Tarik Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 meni se licno svidaju ovakve stvari, pa pomislih da mozda jos nekome zapadne za oko Link to comment Share on other sites More sharing options...
c[Y]bo Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 Лепе и пријатне боје, само без приче :mellow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarik Posted December 7, 2008 Author Report Share Posted December 7, 2008 Лепе и пријатне боје, само без приче :mellow: hvala na komentu, a sto se tice price, pa moze se reci i da je nema :)) Nikakva prica, poetika, filozofija, naravucenije, simbolika i slicno nije mi bila namjera osim da pokazem prozracnost lista pod zrakama sunca. Meni dosta,a inace mi se dopada i haiku poezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 Neko je dao keca?? :mellow: Ne treba svakoj slici prica. Bitno je da je ostra i korektno kadrirana, kao sto jeste. Mozda da je uza slika posto ovo desno kvari tj koliko je centar zanimljiv toliko je desno monotono. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarik Posted December 9, 2008 Author Report Share Posted December 9, 2008 Neko je dao keca?? :mellow: Ne treba svakoj slici prica. Bitno je da je ostra i korektno kadrirana, kao sto jeste. Mozda da je uza slika posto ovo desno kvari tj koliko je centar zanimljiv toliko je desno monotono. jeste, u pravu si za ovaj desni dio - sad kad gledam, djeluje nepotrebno. da se nadovezem na ovo tvoje 'da ne treba svakoj slici prica', u cemu se takode slazem. Mislim da se pretjeruje u tim nekim 'porukama' po svaku cijenu i da se dosta ljudi gubi u svemu tome. Zivot je jednostavan, a to sto mi pravimo drame od njega i dramatizujemo sve i svasta i banalizujemo sve i svasta i vidamo sve i svasta, tamo gdje toga i nema, gdje neka nazovi masta i subjektivizam, uzima primat nad onim sto jeste, nad cistim i bijelim, je vec drugi problem. Haiku je zakon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts