Jump to content

Recommended Posts

Posted

evo ga, sinovac... sad ti cekas, ovo, ono, radi cuka, sta ce reci narodne mase, buahahaha!!!! :D

super zvuci! nisam bas imao prilike da cujem ovaj zonfa idje, posto sam prestao da trazim nove zvukove. ali s osvrtom na ono sto sam cuo ranije - dub, chill mortem itd, zvuci superiska. jedan savet za dz:) ako ne znas da foliras americki, britanski, kanadski ili australijski akcenat, a strani su ti italijanski i francuski akcenat u engleskom jeziku - cajpri srpski. inace, stvar je tiha, malo ozezi po decibelazi:) nego, aj ti okaci jos neke; pravim kompilaciju za kunt i mogu ti reci da sam, onako, besplatno, pokupio i ovu tvoju i zviznuo je na disk, buahahahahah! :D

a slika mi se ne djasvi.

a, jesi ovo ti na slici? hocu reci, vi gospodine?

Posted

Hvala puno.

Možda piše, a možda i ne u samom fajlu da su vokali moji, Wim Wendersovi i od Zach Galifianakisa. Tako da, od Wendersa ne možeš očekivati dobar engleski :D

Mastering nije do kraja odradjen, ovo je preview za album, samo treba da iscimam gostujuce vokale, pa ako neko moze da pomogne - dobrodosao je. Cisto da napomenem, sve se radilo u Nuendu i Abletonu, sa mikrofonom od 800din i kompozicija je radjena na KORG KONTROL49 klavijaturi.

Na slici je reziser Costa Gavras, a ja mladjani momak od dvaesdve jos uvek nemam sede vlasi.

Posted

Prvo mi posalji neki sampler, da vidim kako je to stislki odradjeno, jer su meni ostale jos dve pesme da zavrsim i ne mogu da raspodelim gostovanja, odnosno jos uvek nisam dobio odgovor od zeleljenih kolaboratora.

Treba mi neko ko ume bas da zapeva, iako recimo ne vidi pravilan beat u pesmi :D