Jump to content

Computer speakers - prezentejshn


Denis Dsgn
 Share

Recommended Posts

Zao mi je sto si odustao jer je rad zaista kvalitetan i lepo prezentovan, ali u ovom sluchaju si potpuno u pravu. Gospodin koji je dao temu na konkurs nije ispostovao vreme, kao ni radove, ni volju dizajnera ne objavljujuci rezultate. Proshli put za usb koliko se secam nije bilo bash ovakvih problema ali znam da se gospodin chitan u par navrata nije poneo konkretno prema dizajnerima ne postujuci obecanja i zadate datume.

Zao mi je sto je sve to tako ispalo jer je gospodin chitan kada smo ga upoznali (zemun, kej) delovao vishe nego ozbiljan za saradnju ali posle ovakvih incidenata nisam siguran koliko je sve to tako kao sto je izgledalo.

Ja lichno nisam uchestvovao na konkursu zbog nedostatka slobodnog vremena koje sam imao na raspolaganju, ali posle ovakve reakcije sa strane organizatora ne znam da li mi je zao ili manje sto nisam uchestvovao sa svojim radom.

Link to comment
Share on other sites

aaargh, druga nece da se otvori. mooolim te digni je ponovo jer je tamo "skupni prikaz"

 

e super ti izgledaju zvucnici, samo odmah mi je palo u ochi da bi sa tom kolichinom takvih sharafa mogao da zashrafish elisu na avionu... razumem da su potrebni zbog "umjetnichkog dojma", ali na eksplodiranom prikazu vidim da nema chak ni rupa za sve sharafe na shkoljci zvuchnika, tj ima za svaki drugi. da li su ostala cetiri samo za ukras u najbukvalnijem smislu te rechi?

Link to comment
Share on other sites

Hvala svima na komentarima. Drago mi je da vam se svidjaju. Radjeni su namerno da ostavljaju tjunerski dozivljaj i da samim izgledom pokazuju koliko snage imaju. Po mom misljenju su prebudzeni, ali ovo je bio zadatak sa temom i ja sam je doziveo na svoj nachin.

 

@ Feedback - nemaju svi rupe zato sto su samo tu radi fore, nisam bash mislio da shrafim masku sa svim. Cetiri rupe su za fiksiranje, ostalo je samo fenseraj sto se tice srafova.

Link to comment
Share on other sites

Meni je ovo prvi konkurs na kome sam ucestvovao...i ocekivao sam nesto sasvim drugo...a ne ne postovanje roka od strane organizatora konkursa.

Meni je licno bila bitna vezba i to iskustvo, tako da sam na dobitku. Kao i svi koji su se potrudili!

 

Denise steta sto si odustao! Ali razumem zasto si to uradio! Salji rad na neki drugi konkurs!

 

Peace

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...