MaaY Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 :) Dugo me nije bilo i jos nisam uspela da pogledam sve teme koje sam propustila...Evo nesto novo i od mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banne Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 uuuuf prva mi je tako dobra. odlichno je svetlo, kao na nekoj slici. super ti ovo radish. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xanadu Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Bravo !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flobele Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Odlicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morgot Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Svaka cast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaaY Posted July 28, 2008 Author Report Share Posted July 28, 2008 Hvala svima! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeremyn Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 jao...jao...ma idi :wub: ...drazesno! ne znam koje reci pohvale da upotrebim...ali zato mogu da te zaspem onomatopejom odusevljenja ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheguevara Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Konačno nešto na zoni da privlači pažnju. Svaka čast :) :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaaY Posted September 1, 2008 Author Report Share Posted September 1, 2008 Konačno nešto na zoni da privlači pažnju. Svaka čast :) :) :) Hvala!!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheguevara Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Evo da pojasnim svoje hvale na račun tvojih radova, za razliku od mnogih, pa i mojih koje sam stavljao ovde. Prvo, mislim da tvoji radovi predstavljaju u potpunosti umetnička dela u najširem i najužem smislu, a ne samo suve koncepte, skice, experimente i pokušaje. Imaju priču koju treba da pričaju, i na neki način su vrlo suptilni, a u nekim momentima i pomalo napadni. U nekim radovima je to izbalansirano na najbolji način, ali to ne znači da su ovi drugi lošiji, već samo da nisu možda za svačiji ukus i osećaj koji slike daju posmatraču. Izvedba je odlična, šta god drugi rekli izvedba odgovara priči i uvek može to ovako ili o nako, ali kad se vidi gotovo delo i priča lako je preraditi i usavršiti, ali zašto, priča je završena tu i slika je gotova onda kad potane najzanimljivije... tu se treba stati i odmeriti da li je nasavršenosti čine u stvari savršenom ili ne...važno je da je priča ispričana. Eto barem sam posle mnogo vremena izašao iz svoje kripte da prokomentarišem nešto :) :) :) Hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eegee Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Sjajni radovi, dobre boje, jednostavno do j**a :). Samo ovaj krzavi ram na druge dve je kraaaajnje nepotreban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abishai Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Super su, po mom ukusu defintivno :) Svaka cast pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiplic Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 Absolutely marvellous!!! Prva je po meni nesto nestvarno dobro. Gledam... gledam i... jos uvek gledam i svaka cast!!!! A naravno, pogledacu jos nekoliko puta, i staviti je u Bookmarks. Slazem se za ram na ove druge dve ali to je ipak ostalo u senci onoga sto se dozivi pri samom pogledu na sliku i neverovatne utiske koje ostavlja rad. 5 zvezdica od mene :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bordo Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 Tehnika ti je odlicna!!!!!!! Prvi rad najvise pashe mom ukusu Predivno!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheguevara Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Heh evo kopao sam nesto po nekim starim radovima i pronasao jedan zanimljiv rad jer upravo me tada neko upitao kako da dobije neki slican look sa fotografijama. Napravio sam neku kao mrtvu prirodu uslikao i za par minuta obradio. Da me neko pita sta sam tacno uradio nemam pojma:) Moracu da snimam sve sta radim i pravim neke tutoriala pre svega za sebe, mada ih ionako jako teško pratim bilo da su video ili tekst-slike formatu :( a uvek volim da vidim tutoriale na netu, ako do ničeg drugog onda do nekih ideja. Elem, evo te slikice nije nesto, ali je zato osoba kojoj sam to pokazao i usavrsila taj metod, pa sad radi prilično dobre obrade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaaY Posted September 10, 2008 Author Report Share Posted September 10, 2008 Heh evo kopao sam nesto po nekim starim radovima i pronasao jedan zanimljiv rad jer upravo me tada neko upitao kako da dobije neki slican look sa fotografijama. Napravio sam neku kao mrtvu prirodu uslikao i za par minuta obradio. Da me neko pita sta sam tacno uradio nemam pojma:) Moracu da snimam sve sta radim i pravim neke tutoriala pre svega za sebe, mada ih ionako jako teško pratim bilo da su video ili tekst-slike formatu :( a uvek volim da vidim tutoriale na netu, ako do ničeg drugog onda do nekih ideja. Elem, evo te slikice nije nesto, ali je zato osoba kojoj sam to pokazao i usavrsila taj metod, pa sad radi prilično dobre obrade. Mene često pitaju kako to radim i stvarno ne bih znala da objasnim,morali bi sedeti pored mene i gledati ili snimati. :) Sviđa mi se kako si obradio fotku,naročito boje i textura zida. Ovo sam napravila da bih pokazala prijateljima od kojih fotografija je nastala slika Dečak i jabuka,pa možda bi bilo zanimljivo to i ovde staviti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreiko Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 Dobro izgleda, bolje receno odlicno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkls Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 odlično-lepo :) bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaaY Posted September 15, 2008 Author Report Share Posted September 15, 2008 Hvala!!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
banne Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 ^ skini camtasia studio ( piratski narafski ) i snimaj dok radish neku sliku. :) a mogli bi i da iaberemo par slika, i onda radimimo manipulaciju, neko krene, neko doda itd..:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaaY Posted September 17, 2008 Author Report Share Posted September 17, 2008 ^ skini camtasia studio ( piratski narafski ) i snimaj dok radish neku sliku. :) a mogli bi i da iaberemo par slika, i onda radimimo manipulaciju, neko krene, neko doda itd..:) Probacu jednom to sa snimanjem... :) A ova zajednicka manipulacija nije losa ideja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leona Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 Znala sam da sam negde videla ovaj prvi rad, i eto nadjoh te na deviantu :) Extra su ti radovi, sve pohvale! Link to comment Share on other sites More sharing options...
babbler mm Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 Radovi su fantasticni! Inspirisala si me da nesto slicno napravim sa svojim klincem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaaY Posted October 5, 2008 Author Report Share Posted October 5, 2008 Radovi su fantasticni! Inspirisala si me da nesto slicno napravim sa svojim klincem. Bas mi je drago. :) Hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaaY Posted January 13, 2011 Author Report Share Posted January 13, 2011 Posle duže vremena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts