Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pošto znate da brišete postove, a o tome ne ostavljate nikakva obaveštenja, pitanje glasi:

Zašto mi je obrisana poruka iz teme Sigma-Enigma u kojoj sam opisao svoje impresije oko Sigme i ni na koji način nisam prekršio ni jedan član Pravilnika?

Ili ono - brišete šta god vas pogodi lično ili profesionalno, a nemate znanja ili petlje da odgovorite na temi?

Dakle, insistiram na objašnjenju.

Pozdrav

Posted

Iz teme su uklonjene su sve poruke sa elementima flejma i offtopica. Među njima je bila i tvoja, najviše zbog onog "pametnom kažeš jednom" i generalnog načina obraćanja koji je sasvim nepotreban. I kada si u pravu oko nečega to ne mora da bude izrečeno na način da se onaj drugi oseća kao da si ga prozvao ili jedva dočekao da mu pokažeš da si u pravu. Ako je KinteC svojevremeno flejmovao u svom zanosu promene sistema nema smisla dalje takve priče potencirati argumentima za suprotno a izrečenim na način koji može da provocira.

Ta poruka je sada vraćena i editovana.

I ne - niko od urednika nije dužan da obaveštava šta je uradio ako ne smatra da je to neophodno, naročito ne u slučaju gde je vrlo jasno zašto je nešto urađeno.

Posted

Zanimljivo.

Kao neko ko u toj stvari ima neka iskustva (nebitno kakva i gde), znam da obaveštenja treba da šalje skripta, al' nema veze.

Ako metla radi, red je da radi uvek.

Bilo kako bilo, hvala na odgovoru.

Pozdrav

Posted
Zanimljivo.

Kao neko ko u toj stvari ima neka iskustva (nebitno kakva i gde), znam da obaveštenja treba da šalje skripta, al' nema veze.

Na ovom forumu nema skripte koja to radi i pravilima je definisano da urednici ne moraju da salju obavestenje/objasnjenje zasto je neka poruka obrisana. Samim prijavljivanjem na forum si se slozio sa pravilima foruma koja si duzan da postujes, a sve primedbe mozes da izneses ovde, kako si i ucinio.