Black Arrow Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 Eeee, ovako... Sta preporucujete od casopisa za arhitekturu? Prvo strane, onda domace. Od stranih sam skontao da je Architectural Record jako dobar, ali me zanima jos nesto od stranih stvari, kontam da ima jos dobrih casopisa... Domaci nisam ni jedan uzeo, mnogi su mi rekli "to su novine za domacice" e sad, da li je to tacno ne znam. Jos nesto, ako neko ima ideju kako bi mogao da pronadjem ove casopise u .pdf formatu (stane naravno, domace bih kupio) da mi se obrati na pm. unapred hvala!
alien87 Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 Eeee, ovako... Sta preporucujete od casopisa za arhitekturu? Prvo strane, onda domace. Od stranih sam skontao da je Architectural Record jako dobar, ali me zanima jos nesto od stranih stvari, kontam da ima jos dobrih casopisa... Domaci nisam ni jedan uzeo, mnogi su mi rekli "to su novine za domacice" e sad, da li je to tacno ne znam. Jos nesto, ako neko ima ideju kako bi mogao da pronadjem ove casopise u .pdf formatu (stane naravno, domace bih kupio) da mi se obrati na pm. unapred hvala! - Architectural Review - A+U ima josh ali ovo su jedni od boljih... u pdf-u, hm, to je malo teze....
Black Arrow Posted July 4, 2008 Author Report Posted July 4, 2008 Ono sto sam uspeo da pronadjem je Architectural Record u .pdf formatu. Ostalo nisam uspeo nista da nadjem. Ima li neko ideju gde bi mogao ostatak da se pronadje?
Ekseption Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Наш часопис "Простор" има увјек заиста лијеп садржај.Излази свака 2 мјесеца.Што се тиче страних,пошто ме служи италијански језик "КазаВива" је фино спакован.За остале `неам појма,мада ту сам да сазнам од вас,само напред.
lisa Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Pa uvek mozes da posetis strane kulturne centre. Najtoplije preporucujem NEMACKI. Imaju vrhunske casopise!
Black Arrow Posted September 23, 2011 Author Report Posted September 23, 2011 znam da je ova moja tema davno otvorena, ali... ko je pretplacen na detail, da li je jos uvek?
Verasenj Posted October 16, 2013 Report Posted October 16, 2013 Ako koga zanima arhitektura Japana, može da potraži sledeća tri časopisa: Jutakutokushu Magazine Shinkenchiku Magazine SHOTENKENCHIKU Magazine Često ima konstruktivnih detalja, i vrlo dobrih ideja.
Recommended Posts