babybottle Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Jel' koristi neko TOON BOOM Studio. Zanima me kakav je i opsti utisci korisnika. Voleo bih da mi uz komentare napisete koliko dugo ga koristite. Fala Link to comment Share on other sites More sharing options...
thinker Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 ne, nisam ga probao ali mogu da ti preporucim (milion puta ovde pominjani) Plastic Animation Paper (www.plasticanimationpaper.com) koji je stvarno najjaci pencil-test program, a i najpriblizniji realnom 2d anim. iskustvu na kompjuteru... tu je i MonkeyJam, progic koji ima jaako cool opcije za (pored uslikavanja papira) stop-motion grebovanje frejmova s kamere... happy animating :) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivana Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 Nedavno sam bila na tečaju animacije i moj voditelj radi u Toon boom programu . Kaže da je odličan i do sada mu se čini bolji od ostalih, a on ih je probao dosta. Počela sam intezivno raditi na njemu. Ide mi nekakao. pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
babybottle Posted September 9, 2005 Author Report Share Posted September 9, 2005 Nedavno sam bila na tečaju animacije i moj voditelj radi u Toon boom programu . Kaže da je odličan i do sada mu se čini bolji od ostalih, a on ih je probao dosta. Počela sam intezivno raditi na njemu. Ide mi nekakao. pozdrav <{POST_SNAPBACK}> Ivana prosto sam polaskan sto si svoju prvu poruku ostavila na mom postu. Hvala ti... i za savet naravno! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts