Jump to content

Recommended Posts

Posted

Eeee, ovako... Sta preporucujete od casopisa za arhitekturu? Prvo strane, onda domace.

Od stranih sam skontao da je Architectural Record jako dobar, ali me zanima jos nesto od stranih stvari, kontam da ima jos dobrih casopisa... Domaci nisam ni jedan uzeo, mnogi su mi rekli "to su novine za domacice" e sad, da li je to tacno ne znam.

Jos nesto, ako neko ima ideju kako bi mogao da pronadjem ove casopise u .pdf formatu (stane naravno, domace bih kupio) da mi se obrati na pm.

unapred hvala!

Posted
Eeee, ovako... Sta preporucujete od casopisa za arhitekturu? Prvo strane, onda domace.

Od stranih sam skontao da je Architectural Record jako dobar, ali me zanima jos nesto od stranih stvari, kontam da ima jos dobrih casopisa... Domaci nisam ni jedan uzeo, mnogi su mi rekli "to su novine za domacice" e sad, da li je to tacno ne znam.

Jos nesto, ako neko ima ideju kako bi mogao da pronadjem ove casopise u .pdf formatu (stane naravno, domace bih kupio) da mi se obrati na pm.

unapred hvala!

- Architectural Review

- A+U

ima josh ali ovo su jedni od boljih...

u pdf-u, hm, to je malo teze....

Posted

Наш часопис "Простор" има увјек заиста лијеп садржај.Излази свака 2 мјесеца.Што се тиче страних,пошто ме служи италијански језик "КазаВива" је фино спакован.За остале `неам појма,мада ту сам да сазнам од вас,само напред.

• 3 years later...
  • 2 weeks later...
  • 2 years later...