ugac Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 Jes malo ozbiljna tema za umetnichki forum al opet grozna situacija u kojoj smo svi mi statisti. Kome nije jasno kako je svetska finansijska kriza nastala i koji su joj obimi, odgovore posluzhuje Branko Dragash kako on kazhe, da razume i gradjanin i seljak, i stari i mladi. Govori i o tome kakvog ce uticaja imati kriza na nas. direktan link Nisam nikakav zaljubljenik u ekonomiju, chak vishe i ne ide mi od ruke :D , ali video mi se svideo bash iz tog razloga shto je "sazhvakan" za svakog ko se nikada nije bavio ekonomijom kao naukom. Ovo nije nikakva utopija, vec poznate chinjenice. Deo svarenog intervjua, gde sam ga i ja sluchajno nashao prochitajte ovde.
YAO Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 Brate ajmo na pivo,ide NG,zahebi ove gluposti :)
santino Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 ovaj video veoma jasno ilustruje razvoj finanskijskog sistema kakav imamo danas... odlican video za onog kome nije zao da odvoji sat vremena i pokusa da skapira kako i zasto sve ovo oko najnovije svetske krize
Abishai Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 Ja mislim da je nasim politicarima ova kriza dosla kao kec na desetku.
džonson Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 Evo i ovde na TV Niš govori Dragaš,nedavno,onako seljački,da svakom bude jasno zašto i kako se dešava to što se dešava,ovaj finansijski monetarni krah... Dragaš na TV Niš Direktni link Poruka:..kupujte zlato i srebro... ;)
mushroom Posted December 31, 2008 Report Posted December 31, 2008 Svetska Ekonomska kriza iliti - SEKA! :)
kobayashi Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 Zato sto sad su pare skupe, sad je oskudacija :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts