openminded77 Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Da li neko preporucuje pohadjanje nekog kursa u Bgu , Photoshop, na kojem bi se naucile osnovne i napredne teme (ne ocekujem MAX od tog kurrsa ali da vredi to sto se plati ) obrade fotografija. Ima li neko iskustva sa slicnih kurseva u gradu ?
jovbranko Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Pošto se raspituješ specijalno za obradu fotki, bolje bi bilo da si postavio pitanje u foto delu foruma. To je ako ti je bitno samo znanje. Ako ti je, ipak, bitna i diploma onda Softline i CET. Međutim, moram da ti skrenem pažnju da je sasvim moguće da će neki iskusni fotograf održati kvalitetniji kurs od mene (Softline) i Bukija(CET). Jednostavno, bez obzira koliko da poznajemo Photoshop, obojica smo fotografi amateri. Pozdrav.
openminded77 Posted November 5, 2008 Author Report Posted November 5, 2008 Diploma mi je je nebitna, potrebno mi je ubrzano savladjivanje osnove plus napredne teme obrade fotografija, trenutni set znanja mi je stvarno min u toj oblasti a ako krenem solo mozda to poduze potraje i pogubim nit u bitnim/manje bitnim temama u samo ucenju. Kod fotki cesto pola posla je odradjeno klikom na kameri a sledeca polovina u post processingu.
Honda Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Evo preporuke jos dve dobre skole za PSD. vincaskola i level3
openminded77 Posted November 5, 2008 Author Report Posted November 5, 2008 Hondi i ostalima hvala na odgovoru, nema potrebe zbog mog pitanja da ulazite u ostriju polemiku, inace drago mi je da su ljudi sa DZ-e stvarno voljni da pomognu - uglavnom sam na foto pod forumu, ali eto i na ostalim je korektno. Pozdrav
hypnotic Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 Da ne bih otvarao novu temu,da li neko zna za skolu u Novom Sadu koja moze po kvalitetu obuke da se poredi sa level3?
Recommended Posts