Jump to content

Recommended Posts

Posted
u tome je i problem... razmisli malo logicki

I dalje mi nije jasno. Nigde ne pise da to nije zabranjeno a u praksi takve teme nisu neobicna pojava, ali manje-vise to, ono sto mi je problem je komentar koji je admin ostavio (koji cak ima i izvesnu dozu uvredljivosti) i izostanak bilo kakvog objasnjenja zasto je temu zakljucao.

Jednostavno, nemam pojma sta sam pogresio.

Evo cak i ovde, niko od admina da se javi da razjasni sta sam uradio sto ne sme. Zasto je tema zakljucana? Zasto nije i obrisana ako nije dozvoljena? Zasto je takav komentar admina koji je zakljucao temu?

Posted
Nigde ne pise da to nije zabranjeno a u praksi takve teme nisu neobicna pojava,

Zasto je tema zakljucana?

Zasto nije i obrisana ako nije dozvoljena?

Izgleda sve treba da ti se crta a sam vidis sta je odgovor...

Da je zabranjena - bila bi obrisana = nije zabranjena samim tim nije ni obrisana...

Tema je poziv na FLEJM jer ce ti se javiti u temi milion likova koji smatraju da ne treba raditi za kokice, a opet ostavljena je da bi ti se mozda neko javio na PM... Kapish?

Posted

Ok, sad mi je jasno. Ne znam zasto mislis da je to trebalo da mi bude jasno bez ovog objasnjenja. I dalej mislim da je ovakvo obrazlozenje trebalo tamo napisati.

• 10 months later...
Posted

Evo, ni meni nije jasno zasto je ta tema zakljucana. Imate temu koja je regularna (nije zabranjena), imate forum (koji inace sluzi za razmenu misljenja, saveta, idejnih resenja za logo npr.), imate moderatore koji ce sve poruke koje su van teme da obrisu ili koriguju. U cemu je problem?!

Mozda vam je najlakse da zakljucate temu? Onda to i recite, s tim sto ja ne vidim da bi vam to nesto puno koristilo u smislu ugleda sajta.

No ofens, samo sam hteo da budem konstruktivan.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...