeon hd 5770. Link to comment Share on other sites More sharing options...
henrik Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 Posle dužeg niza godina, u novoj firmi sam na full peceu. I to Win 7 Ultimate. Elem, XP je poslednji koji sam koristio, Vistu sam preskočio, pa ne mogu baš da podelim oduševljenje sedmicom. Sam po sebi radi solidno glatko (mada je i mašinetina sa nekim procom na 3 GHz nakrcana sa 8 giga rama), mada... vaistinu nemam nameru da zilotišem, ali Ilustrator CS4 je umeo da se zatupi nekoliko puta pri čuvanju fajla, pa sam morao da ga ubivam na mrtvo (otvoreno 5-6 fajlova srednje veličine, uz PS, browser, Skajp, mail, MSN). To baš i ne bi trebalo da se desi, kapiram. Isto tako, deluje dosta ušminkano, mada se ja još nisam navikao na taj izgled, vremenom ću proceniti da li mi odgovara ili ne. Dakle, treba mi neki hint uglavnom što se tiče produktivnosti i organizacije posla. Naravno, za 8 sati nisam mogao bogznašta da izvalim i iščačkam što se tiče toga, ali bih voleo da znam šta ga to izdvaja u odnosu na XP. Dakle, samo produktivnost i organizacija. Najviše bih voleo da su dodali neku varijantu Exposea, kad se već puca na OS X stajl. Za brzo svičovanje između aplikacija, stari Alt-Tab mi je već onako obsolete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gizmo Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 Najviše bih voleo da su dodali neku varijantu Exposea, kad se već puca na OS X stajl. Za brzo svičovanje između aplikacija, stari Alt-Tab mi je već onako obsolete. Switcher http://insentient.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
henrik Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 Samo ako može bez tupavog humora, moliću. Baš ću da istražim sutra taj Switcher. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gizmo Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 brisanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
okmijun Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 Posle dužeg niza godina, u novoj firmi sam na full peceu. I to Win 7 Ultimate. Elem, XP je poslednji koji sam koristio, Vistu sam preskočio, pa ne mogu baš da podelim oduševljenje sedmicom. Sam po sebi radi solidno glatko (mada je i mašinetina sa nekim procom na 3 GHz nakrcana sa 8 giga rama), mada... vaistinu nemam nameru da zilotišem, ali Ilustrator CS4 je umeo da se zatupi nekoliko puta pri čuvanju fajla, pa sam morao da ga ubivam na mrtvo (otvoreno 5-6 fajlova srednje veličine, uz PS, browser, Skajp, mail, MSN). To baš i ne bi trebalo da se desi, kapiram. Isto tako, deluje dosta ušminkano, mada se ja još nisam navikao na taj izgled, vremenom ću proceniti da li mi odgovara ili ne. Dakle, treba mi neki hint uglavnom što se tiče produktivnosti i organizacije posla. Naravno, za 8 sati nisam mogao bogznašta da izvalim i iščačkam što se tiče toga, ali bih voleo da znam šta ga to izdvaja u odnosu na XP. Dakle, samo produktivnost i organizacija. Najviše bih voleo da su dodali neku varijantu Exposea, kad se već puca na OS X stajl. Za brzo svičovanje između aplikacija, stari Alt-Tab mi je već onako obsolete. Pa koga jos to zanima, pa novi Win nije ni pravljen za te old school stvari poput "produktivnost i organizacija" ....salu na stranu to bi i ja voleo da znam, al zaista ne vidim sta je to sto bi me netralo da ga stavim i sto bi jako puno znacilo u odnosu na XP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiller Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 jel neko instalirao ps cs4 na win7? imam verziju sa sajta ali na 50% instaliranja mi trazi disk u c: ili d: kad se intalira sa njega :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ericmilos Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 jel neko instalirao ps cs4 na win7? imam verziju sa sajta ali na 50% instaliranja mi trazi disk u c: ili d: kad se intalira sa njega :blink: :) Prekopiraj sa diska na Hard pa sa njega instaliraj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiller Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 instaliram sa c on trazi disk u c...trazi disk sa oznakom c... inace sam zbudzio u medjuvremenu,ako nekom zatreba,sredis da kad ide na adobe.com ode na tvoju ipadresu ukucas bilo koji key i to je to :) ne treba da se krekuje niti bilo sta...mnogo bolje jer mi je puco pre sa krekom ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
henrik Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 Pa koga jos to zanima, pa novi Win nije ni pravljen za te old school stvari poput "produktivnost i organizacija" ....salu na stranu to bi i ja voleo da znam, al zaista ne vidim sta je to sto bi me netralo da ga stavim i sto bi jako puno znacilo u odnosu na XP. Otprilike. Evo, posle 5 dana korišćenja mogu da saberem neke utiske. Ukratko, uopšte nemam osećaj da imam kontrolu nad svojim sistemom, i ne vidim prednost nad XPom, osim 64 bita i iskorišćavanja hardverskih resursa. Ali dobar je potez. Napraviš Vistu, ljudi se smore, onda se vratiš na staro, samo upakovano u sjajan papir, i svi budu u fazonu "uau! konačno su napravili pravu stvar!". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts