Jump to content

Potražnja vektorskih sitnica

passion8
 Share

Recommended Posts

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

E nerviram se ceo dan danas! Imao sam negde kolekciju slatkovodnih riba u vektoru, i sada kada mi treba nema pojma da je nadjem!

Pa zato "umoljavam" nekoga ako ima nesto slicno pri ruci .... znaci ono, daran, smudj, babuska, bodorka ...

Mogu i fotke ovog tipa, ali njih ne mogu da nahvatam ... Googlam i dalje, a ako me neko iznenadi, hvala unapred!

Ako slučajno ima, ili zna gde ima, vektorski grb Jagodine bio bih mu jako zahvalan. Može i raster veće rezolucije jer sa ovoga baš ništa ne mogu da precrtam.

http://img1.imagetitan.com/img1/1/3/biggrb94.jpg

Hvala unapred

Vidim da si imao isti problem kao i ja :(

Da li si mozda uspeo da nadjes grb Jer i ja imam potrebu za istim a nigde, amoa bas nigde na netu ne uspevam da ga nadjem.

Ako imas bila bih ti jako zahvalna

Pozdrav

Tamara

• 2 weeks later...

Pokusacu da objasnim sta mi treba, to se zove sema klasifikacije mesa, ono sto stoji u mesarama kao svinja ili krava sa obojenim delovima tela, but, glava itd.

Treba mi to bas bas, jednom sam naleteo na to u vektorima i downloadovao, ali mi nije trebalo do sada i ne mogu da ga nadjem.

Ako neko to ima, molim ga za pomoc.

hvala

Dobardan!

Da li neko zna neki dobar sajt gde mogu da skinem piktograme ( znakove za zabranjeno pusenje, prolaz, WC i tako dalje ), konkretno meni bas treba znak za cuvanje okoline ( coveculjak koji ubacuje papir u kantu, ovaj znak postoji na skoro svim ambalazama prehambenih proizvoda ). Ako neko ima ovaj znak u vektorskom formatu molim da mi posalje na mail, bio bi mu zaista zahvalan. :D

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...