bogus Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Ja sam trenutno amater u ovoj oblasti, ali sam se mnogo zainteresovao za dizajn uopsteno... Imao sam zadatak da napravim znak squash cluba, ja sam ga uradio, i takodje je on i usvojen.... Zanimalo bi me vise predloga na ovu temu.... posto smatram da taj znak nije toliko dizajnerski dobro odradjen..... Gde mogu da saznam vise o dizajnu nego ovde :D Za one koji ne znaju sta je SQUASH, to je sport medju cetri zida, igra se sa laksim reketom od teniskog, takodje je malo manji i uzi, igra se sa malom gumenom lopticom(koja je istaknuta na znaku koji sam ja napravio (ima 2 tacke)) a vise o ovome mozete procitati na www.squash.co.yu a galeriju na http://www.squashpics.com/ PS: Bacite koji komentar na moj znak HVALA UNAPRED!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mae Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 dobrodošao!!! što se tiče samog logo-a...meni izgleda,jednotavan je i precizan,al' me malo buni taj reket... jel on tako izgleda,ili je previše sličan teniskom pa nisi hteo da bude sličnosti sa nekim teniskim klubom? ja bi recimo njega promenio... e sad,ima i stručnijih ovde od mene da procene!!! :D pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanjagodic Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Kad budes radio sledeci put nesto, preporucio bi ti da pogledas na internetu sta je trenutno moderno. Dosta dobar sajt je www.logopond.com - tu ces naci oko 15.000 logo-a koji su dosta dobri i moderni... Tutoriale za logo-e neces naci na internetu (barem ih ja nisam nasao dosad)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deyo Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Dobrodosao, znak je nekako previse "old" ako me razumes... Poslusaj Dejana i prelistaj malo logopond.com i faveup.com cisto da se upoznas sa materijom da vidis staje trenutno in... Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
banne Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 dobrom idejom si vodjen, tj da to lepo stilizujesh i svedesh na minimum, al' ovo lichi kao da je radjeno u doba sfrj. malo treba da se modernizuje i bice dobar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leon Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Tutoriale za logo-e neces naci na internetu (barem ih ja nisam nasao dosad)... O.T. :blink: kraj O.T. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogus Posted September 28, 2008 Author Report Share Posted September 28, 2008 hvala Vam na savetinma, dobrodosli su mi!!! To je radjeno u CorelDraw-u 12, ali sad vec prelazim na Photoshop CS3, pa pocinjem sa modernijim logo-ima, u svakom slucaju hvala! Bio mi je potreban savet strucnjaka, ili barem ljudi sa iskustvima!!!!! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
banne Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 ^ radi ti lepo logo-e u vektorskim programima. tipa illustrator ili corel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VROOOMER Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 To je radjeno u CorelDraw-u 12, ali sad vec prelazim na Photoshop CS3, pa pocinjem sa modernijim logo-ima, u svakom slucaju hvala! Sinko, nemoj da radish znakove u PS-u, :o ko Boga te molim. Nastavi da radish u Corel-u. Mada, savetujem ti da zemash Illustrator. Malo ti je SFRJ-istichan logo. Podseca me na "Indirekt". To je legendarna TV sportaja koju je vodio legendarni Marko (Dzemper) Markovic. U okviru legendarne spice i legendarne scenografije nalazile su se stilizovane legendarne figure u pokretu. Ovaj tvoj logo-chova nenormalno lichi na jednu od tih legendarnih figura. Poigraj se josh. Mozda ispadne neshto dobro. Puno srece. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygap Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 ^:D Vrumeru, ti si polu-lud :D :D Inače, stilizovane "legendarne figure u pokretu" zovu se piktogrami. To što mu logo liči na "legendarnu figuru" mu samo može biti kompliment... ali ne liči dovoljno, izbrusi ga još malo da liči više Samo navali, biće to dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VROOOMER Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 ^:D Vrumeru, ti si polu-lud :D :D Inače, stilizovane "legendarne figure u pokretu" zovu se piktogrami. E, 'ebi ga sad! Necemo se (prozivati) i vredjati. :( Verovao ili ne - znam shta je piktogram. p.s. Izgleda da nisi dobro skapirao moje izmotavanje. Mozda ti delujem kao neki dundjer. :unsure: Ko ce ga znati!? Nema veze. Idemo dalje. :) E, da ga na8ijem. Opet sam otishao u OFF! :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogus Posted November 30, 2008 Author Report Share Posted November 30, 2008 samo ne razumem zasto su svi protiv dizajniranja logo-a na ps-u? to sam primetio da se vise njih buni protiv ps-a ali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christopher Carrion Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Zato što posle možaš da se slikaš sa njim. Imaš glupu sliku koju ne možeš da iskoristiš na pametan način - nije skalabilna (a vektori pak jesu) a kad si već u PSu, đavo ti neće dati mira - sigurno ćeš da staviš neki glupi bevel ili drop shadow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leon Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 samo ne razumem zasto su poneki za dizanje starih tema na dz? to sam primetio da se vise njih lozi na to ali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glava Posted June 10 Report Share Posted June 10 Prizes that will surprise you! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts