crnamrlja Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 vidim da su neki clanovi pratili trke pa... ovako mogu eventualno da otplate popijeno pivo :) http://www.auto-oglasi.co.yu/html/konkurssport.htm
zlatiborac Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 Hehheehehe.,., spremamo se spremamo se :) .,.,., josh 12 dana :)
crnamrlja Posted September 4, 2005 Author Report Posted September 4, 2005 sta to ima i gde za 12 dana? jos ako imas neki link gde redovno postoje najave automoto dogadjaja kod nas bilo bi super.
zlatiborac Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 Hehehehe.,.,., nemam linka ali ima lika koji prati profesionalno sva deshavanja pa mi javi shta gde i kada ima.... A za 12 dana je YU Rally i vozi se na Tari.,., dva dana zujanja.,., opushtanje uz roshtilj i slikanje :)
Photodjo Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 11.9.,nedelja, u Veterniku,NS, je moto kros,cini mi se da sam procitao da pocinje u 12 sati.
the.harvester Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 E do jaja, na to bi i ja mogao da idem... Ide li neko sa DZ? Tolimire?
Asian Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Hvala na inforamcijama crnamrlja! ... 10. i 11. septembra bice odrzan jos jedan moto-cross u Nisu, ovaj put staza u Camurliji! Pozvani ste svi sa DZ... :)
stomic_50 Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 zlatiborac, zar na tari nije bilo ovaj vikend??? definitivno bi dosao da to vidim. ps. nisam primijetio u oglasu da je neko pominjao koja obrada fotografije je dozvoljena?
Photodjo Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Ja bih isao na moto kros u Veternik,ako stignem iz Bg-a,gdje sam 9. i 10.-og.Ako ide neko sa dz,ajd nek javi.
the.harvester Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 I ja sam za taj Veternik, ali mi nije tu 70-300.. Al' opet bih išao da vidim. Ide li još neko?
-=: soNic :=- Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 isao bih ja 100%, samo da mi neko potvrdi vreme, kad je to, i gde je taj veternik? :)
Photodjo Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 11.9. cini mi sa da pocinje u 12 sati.Veternik ti je predgradje Novog Sada prema Backoj Palanci.Sa autobuske,zeljeznicke ide nekoliko busova tamo.
zlatiborac Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 zlatiborac, zar na tari nije bilo ovaj vikend??? definitivno bi dosao da to vidim. ps. nisam primijetio u oglasu da je neko pominjao koja obrada fotografije je dozvoljena? <{POST_SNAPBACK}> Naše najznačajnije automobilsko takmičenje tradicionalno se održava po 38. put. Da podsetimo reli se boduje za:Šampionat Evrope – regionalni kup Južne Evrope i to sa najvećim koeficijentom 10; FIA Reli Trofej Centralno Evropske Zone; Šampionat Srbije i Crne Gore; Šampionat Bugarske; Šampionat Srbije. U Kupu Južne Evrope učestvuju još Bugarska, Rumunija i Gruzija. U Trofeju Centralno Evropske Zone Italija, Austrija, Mađarska, Češka, Slovačka, Slovenija, SCG, Hrvatska, BiH i Makedonija. Prijavljeno je 70 posada od kojih 33 iz inostranstva i to 20 iz Bugarske, 6 iz Turske, 4 iz Slovenije i po jedan iz Mađarske, Češke i BiH. Na reliju će voziti čak 5 dosadašnjih pobednika YU Relija: Isik Volkan i Ercan Kazaz iz Turske Dimitar Iliev koji je dva puta pobedio na Yu reliju i Krum Dončev iz Bugarske i Andrej Jereb iz Slovenije koji je takođe dva puta pobedio i to sa licencom SCG. Poslednji pobednik Yu relija sa prostora SCG je Vićentije Savić kome je to uspelo 1992. godine I ove godine su male šanse naših takmičara za uspeh u generalnom plasmanu jer pored već pomenutih takmičara svoje učešće su najavili i Jasen Popov, Petar Šološi, Ivan Marinov, Georgi Geradžijev, georgi Vasilev, Georgi Tanev.
-=: soNic :=- Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 11.9. cini mi sa da pocinje u 12 sati.Veternik ti je predgradje Novog Sada prema Backoj Palanci.Sa autobuske,zeljeznicke ide nekoliko busova tamo. <{POST_SNAPBACK}> ok, naci cu veternik, ali dal ni neko zna TACNO kad pocinje i kad bi bilo zgodno da se dodje, i uostalom, trazim po domacim sajtovima i ne nalazim nikakve informacije.. pomagajte, ne bih da zapucam iz BG u NS i da promasim to pa da idem na tvrdjavu da slikam NS :)
zlatiborac Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 super, koji datum se to desava? <{POST_SNAPBACK}> 16. i 17. Imash na sajtu yurallyu.co.yu uchesnike kao i satnice.
kihot Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Samo da napomenem nisam jedan od organizatora konkursa samo saradjujem sa firmom koja ga organizuje pa kada videh temu zamolio sam ih za dodatna obavestenja. Ovo su neka osnovne propozicije. 1. Sve slike koje ne vredjaju ni po kom osnovu su dozvoljene 2. Prihvataju se sve i obradjene i neobradjene slike (obzirom da u propozicijama nije nista navedeno) 3. Fotke koje su nagradjivane na drugim slicnim konkursima se ne uzimaju u obzir. 4. Fotke moraju biti iz ovogodisnjih sampionata 5. Minimalna rezolucija 1024x768 6. Jedan autor -> max 5 fotki Generalno uslovi su toliko slobodni da prakticno svaka fotka moze da ucestvuje. Najave dogadjaja iz oblasti auto moto sporta mozete videti na sajtu www.auto-oglasi.co.yu Ukoliko su potrebna jos neka objasnjenja potrudicu se da pomognem pozdrav
-=: soNic :=- Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 ljudi zna li neko ZASIGURNO KAD POCINJE TAJ MOTO KROS U NS-VETERNIK SAD U NEDELJU? :)
Photodjo Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 U 12 sati.Tako pise na reklamnom panou razvucenom izmedju dvije bandere iznad glavne ulice u Veterniku. :)
Dicky Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Uh prilicno sam zauzet 11. , ali je vrlo verovatno da bi 16 ili 17 mogao da skoknem do Tare...
VladaM Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 16. i 17. Imash na sajtu yurallyu.co.yu uchesnike kao i satnice. <{POST_SNAPBACK}> Posle svi kod Kurte! Pozdrav, Vlada
DamirK Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 Ide li ko iz BG sutra?? Ja bih otisao al tesko da cu se snadjem sam, jos ako budem morao busem :)
the.harvester Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 Ja bih išao, ali nemam vremena.
Recommended Posts