Jump to content

Recommended Posts

Posted
Nikon D90 je najnovije tijelo iz Nikona koje je predstavljeno kao nasljednik modela D80. Sa ovim modelom Nikon je prvi put u svoju ponudu DSLR aparata uveo mogućnost snimanja video zapisa ...

Aparat.jpg

Fotograf Mladen Mitrinović je detaljno testirao novi Nikon D90 aparat...

Posted

Dobar test i fenomenalan dslr u ovoj klasi.Jedina zamjerka ide na kvalitet jpg-ova u testu ne znam dal je do kpmpresije ali mi dosta slika izgleda deformisano :D. Da sada kupujem dslr to bio ovaj model i nijednog sekunda se ne bih razmisljao.

Posted

Takodje imam zamerku za postavljanje fotografija, tj 100% cropova, koji verovatno nisu 100% cropovi, tj ne mogu da se otvore vece slike. A i bilo bi lepo videti neki filmic sa D90..makar okacen i na youtube.

Posted
Takodje imam zamerku za postavljanje fotografija, tj 100% cropova, koji verovatno nisu 100% cropovi, tj ne mogu da se otvore vece slike. A i bilo bi lepo videti neki filmic sa D90..makar okacen i na youtube.

polako,polako... treba da se jos malo doradi samo podizanje testa na sajt,svi 100% kropovi ce moci da se otvore klikom na njih... samo polako,dok to malo "ispeglamo" na sajtu

Sve fotke su pazljivo kompresovane,znaci pazio sam i poredio da nema primjetnog gubitka detalja i ostrine. A bice i video u testu. Sad sam se cuo sa Jankom,bice veceras sve sredjeno.

Posted

Koliko vidim, ispravljeno je, aaliii...izgleda da ne mogu sve fotografije da se otvore u velicini na kojoj su uploadovane. Na primer ova fotografija, tek kada se ovako linkuje otvara se po celoj duzini. Na sajtu je umanjena, te izgleda ostrija. A to je vrlo bitno ako su isecci u pitanju.

Studio50mm8iso100krop.jpg

• Create New...