StORM48 Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Pošto znate da brišete postove, a o tome ne ostavljate nikakva obaveštenja, pitanje glasi: Zašto mi je obrisana poruka iz teme Sigma-Enigma u kojoj sam opisao svoje impresije oko Sigme i ni na koji način nisam prekršio ni jedan član Pravilnika? Ili ono - brišete šta god vas pogodi lično ili profesionalno, a nemate znanja ili petlje da odgovorite na temi? Dakle, insistiram na objašnjenju. Pozdrav
Christopher Carrion Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Iz teme su uklonjene su sve poruke sa elementima flejma i offtopica. Među njima je bila i tvoja, najviše zbog onog "pametnom kažeš jednom" i generalnog načina obraćanja koji je sasvim nepotreban. I kada si u pravu oko nečega to ne mora da bude izrečeno na način da se onaj drugi oseća kao da si ga prozvao ili jedva dočekao da mu pokažeš da si u pravu. Ako je KinteC svojevremeno flejmovao u svom zanosu promene sistema nema smisla dalje takve priče potencirati argumentima za suprotno a izrečenim na način koji može da provocira. Ta poruka je sada vraćena i editovana. I ne - niko od urednika nije dužan da obaveštava šta je uradio ako ne smatra da je to neophodno, naročito ne u slučaju gde je vrlo jasno zašto je nešto urađeno.
StORM48 Posted November 5, 2008 Author Report Posted November 5, 2008 Zanimljivo. Kao neko ko u toj stvari ima neka iskustva (nebitno kakva i gde), znam da obaveštenja treba da šalje skripta, al' nema veze. Ako metla radi, red je da radi uvek. Bilo kako bilo, hvala na odgovoru. Pozdrav
vili Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Zanimljivo. Kao neko ko u toj stvari ima neka iskustva (nebitno kakva i gde), znam da obaveštenja treba da šalje skripta, al' nema veze. Na ovom forumu nema skripte koja to radi i pravilima je definisano da urednici ne moraju da salju obavestenje/objasnjenje zasto je neka poruka obrisana. Samim prijavljivanjem na forum si se slozio sa pravilima foruma koja si duzan da postujes, a sve primedbe mozes da izneses ovde, kako si i ucinio.
Recommended Posts