passion8 0 Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 Ako slučajno ima, ili zna gde ima, vektorski grb Jagodine bio bih mu jako zahvalan. Može i raster veće rezolucije jer sa ovoga baš ništa ne mogu da precrtam. http://img1.imagetitan.com/img1/1/3/biggrb94.jpg Hvala unapred Link to post Share on other sites
gomatami 0 Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Jel ima neko vektorske raskolope kesa za pice? Poprilicno hitno ... Link to post Share on other sites
Vlada87 0 Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Ima li neko kolekciju Flaša (vinskih ako može) u vektoru naravno? Link to post Share on other sites
dZay sanchezzo 0 Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 Ljudi, ima li iko muzičke note u vektorima? :unsure: Link to post Share on other sites
gomatami 0 Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Ljudi, zna li neko gde bih mogao da nadjem dvorce u vektorima? Treba mi za scenu za neku decju predstavu, bas mi treba dvorac iz bajki.... Link to post Share on other sites
crnaruka 0 Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Људи јел има неко заставе и заставице разних облика.Хвала пуно.Иначе сајт је врхунски , нашао сам доста занимљивих и преко потребних ствари.Поздрав!!! Link to post Share on other sites
MESSmedia 0 Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 ... potrebna stancna/vector za one papirne kackete - imadoh je nedje ali je ne mogu naci. Link to post Share on other sites
henrik 0 Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Dosta se buvljak/halo oglasi varijanti nakotilo u poslednje vreme, pa smatram da bi trebalo da imaju i prigodan topić™. Dakle, gledajte da sama Vektorska grafika ostane kao poligon za učenje und napredovanje, a leba bez motike može ovde ili na torentima (koje smo zabranili, tj. inviteove za trackere). Link to post Share on other sites
MIQEL 0 Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Problem je sto svako ko zna da pise i nacrta kvadrat danas se bavi grafickim dizajnom. I da stvar bude gora i inzenjeringom (crtaju sacuvaj boze ambalazu i kojesta bez ikakvog pravila i smisla) Nazalost to se nemoze spreciti nicim. Buvljak ce u Srbiji zemlji uvek da radi , a oni koji pokusavaju da odrade nesto autenticno bice u senci onih koji to urade JEFTINIJE :) Tako da se ne vredi nervirati :) Link to post Share on other sites
henrik 0 Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Ali zato smo mi tu, antilebakrozmotike varijanta, specijalna pravednička jedinica DZ koja će naučiti nepismene da vladaju krivama poštovanog g. Beziera, kljaste da hodaju, zabludele da nađu spasenje, akaunte da uklope ivent u budžet, juzere da umeju da podese Opcije teme u Standardni pregled... i još 24hiljadesedamstočetrdeset drugih magija. Treba samo slušati naše preporuke. Link to post Share on other sites
ARVIN 0 Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Pozdrav svima...treba mi neki motiv vezan za poljoprivredu..neki kombajn..plug..itd...sta god neko misli da je Ok. da ide na resenje.....hvala unapred svima Arvin Link to post Share on other sites
igorkrnic 0 Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 kao sto pise treba mi vise vectora kolibrija ako neko ima hvala unapred :) Link to post Share on other sites
freehand 0 Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 http://rapidshare.com/files/123092149/01.EPS http://rapidshare.com/files/123092150/02.EPS http://rapidshare.com/files/129826809/AB01019A.WMF Ima još, ako se javiš. Link to post Share on other sites
igorkrnic 0 Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 hvala na brzom odgovoru ali 01 i 02 su ti zmije za apoteke :) a ova treca je neki slavuj sa spustenim krilima :) Meni treba kolibri u letu, znaci da su mu rasirena krila i da se vidi dug kljun i rep :) Link to post Share on other sites
mae 0 Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 igore,sad sam našao tu negde u sitnicama na jednom mestu kolibrija u nekom paketu http://www.dizajnzona.com/forums/index.php?showtopic=31818 to je corleoneov post,pa ako ti odgovara skini... Link to post Share on other sites
igorkrnic 0 Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 trebaju mi govoi drveta u vectoru, ovako nesto: Link to post Share on other sites
freehand 0 Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Fiat multipla blue print - ima li ko? Link to post Share on other sites
headcutter 0 Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Fiat multipla blue print - ima li ko? -> 3067 960 Grafix "Dobar dan, ja sam dizajner, i jedan od mojih klijenata treba da brendira auto, ja bih zeleo da mu prikazem najdetaljnije moguce kako bi to izgledalo, a posle bih stampao kod vas, ako mu budem prodao ideju... Da li mozete na mail da mi posaljete skicu za Fiat Multipla auto" Link to post Share on other sites
freehand 0 Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 -> 3067 960 Grafix "Dobar dan, ja sam dizajner, i jedan od mojih klijenata treba da brendira auto, ja bih zeleo da mu prikazem najdetaljnije moguce kako bi to izgledalo, a posle bih stampao kod vas, ako mu budem prodao ideju... Da li mozete na mail da mi posaljete skicu za Fiat Multipla auto" "Dobar dan, ja sam nadri-dizajner. Inače nisam lažov, ali mi je jedan od admina Dizajn zone savetovao da Vas lažem kako ću kod Vas štampati kako bih mufte izvukao blue print Fiata Multipla, napravio dizajn i to štampao kod sebe." Hvala ti Headcutter-u. Našao sam u međuvremenu. Link to post Share on other sites
ostrvo 0 Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Treba mi automobil a može i više, u eps, corel...ili nekom drugom vektorskom formatu. Bitno je da je u 2 boje (2 lajera) ili što manje, pošto je predvidjeno za sečenje na samolepljivoj foliji. Ovako nešto (mislim da je Ford), ali ako nema isti može i drugačiji...bitno je da lepo izgleda sa što manje boja. Ako znate neki sajt sa takvim stvarčicama, a da su besplatne, upišite. Pozdrav. Link to post Share on other sites
Vtec 0 Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 Da li neko ima kojim slucajem satove u vektoru (rucni manje potrebni) ili ima link ka doticnim? Pretrazih sve i nista... Nesto ovog tipa: Link to post Share on other sites
Bres1 0 Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Trebao bi mi ako neko ima u vektorskom obliku milimetarsku raspodelu i logaritamsku, kao milimetarki papir onaj na kvadratice i logaritamske tablice Link to post Share on other sites
crnaruka 0 Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 Slika budistickog hrama ili onih japansko/kineskih kuca sa spicastim krovovima.Hvala> Link to post Share on other sites
crashboy 0 Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 da li neko ima vektor glava divlje svinje, treba mi za lovacko udruzenje Link to post Share on other sites
Fica_Bg 0 Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 Fiat 500 potreban mi je "rasklop" za brendiranje novog Fice - Fiat-a 500 unapred Hvala Link to post Share on other sites
Recommended Posts