Jump to content

Pmozite mi u vezi sa fontom

Mimaa

Recommended Posts

Pozdrav,

redovno pratim forum, ali nisam bila nesto aktivna, a obzirom da nemam pojma o tematici koja se ovde vodi, ali volim lepo i skladno, pa dolazim da se divim. BAvim se dizajenom nakita. Moj novi sajt je upravo u izradi. Bice to kao portfolio sa galerijom mojih radova.

Trazim vec 2 nedelje, i tu je sve zapelo, font <_< . Sajt ce biti vrlo jednostavan i elegantan, logo u vidu grafickog znaka necu imati, nego ce moj potpis biti logo. Za to mi treba lep pisani font (ne kaligrafija!) nego rucno pisani, kojim ce biti moje ime i prezime napisano i na sajtu i na vizitkama i na etiketama. Pozadina je tamno siva, slova bi trebalo da budu bela.

Sve sto sam nasla je ona scriptina, koja jeste lepa, ali je svako ima. Drugi koje sam gledla imaju previse kukica i kvacica, to mi se ne dopada, kitnjasto mi je.

Sada, zelim da kupim font, i nasla sam sajt, ali ne mogu da se odlucim koje da kupim.

Evo nekih koji su mi se dopali, na sajtu postoji opcija da se upise ime, pa sam upisala i prekopirala. Ime sam lupila, samo su inicijali isti. Bila bih vam vrlo zahvalna kada biste mi pomogli oko izbora. Hvala unapred.

post-16862-1224243621_thumb.jpg

Nemoj da uzimas postojeci pisani font za logo!

Iz milion razloga a jedan od bitnijih je - to je font!

Ako si kreativna i originalna u dizajnu nakita,a ne sumnjam da jesi, sedi, radi na svom potpisu i dovedi ga do savrsenstva.

Ukoliko budes imala nedoumica, problema, konsultuj se sa dizajnerima, pitaj za misljenje i doci ces do resenja.

Na taj nacin ces imati SVOJ logo, originalan i jedinstven a ne simulaciju potpisa koja ce 99% delovati i jeftino i neprofesionalno.

• 2 weeks later...