Jump to content

Recommended Posts

Posted

Treba da postavim sajt sa galerijom fotografija u flashu, al imam problem sa muzikom. Pesma koju hocu je ok 5 mb u wma formatu. Je l moze da se to nekako kompresuje, i ako ne moze, da li ima neki sajt sa sound loopovima, ili bilo kakav savet na tu temu bi dobro dosao.

Posted

Izvod iz pravila foruma "Galerije > interaktivni dizajn":

Forum "Interaktivni dizajn" je galerija radova clanova foruma - teme kao sto su "Imam problem...", "Šta raditi", "Jel zna neko", linkovi, JavaScript, PHP, ASP, HTML, CSS, WTF itd... postavite u njima odgovarajuci forum. Ako niste sigurni gde, potrazite pomoc nekog od urednika ili administratora putem privatne poruke.
Posted

Ciao, imas na netu konvertora i kompresura puna kapa. Mozes da konvertujes wma u mp3, na guglu ukucas cd to mp3 i eto. Koliko znam wma je sirok pojam, postoji nekoliko vrsta kodiranja. U zavisnosti od toga i kvaliteta semplova, velicina fajla varira. Moj savet je da prebacis sve u mp3. Od 5 mega dobices nekih 50 kb (u zavisnosti od kvaliteta mp3 fajla, naravno). Ja sam skidao lupove za neki muzicki program, ali lupovi koje mozes tek tako da ubacis na sajt... ne znam, moraces da kopas. Eto, to je moj savet. Mozda se javi neko ko zna vise. Poz.

Posted

Moj odgovor bi bio svi znamo sta je loop ali svi znamo i sta je Sound Forge probaj nekako da napravis od tih 5 mb loop znaci skratis ga u Sound Forge-u ali da se sve to poklapa da kad slusas da ne deluje kao da prelazi sa konja na magarca vec da je sve na konja razumes ti mene odlicno :) nadam se :) :huh: