tatanemanja Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 Pogledajte moje pocetnicke pokusaje nakita od polimerne gline tatanemanja.blog.co.yu
Smi Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 Vidim da tema o nakitu od polimerske gline vec postoji pa ne bih da otvaram novu, iako ova nije aktivna dugo, mislim da nema potrebe za otvaranjem nove. Ako gresim, neka me moderatori isprave. Ono sto mene interesuje je gde ima da se kupi ova vrsta gline u Beogradu ili mozda Zemunu. Od drugarice sam pre par meseci dobila malu kolicinu koju je ona opet dobila od nekoga, u svakom sucaju, ne zna gde moze da se kupi jer nju to nesto preterano ne interesuje, tj. ne interesuje je da se bavi time, a meni je fino islo, ali je na zalost kratko trajalo jer je u pitanju bila poprilicno mala kolicina, tek za par narukvica i privezaka. To sto sam probala mi se mnogo svidelo i zelela bih da pocnem time da se bavim, ali ne znam odakle da pocnem. Nadam se da ovde ima ljudi koji bi mogli da mi pomognu da udjem u taj svet :) Svima hvala unapred :D
milekinez Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 Destefiko tosin bunar http://www.kreativnihobi.com/index.php?page_id=182
Recommended Posts