jackofblades Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 Poz, planirao sam da uploadujem vise pesama, pa onda da objavim ovde, ali me sve nesto mrsko u poslednje vreme s upload 64k. Tako da cu vremenom nabacivati i javljati se sa zahtevom za misljenje. Za sada: Breaking Sheeva Produced i arranged (znaci ne composed, ja jos ne pohvatavam termine) by JA. http://www.last.fm/music/Predrag+Drljaca/_/Breaking+Sheeva Btw, uskoro cu da sredim komplet last.fm stranicu. Nisam pipnuo mjuzu tokom 2007., tako da je sve 2006. i ranije. Ali me sve nesto zmarci hvataju da ponovo krenem...
banne Posted May 17, 2008 Report Posted May 17, 2008 al si ga umiksao, i bre :) ima svega, k'o ruska salata :) sad ni ja nem pojma shta mu dodje arranged a shta composed ? ono, moj lichni ukus, malko mi je bubanj dosadan da ide isti kroz celu stvar isto. al'sht znam. chek da ti neko od ovih careva da malo bolji komentar. ne znam ti ja puno o muzci...( malo drljam bass, malo chachkam reason...:) )
jackofblades Posted May 17, 2008 Author Report Posted May 17, 2008 Heh... ja sam zahvalan na svakom komentaru. Ali vise ja to da se reklamiram :) Pretpostavljam da ce mnogima biti smor isti ritam, ali sam ga nekako radio bas za svoj gušt. Ja, inace, ako mi je nesto xtra slusljivo, mogu da slusam po 10minuta isto ponavljanje. Cak sta vise, mene je kao malog tehno uspavljivao, a sad me house smiruje :wacko: E, sad - konkretno ova numera... ja sam tek pred "kraj/pauzu muzicke karijere" poceo raditi - da kazem - nazovi "komercijalnije". Niiista nije composed. Samo arranged :) Ali imam i od A do Š svojih ruku delo. par mi se svidja toliko da cu ih pustiti online, vecina mi se licno, uprkos tudjim recima da je cool, ne svidja i blam me je da ih onlajnujem :unsure:
Recommended Posts