Denis Dsgn Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 Zbog kašnjenja rezultata konkursa i nepoštovanja vremena dizajnera povlačim svoj rad sa konkursa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chu-des Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 Zao mi je sto si odustao jer je rad zaista kvalitetan i lepo prezentovan, ali u ovom sluchaju si potpuno u pravu. Gospodin koji je dao temu na konkurs nije ispostovao vreme, kao ni radove, ni volju dizajnera ne objavljujuci rezultate. Proshli put za usb koliko se secam nije bilo bash ovakvih problema ali znam da se gospodin chitan u par navrata nije poneo konkretno prema dizajnerima ne postujuci obecanja i zadate datume. Zao mi je sto je sve to tako ispalo jer je gospodin chitan kada smo ga upoznali (zemun, kej) delovao vishe nego ozbiljan za saradnju ali posle ovakvih incidenata nisam siguran koliko je sve to tako kao sto je izgledalo. Ja lichno nisam uchestvovao na konkursu zbog nedostatka slobodnog vremena koje sam imao na raspolaganju, ali posle ovakve reakcije sa strane organizatora ne znam da li mi je zao ili manje sto nisam uchestvovao sa svojim radom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorcolac Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 Bas steta Denise, odlicna prezentacija i vrlo dobra, izvodljiva ideja. Pozdrav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markovicd. Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 ... denise prezentacija 10/10 ... ;) odlicno !!! ali dobro principi su principi ;) ... odlican rad u svakom slucaju!!!!!!! bice dobar na portfoliu!:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djodjodesign Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 Sta reci sem da je velika steta sto se ovakve stvari desavaju...I jos vise je vazno zasto se desavaju???Razlozi??Nemam sta vise da dodam,mislim da je tim gestom sve pokazano!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rembrant Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 Cenim uvek dobru prezentaciju. A i predrkani su zvuchnjaci :) Shalji ovo na altec konkurs na designboom-u, super je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feedback Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 aaargh, druga nece da se otvori. mooolim te digni je ponovo jer je tamo "skupni prikaz" e super ti izgledaju zvucnici, samo odmah mi je palo u ochi da bi sa tom kolichinom takvih sharafa mogao da zashrafish elisu na avionu... razumem da su potrebni zbog "umjetnichkog dojma", ali na eksplodiranom prikazu vidim da nema chak ni rupa za sve sharafe na shkoljci zvuchnika, tj ima za svaki drugi. da li su ostala cetiri samo za ukras u najbukvalnijem smislu te rechi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Dsgn Posted October 7, 2008 Author Report Share Posted October 7, 2008 Hvala svima na komentarima. Drago mi je da vam se svidjaju. Radjeni su namerno da ostavljaju tjunerski dozivljaj i da samim izgledom pokazuju koliko snage imaju. Po mom misljenju su prebudzeni, ali ovo je bio zadatak sa temom i ja sam je doziveo na svoj nachin. @ Feedback - nemaju svi rupe zato sto su samo tu radi fore, nisam bash mislio da shrafim masku sa svim. Cetiri rupe su za fiksiranje, ostalo je samo fenseraj sto se tice srafova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeeDovnjak Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 Meni je ovo prvi konkurs na kome sam ucestvovao...i ocekivao sam nesto sasvim drugo...a ne ne postovanje roka od strane organizatora konkursa. Meni je licno bila bitna vezba i to iskustvo, tako da sam na dobitku. Kao i svi koji su se potrudili! Denise steta sto si odustao! Ali razumem zasto si to uradio! Salji rad na neki drugi konkurs! Peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
frank Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 I ja i ti smo svesni da ti trening na polju dizajna, 3d-a ili shta ja znam ne treba. Treba ti trening na polju strpljenja :) nije trebalo da povuchesh rad, that was so immature.. :) svaka chast za rad matori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Dsgn Posted October 8, 2008 Author Report Share Posted October 8, 2008 Treninga iz 3D-a, dizajna i prezentejshna nikad nije dovoljno, shto se tiche treninga na polju strpljenja to nije moja disciplina ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
frank Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 ma nemoj samo kasno da shvatish da jeste :) naravno da uvek treba treninga za sve, samo sam onako formulisao rechenicu da bi izneo poentu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Dsgn Posted October 8, 2008 Author Report Share Posted October 8, 2008 Krstasti ili ravni? Mozes da dobijesh i okasti kljuch trinaest kao bonus ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
frank Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 ako je hookable ubodi me sa bilo chim :D aj dosta spama mrsh na gtalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creator Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 Ovo je odlicno,bravo, samo steta sto nisi stigao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts