mae Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 pozdrav ljudi,nadam se da sam na pravom mestu!!! naime,pre nekog vremena sam dobio srebrnu ogrlicu (kraljevski rad) za rođendan,sad imam veliku želju da nabavim istu narukvicu... pošto se navodno radi o nekakvom uvozu unikatnog nakita iz indije,nisam imao priliku da kupim i narukvicu u kompletu,pa sad kao jedinu opciju vidim da nađem nekog da mi je napravi.. ono što mene interesuje je da li je moguće napraviti narukvicu identičnih dimenzija,šara,rada,samo na osnovu već gotovog modela? i da li je moguće da ja dam neki stari nakit da se pretopi u nov materijal za narukvicu?
mae Posted July 8, 2008 Author Report Posted July 8, 2008 ma jesam,imam komšinicu koja radi u zlatari,i ona kaže da se uglavnom ne isplati da tope stariji nakit jer je srebro ionako "jeftino"...mada bi mi odgovaralo da pretopim pošto imam dosta...valjda bi nešto uštedeo?! i da li je moguće da se napravi identična narukvica?
bordo Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 sigurno da ima neki majstor za to sto bi trebalo da znaci da je i moguce....ali sigurno i da kosta..... ne znam ni ko ni gde....al sam pomogla :)
mae Posted July 8, 2008 Author Report Posted July 8, 2008 ma ništa izbunariću ja to već nekako.. hvala ti u svakom slučaju... ^_^
goldfinger Posted July 12, 2008 Report Posted July 12, 2008 ma ništa izbunariću ja to već nekako.. hvala ti u svakom slučaju... ^_^ Ja mogu da ti napravim javi se na PM !
mae Posted July 12, 2008 Author Report Posted July 12, 2008 aj pre pm,da te pitam neke stvari...ako nije problem? da li bi topio stari nakit koji ja imam ili bi koristio nov materijal? i koliko bi to koštalo?
mae Posted October 18, 2008 Author Report Posted October 18, 2008 @goldfinger:da li si ti slučajno radio onu ogrlicu za juice-a? ;)
Recommended Posts