Jump to content

Recommended Posts

• 11 months later...
  • Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

E pa to je meni full animacija , a ne kad netko napravi 3 keypose i spoji ih sa brdom faza pa se sve istovremeno valja od jednog ključa prema drugom, kip ap gud vrk!

Posted

@SreckoM

Hvala!! :D

@darac

Hvala!! :D

Darko, video sam da si radio Mr. Bean, moja cerkica obozava da ga gleda!!

Samo napred!!

@mlst

Hvala!!

Videcu, mozda drugi put. : :D

HVALA!!

Pozdrav!

Zlatan

• 2 weeks later...
Posted

@Fantasy,

Hvala!! :)

@ChooX ,

Hvala!! :)

2004 godine sam presao od 3DS Max 4.2 na Mayu.

Od tada nisam vise ni pipno 3DS Max, posto smo u Firmi samo sa Mayom radili.

Hvala!!

Zlatan

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Čini mi se da je sve mucho presporo, kao da si umjesto 25 podesio playback na 12 ili čak 6 fps. O dobrim stranama neću, one se kod tebe podrazumijevaju.

Posted
Čini mi se da je sve mucho presporo, kao da si umjesto 25 podesio playback na 12 ili čak 6 fps. O dobrim stranama neću, one se kod tebe podrazumijevaju.

Je, imas pravo, sada sam tek proverio. :lol:

U TB Animate na Xsheet sam stavio u Exposure> Set Exposure to> Set Exposure to 2, a na Export Movie u Movie Options u Settings sam zaboravio da prebacim od 12 fps na 24 fps. :lol:

Hvala.!!! ;)

P.S. Kako ti se svidja TB Animate 2 PRO, ja sam presao na Animate 2, bolje receno Toon Boom mi je dao Update besplatno, posto sam Animate 1 kupio kada je bila jedna akcija od TB, morao sam ali da dam prvo moj Reg. Code od Animate 1 da ga izbrisu pa sam tek onda dobio novu licencu za Animate 2.

Jesi li video ovaj link, to su novi Tut. od Adam P. za TB Animate 2-Pro:

http://www.youtube.com/profile?user=chluaid#g/u

Pozdrav!

Zlatan

Posted

Nisam još dobio dvojku, rekli su kad izađe za par dana, pa ti javim čim pohvatam sve nove featurese.

Hvala na linku za tutorijale, pogledat ću, valjda se tip uozbiljio. Naime, prije par mjeseci sam vidio prve Animate tutoriale (rigging)od Adam Philipsa, tip se razlaprdao o svemu i svačemu, nabacivao se duhovitostima, pa je ispalo da u tutorijalu od 10 minuta ima možda samo 2-3 minute konkretnih uputstava koje sam znao i bez njega, pa više nisam ni gledao njegove razvodnjene tutorijale.

• 3 months later...
Posted
..evo malo pogleda iza mojih ledja.. :)

http://vimeo.com/14066729

Ajd ako stigneš, stavi slijedeći puta zvuk da malo animiranje popratiš komentarima i dojmovima stanja alata i koje bi bile korisne specifičnosti u Plastic Paperu, kojih nema u drugim softverima, čisto da se mi laici za PP možemo malo više upoznati sa tim softverom, meni izgleda baš simpatičan.

Posted

Cim budem vise imao vremena, napravi cu jedan mali Video Tut. za PAP Pro.

Ja radim vec dugo stim programom, i cisto sam odusevljen koliko mi uspara vremena u uporedu sa jednim Tradicionalnim Lightbox.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...