doomster Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 (edited) Као што сам већ био рекао, гласање ме не занима те молим добре људе да то не чине. Само ме коментари занимају, гласање не гледам... Пошто бејах недавно на Лединачком језеру после дужег времена, сетих се крштења од ономад па мало прелистах архиву. Није лоше да се подсетимо догађаја, а ја изабрах фотографије које су ми се учиниле занимљивим, преовлађују деца... Edited September 12, 2008 by anactor i pored toga što ti je sve nacrtano, nisi postavio glasanje kako treba :p
Lexus Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 Brate ti i od krstenja napravis horror :)
v1z4rd Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 ..ne zelim da zvucim lose, ali ako je namera bila da se vizuelno opise jedno krstenje mislim da si omasio poentu tako sto si isprobavao neke drugacije kadrove...
pogor Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 Brate ti i od krstenja napravis horror :) Upravo! Za krštenje 2. Za fotke, pojedine bar 4, gledao ocene ili ne. Fascinira me ova black sabbath voda na četvrtoj sličici. :)
Lexus Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 Pa to, fotke su u sustini dobre ali je atmosfera... ludilo. To me fascinira kako razliciti ljudi istu stvar drugacije uvate na tih par santimetara senzora...
pogor Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 Pa dobro ima u tom činu krštenja nečeg ... spiritualnog. Nekog izlaska iz tame. Al' doomi ne izlazi. :D
doomster Posted September 12, 2008 Author Report Posted September 12, 2008 Pa to, fotke su u sustini dobre ali je atmosfera... ludilo. To me fascinira kako razliciti ljudi istu stvar drugacije uvate na tih par santimetara senzora... :lol: :lol: Управо то. Ја овако видим, не могу другачије. Мени ту нема ничег хороричног :P Мада боље да ћутим... :D Хвала свима на коментарима.
doomster Posted September 12, 2008 Author Report Posted September 12, 2008 Од брадоње, тј. Кинтеца :) Samo da kazem `vako: odlicne fotke. Zaista neobicno vidjenje stvari, potpuno drugacije od onoga sto ljudi inace ocekuju (ja ipak imam malo "komercijalnije" vidjenje stvari - sta cu, poceo da fotkam svadbe kao lexus :D ) Meni je najintersantnija poslednja fotka, samo sto je malo ne definisam pop (sta vec) tj lice mu se vidi na pola..jel Odlicno cak izgleda i sam crop, ako se pop secne :)
birgitfoto Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Отац Благоје из Лединаца. Изузев прве фотографије, која се ту нашла можда и случајно, а можда као увод у церемонију, остало је за похвалу. Тему крштења ниси обрадио покрио у потпуности, али извукао си неке мени занимљиве тренутке и углове. Крштење је једна од светих тајни, и ред је да као таква фотографски буде обрађена са нешто више наглашеном атмосфером, помало чак и мистичном. Радове гледам са умјетничког а не документарног аспекта, па зато ово и кажем. Забиљежена је и пренесена атмосфера, а то је оно најважније. Она некима, можда због њихове неупућености дјелује као хорор, али заправо то није. Фотке дјелимично садрже елементе древног и ритуалистичког набоја и управо је то њихова главна снага (изузев прве). Резови јесу доста храбри и нетипични, али не и лоши, јер одлично истичу радњу, садржај и битне детање у одређеном тренутку, уз ништа мање важну симболику. Све у свему, један другачији приступ теми, али никако мање успјешан због тога, чак напротив. Неки од ових радова ће да живе и трају. Мој фаворит је ова фотка, а помало и ова.
doomster Posted September 13, 2008 Author Report Posted September 13, 2008 Отац Благоје из Лединаца. Како знаш? :) Хвала на одвојеном времену и коментару. Овај догађај је покривен у потпуности овде, ово је било само подсећање и покушај издвајања неких мени драгих и занимљивих покушаја. Нисам у потпуности успео у томе јер сам овде поставио две фотографије (прва је једна од њих) које сам тамо већ био приказао. Извињавам се због тога, није било намерно, сад сам тек приметио... Одлично си уочио да је прва фотографија само увод. Хвала још једном :)
Photodjo Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 A ja? Dje sam tu ja? :lol: cetvrta je vrhunska
Recommended Posts