Jump to content

Radiohead storyboard contest

cole
 Share

Recommended Posts

dufko i ja zadnjih par nedelja u slobodno vreme radimo na storyboard-u za spot Radioheads povodom takmicenja koje je

pokrenuo Aniboom.

Posecenost nase strane na aniboom.com nije presudna ali dobro dodje. Nadam se da ce vam se dopasti. Ako prodjemo u prvih deset izabranih dalje se radi finalni spot (iskljucivo animirani).

Mozete ga pogledati na adresi http://www.aniboom.com/Player.aspx?v=207565

Drzite nam palceve i hvala unapred...

Hvala na pozitivnim komentarima. Drago mi je da vam se dopada. Svesni smo da konceptualno ovo odudara od drugih spotova radioheads-a, ali smo hteli da nadjemo sredinu izmedju toga da radimo nesto sto je nama gotivno i necega sto bi odgovaralo ovom takmicenju.

@Њ: I mi smo saznali tek pre par nedelja. Zato smo i izabrali najkracu pesmu iz albuma. Hvala i srecno i tebi.

• 2 weeks later...

e, uros i ja izgleda prosli prvi krug!

Cole super vam je animatik, nisam ranije video ovaj post.

Ali prvo sto mi je na sajtu zapalo za oko je bilo to sto vi radite ne znajuci da je vase, nisam citao ime :D

tek posle sam saznao

Svaka cast marex.

Videli smo cole i ja da ste prosli. mnogo ulozenog rada i stvarno zasluzen rezultat. samo napred. od sad navijamo za vas :)

p.s.

otvorite bre novu temu da vam cestitaju ljudi lepo kako i dolikuje tom uspehu

Cestitam marex na prolasku i na animatiku. Odlican vam je rad. Jedva cekam da vidim finalnu animaciju. Mi nazalost izduvasmo, ali ako stignemo da zavrsimo spot, probacemo da uletimo u gold ticket.

Coletov je extra spot. Tuzna pricha i ideja mi se dopadaju.

Marexov spot je jebena emocija. Shteta bi bilo da ne prodju. Ima erot'ke (ba) shto bi izopachenim amerima bilo teze da vide neko nechiju iznutricu al' skroz mu lezi. Shteta shto na pola krece samo pricha, al' sasvim je dovoljno da debelo zaintrigira masu.

Btw, nisam samo ja radio na ovome. Ako nastavite da ovo zovete Coletov spot ubice me dufko :D

Koristili smo Photoshop za ilustracije i koncept, i XSI+After Effects za sklapanje animatika. Za vizualni deo je potpuno zasluzan dufko.

@marex - Neka pobuna na Aniboom-u povodom finalista. Cak su i tebe spomenuli link

ma video sam da su se nesto uzjogunili. ali sta da se radi :)

Od trenutka kada je uros video konkurs do uploadovanja rada je proslo 35 dana, ali uzmi u obzir da smo predali i 4 projekta u to vreme. Tako da kad odbijes dane koje nam je posao oduzeo, mi smo radili to 3 nedelje od 10 do 16 sati dnevno.

i aj sad, zasto je ne moguce napraviti u tom vremenu ovo

od modela imamo jedan voz, prostoriju i jednog karaktera, imamo jednu scenu, kameru koja kruzi ceo minut.

Kad razmislis malo bolje, mi smo uradili nesto sto je skroz realno uraditi za to vreme.

Pa dvoje ljudi je radilo na tome aktivno.