Flobele Posted August 16, 2008 Report Posted August 16, 2008 Moj glas za WickedLady, mada mislim da je malo tema promasena vise si odradila proces starenja, mozda je trebalo da joj dodas neku bubuljicu,fleku, oziljak... nesto sto njeno lice nece ciniti savrseno sem bora. Sve u svemu nije lose ;) Poz!
Skrewdriver Posted August 17, 2008 Report Posted August 17, 2008 Moj glas za WickedLady... I meni se svidja rad od WickedLady, ali si ti moj favorit :) Svaka cast za tvoj rad a i za ideju sa JAIL fazonom! Ocemo li jos nekog da "unakazimo:? :)
banne Posted August 17, 2008 Report Posted August 17, 2008 ja krenuo da radim, i skontam da mi je ovo u principu bzv. tj nema granice dokle moze da ide to poruznjivanje.
Forrest G. Posted August 18, 2008 Report Posted August 18, 2008 nemojte da se ljutite, al meni je ovo bolesno.. :puke: dajte bre, neki vedriji battle, pls. :(
soda Posted August 18, 2008 Author Report Posted August 18, 2008 e na zalost imao sam problema sa compom.... i nisam stigao da uradim evo tek sada sam ga "opravio" stavicu ove na glasanje... jer 15. je prosao ! pa glasajte
soda Posted August 18, 2008 Author Report Posted August 18, 2008 samo kada bih nasao ovde pool opciju ....
soda Posted August 18, 2008 Author Report Posted August 18, 2008 ovako ucesnici su Flobele, Dynablaster, WickedLady i Skrewdriver koji je zakasnio negde oko 12 sati... (:
Ena Posted August 19, 2008 Report Posted August 19, 2008 ja se dvoumim izmedju flobele ( ciji je rad zaista sjajan ) i dynablastera jer iako nije bas detouch jako mi se svidja obrada ... ipak s obzirom na temu flobele dobija bambija od mene :D btw posto se ja ugvanom bavim ulepsavanjem ljudi tesko mi je palo ovo. ideja mi je bila da je pokazem kao lepu damu u ozbiljnim godinama :D
DYNABLASTER Posted August 19, 2008 Report Posted August 19, 2008 Jo Soda ja sam promasio temu, izvinjavam se, eto kad ne znam da citam :D a hteo sam prvo da pravim zombija pa sam vido da je previse posla(CG) pa sam ondak hteo nesto jezovito ultra strasno ali bez da je gadno, i onda na kraju mis me potero ovo da uradim... nego i Flobele i Wickedlady design su na profi nivou, Flo odlicno nagrdila i to tolko je gadna da dajem glas ipak Wicked, sto ne znaci da je bolji rad, eto kolko je gadna :D
soda Posted August 19, 2008 Author Report Posted August 19, 2008 stvarno mrtva trka izmedju flobele i Wicked... . al ja moram dati Glas za Flobele... ipak vise truda je ulozeno... Wicked je odlicno odradila sliku al nekako deluje "prazna" Bez ljutnje... zao mi je sto ja nisam odradio... al shvatite to da je bilo zbog tehnickih problema... ): Bice prilika...
Skrewdriver Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 A sto mene neko ne pomenu?! :))) Salim se naravno! Bas nisam ni imao pojma o "detouching-u" pa sam resio samo da je unakazim. Kad ce novi Battle? Bas sam resio da pobedim :)
Recommended Posts