Jump to content

Zeka - Eliott Smith

neu3no

Recommended Posts

Nadjoh jedan moj stari fleshko. Uvek tako meni doleti inspiracija, koja od mene trazi da uradim vise nego sto ja mogu da postignem. Ponekad ja i isteram stvari do kraja, al u ovom slucaju to nisam. Neznam cak ni gde mi je source fla, al to vise nije vazno. Vazan je moj pokusaj da uradim spot za jednu pesmu sa mojim omiljenim likom "anskioznim zecom" ( imam mnogo stripova sa njim pa ako hocete mogu da ih uploadujem na nekoj drugoj temi)

Dosta stvari nije reseno mada animacija ima kostur koji bi mogao da se lepo nadogradi. Mali uvod u situaciju, ( pingvine nisam resio pa su malo glupavi) ... prelaze izmedju scena nisam resio, al eto... bar zeka svira. Plan je bio da bas bas svira. Cak sam i nasao akorde za ovu pesmu i iscrtao tacke na vratu gitare koje treba da pritiska.

Video sam mnogo bolje uradjenih spotica i to bas sa zecevima.

Zeka flash, 2.8 MB dowload link

Sta meesleete?

phuh, sad vidim kako je glup ovaj gornji odgovor....

elem, meni najvishe fali detalja, jer se jako brzo stekene utisak da je sve u nekakvom lupu, i postane maalcice dosadno... npr. da prolece u kovitlacu lisce kroz kadar, da kamera malo mrda, da prodje neki brod na horizontu, da bude vetra... svidja mi se sto si izbrao wide format...