jackofblades Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 Hm... kad spomenuste uTorrent. Ima jedna cudna stvar... desava se i na Win7 64 i na Win7 32. Kada ostavim preko noci komp da skida (neki free app ili Linux distro :D ) via uTorrent, a on je aktivan, tj. prozor je otvoren i nije minimiziran to system tray, ne mogu da startujem ni jedan program. Cak ni task manager. Ni restart/turn off ne rade. Nista. Sad, ne mogu se setiti sta mi javi u prozorcicu... Eto, to me saceka ujutro... Mislio sam da je do samog Windowsa, ali kad spomenuste uTorrent sinulo mi da se to uvek desi kada je njegov prozor otvoren i nakon duzeg ne koriscenja kompa. U mom slucaju preko noci. Ili uTorrent nije noćna 'tica? :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganB Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 da li neko zna kako da sklonim MSN i Skype iz taskbara? dakle, nije mi pinovano niti ista, ali kada zatvorim te programe (x), oni mi se samo spuste u taskbar i to je to i sad me vec malo nervira :angry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Two.One Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Desni klik>Properties>Compatibility>Run this program in compatibility mode for>Window XP Service Pack 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganB Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 e hvala ti k'o bratu!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Two.One Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buster_Merryfield Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 E, imam problem, vishe glupost nego problem, ali smara... Ponekad, kad hotju neshto da snimim na desktop, iz bilo kog programa, aplikacije, bilo koji fajl sliku ama bilo shta... Izbaci mi ovo... On kad mi to izbaci, snimi fajl sa datim imenom, ali ne radi... Onda kada pokusham ponovo, on prvo pita da li da replace, i zatim ga snimi... Nisam siguran, ali mislim da mi se to deshava i kada snimim neshto na bilo koji folder, root diska ili slichno... VOzdra i 'fala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganB Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 to i meni isto prigovara, ali ne znam da li ima neko resenje sem toga da sacuvas iz drugog puta... mislim da je to zbog zbrke oko administratora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buster_Merryfield Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Pa ja sam admin na svom kompu :huh: Ovo je 7ica ultimate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoran Rodic Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 1. Start > Run > pa ucukajte winver.exe ... cisto da vidimo koja je verzija u pitanju. 2. Ono sto je jos provlaci kroz google, jeste Nod32 Dakle, koji je i da li je Nod u pitanju, i koji je win7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buster_Merryfield Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 6.1 (Build 7600) Ultimate... Koristim nod32... 3.0.621.0 ali trial verziju kojoj je ostalo josh 24049 dana :D Znam da ima i noviji nod, ali ovaj mi radi lepo, do sada nisam imao problema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoran Rodic Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 :) Ne bih se kladio da lepo radi, ...osim mozda, ako te zadovoljava to sto je zelene boje i daje znake prividne pune aktivnosti. U odnosu na takav Nodv3.crack.exe daleko je bolje resenje da stavis besplatan Avast. OnTopic: Rekao bih da je problem upravo u tom Nod-u, jer evo naleteh na googletu mnoge sa identicnim problemom, a da su ga resili tako sto su stavili noviju verziju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maree Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Ima li neko ideju zasto ne mogu da pokrenem sa dvd-a nijedan 64bit os ? 32bit hoce ali zato 64bit nema pojma, ni W7 ni Vista ma nista sto je 64bit ... Ranije sam imao vistu 64bit i bilo je super dok nije prolupala. sad sam na servis pak3 ... :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
headcutter Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Imam ogroman problem sa citanjem diskova, malo malo pa neki ne moze da procita, a u pitanju je Pioneer 212D drive. Prosto nece da update-uje firmware (sto ne bi ni trebalo sa Win7 64 ulti) Ubacivanje diska u staru XP mashinu sa nekim starim drajvom ga prepoznaje bez problema (znaci nije do diskova) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bukinjo Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 Caos ljudi, sta mi se desava, sinoc, instalirao mi je neki update pri iskljucivanju, i kad sam startovao masinu, dodje do startup dela gde pise windows i cekam onaj znak da se bootuje i upali win kad nista. posle restart, kaze mora da popravi gresku, sam ponudi da mi odradi restore, i nakon toga vrati mi sistem pre update-a. Sada mi se ovo vrti u krug, opet se apdejtuje, pa nece da se digne sistem, pa restore, pa opet sve... blah! savet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maree Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 A pa izgleda da je bio cika Pioneer :D nego koliko se isplati uzeti OEM verziju Windowsa ? Neki kazu da im je radio i kada su zamenili maticnu ... a windows opet kaze "da nece da moze" ... Ima li neko OEM ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vili Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 Imam ogroman problem sa citanjem diskova, malo malo pa neki ne moze da procita, a u pitanju je Pioneer 212D drive. Prosto nece da update-uje firmware (sto ne bi ni trebalo sa Win7 64 ulti) Ubacivanje diska u staru XP mashinu sa nekim starim drajvom ga prepoznaje bez problema (znaci nije do diskova) Win 7 Ultimate i Pioneer 212D - cita sve diskove bez problema. S' obzirom da iz licnog iskustva znam da ni Pioneer nije ono sto je nekad bio (ni blizu), kapiram da je najverovatnije drajv u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buster_Merryfield Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 E, jel se nekome josh chini, da je windows7 image preview veliko g***o? Ne instaliram AcdSee ili Irfan, ili bilo koji drugi preview, nije mi potreban nikakav advanced a ni simple... Nekako mi ovaj uvek vrshio posao... Al sad su im boje nekako sve shklj... Kad otvorim sliku u photoshopu ili corel-u razlika nebo i zemlja... Jel neko to josh primetio? I da, ajd sad i koja preporuka ako mozhe za neki lagani image preview program... Hvala :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoran Rodic Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 .... nije mi potreban nikakav advanced a ni simple... ..... I da, ajd sad i koja preporuka ako mozhe za neki lagani image preview program.. Sad, jako je teško dati preporuku na ovako kontradiktorne uslove :) Ali ajde, FastStone Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaideR Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 http://www.mydigitallife.info/2007/07/11/w...ground-problem/ Poslednja tri pasusa rešavaju stvar :) Malo su drugačije raspoređene opcije u sedmici, ali nije problem snaći se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
let4mi Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 pretrazih po netu i probah razne nacine za resavanje problema, ali ne ide... a problem je sto mi win7 x64 izbacuje poruku da mi Tablet driver is not running i ne mogu da koristim tablet pen (u pitanju je intuos 3), skidao sam najnovije drivere, reinstalirao, instalirao, palio i gasio UAC, rucno startovao proces i sl... al nista ne pomaze da olovka konstantno radi! proradi sve posle reinstalacije drivera i tako radi ili do sledeceg restarta PC ili par paljenja PC, a onda opet... jel neko imao ili resio ovaj problem edit upravo isprobah i poslednju stvar i chini se da za sada radi - obrisao sam sve wacom preference fajlove i pen ponovo radi, jedino je problem sto nisam siguran da li ce ako ponovo podesim ponasanje olovke za neki softver opet driveri zatrokirati... bedak... u wacomu nisu ovo resili ni posle izbacivanja 3-4 verzije novih drivera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vivalis Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 ^^ Ja sam se napatio sa tablet'om i Sedmicom x64. Probleme je pravila prvenstveno Windows-ova native podrška za tablet. Potebno je bilo isključiti (windows components) tablet support, a zatim i isključiti servise za to, pa onda instalirati tablet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vivalis Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 e, da morao sam da izbrišem i tblmouse.exe koji je odbijao da se deaktivira... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vili Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 Ja sam Graphire 4 instalirao bez problema i sve shljaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrejevic Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Ja sam instalirao 7 na 32, imam munju od kompa btw. Ne da sam NEZADOVOLJAN nego bruka, osim sminke nista drugo nisam pametno uzvalio! PS mi puca stalno, ID radi dobro, AI sacuvaj Boze koliko kilavi... aman! Nosim se mislju da probam 64bit verziju ako kazete da je bolja, mada sam skeptik. A sa XPa sam zbrisao kad sam cuo da je sedmaja stabilnija+brza, mada nisam imao neke prevelike zajebancije na XP SP3. Kod crackovanog softvera najbitnije je naci dobar crack, dzabe sve ako je pocetnik ili zlonamernik razvalio original. Imao sam priliku da probam nekoliko XPova i razlika je dupe-oko kad je dobar crack naspram loseg. Tako je valjda i kod win7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobayashi Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 Imam ogroman problem sa citanjem diskova, malo malo pa neki ne moze da procita, a u pitanju je Pioneer 212D drive. Prosto nece da update-uje firmware (sto ne bi ni trebalo sa Win7 64 ulti) Ubacivanje diska u staru XP mashinu sa nekim starim drajvom ga prepoznaje bez problema (znaci nije do diskova) Meni tako, nakon instalacije SP3 na XP kod kuce neki Optiarc (mislim da je Nec, ali ga win vidi kao Sony, pa je pitanje ko ga stvarno pravi a ko samo stavlja nalepnicu) prestao u potpunosti da cita DVD (a CD cita) diskove, ali ih narezuje bez problema. Odnesem na posao posto tamo nema SP3, nesto ne cita a nesto cita, kako koji. Problem je sto nakon ubacivanja DVD diska u browser-u prikaze daje drajv CD a ne CD/DVD. Nakon jedno 10 predlozenih varijanti po netu problem resio kupovinom novijeg uredjaja. Kontam da je nesto slicno i u tvom slucaju, tj. da mu je najverovatnije laser oslabio (ranije bilo LG modela kod kojih je laser crkavao nakon 5-6 meseci malo cesceg koriscenja), a na srecu to danas i nije puno para. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts