Prebranac Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 El zna neko kako da napravim iskrzane ivice na slici, nesto slicno ovome Mislim da je ranije bio neki plugin za PS, al ne mogu da se setim...
jovbranko Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 Možda i jeste, ali za ovo ti ne treba plugin. 1. uzmeš gumicu sa grunge tragom i pobrišeš šta ti ne treba. (lošiji način) 2. Napraviš masku i uzmeš četkicu sa grunge tragom i sakriješ šta ti ne treba. (bolji način) Pozdrav.
Dead Man Walking Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 Šta je "grundge trag"? Ne mogu da nađem...
dZay sanchezzo Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Šta je "grundge trag"? Ne mogu da nađem... Znači da moraš imati neki Grunge brush snimljen u folderu Program Files / Adobe / Adobe Photoshop / Presets / Brushes. Onda ćeš ga moći koristiti u Fotošopu i kao gumicu, na način da selektuješ Eraser tool, onda na opcijskoj traci ideš na njegove opcije i u njegovom padajućem meniju nađeš Grunge brush koji si snimio u gore navedeni folder. Nadam se da ti je jasno? :)
Dead Man Walking Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Aha, to se skida posebno? Samo da gi nađem negdi...
dZay sanchezzo Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Aha, to se skida posebno? Samo da gi nađem negdi... Da. Samo u gugl ukucaj grunge brush. ;) EDIT: E'o fin linak: Grunge brushes EDIT EDIT: I nemoj da se zaletiš pa da ih sve snimaš, jer zauizmaju memoriju. Postoje programi za pregled braševa. Ja koristim abrViewer. Fino ih pregledaš i snimiš samo one koji ti se sviđaju i koje ćeš koristiti. ;)
Dead Man Walking Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Već sam skinuo desetak komada :D Videću koje su bolje pa ću pobrisati koje mi ne trebaju.
Nev Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 evo jos malo pomoci... pozdrav! http://www.atncentral.com/download.htm#frames_mattes
Recommended Posts