zlatiborac Posted December 26, 2008 Report Posted December 26, 2008 Konkretno problem je sa CS4 verzijom, u prethodnim je sve radilo OK. Naime kada odaberem Elliptical Marquee tool i odaberem Fixed size (npr. 200px x 200px) PS mi izbacuje prozor u kome prijavljuje nekakvu greshku (tipa No pixels are selected; izgasio sam upozorenja nakon shto sam se iznervirao)... Da li se ovo ikome deshavalo? Samo da napomenem da ako odaberem Fixed ratio radi sasvim OK. Rectangular Marquee tool sa podeshenim Fixed size radi sasvim OK...
jovbranko Posted December 26, 2008 Report Posted December 26, 2008 Ta poruka je tipična za "Substract from selection" i "Intersect with selection" modove selektivanja. Trebalo bi uključiti "New selection" ili "Add to selection" mod. Mada, malo mi neverovatno da to nisi proverio... Pozdrav.
zlatiborac Posted December 28, 2008 Author Report Posted December 28, 2008 :) naravno da sam proverio vishe puta :) ali to nije to..... Problem mi je malkice zbunjujuc jer sa rectangular m.t radi sasvim OK...
Recommended Posts