cole Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 dufko i ja zadnjih par nedelja u slobodno vreme radimo na storyboard-u za spot Radioheads povodom takmicenja koje je pokrenuo Aniboom. Posecenost nase strane na aniboom.com nije presudna ali dobro dodje. Nadam se da ce vam se dopasti. Ako prodjemo u prvih deset izabranih dalje se radi finalni spot (iskljucivo animirani). Mozete ga pogledati na adresi http://www.aniboom.com/Player.aspx?v=207565 Drzite nam palceve i hvala unapred... Link to comment Share on other sites More sharing options...
godza Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 FANTASTICNO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
banne Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 svaka chast. mnogo mi se svidja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trunks Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Svaka čast, srećno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenchman Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Prica je fantasticna!!! Bas odgovara Radiohedu i njihovim tripovima. Fingers crossed!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anastetyc Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 cini mi se da je grafika malo veselija nego sto odgovara radiohead-u, ali u svakom slucaju drzim palceve. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NJ Aj BOLIIII Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 e alo radim i ja...UA konkurencija, UAAAAA :P :lol:..nego bruka vam je anima, odlichna je, svaka chast, mada nije mi bash za radiohead, al' svejedno je odlichna...ja ne znam ocu stici da uradim bilo shta valjano, jer sam za konkurs saznao tek pre neki dan :(...aj i sretno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cole Posted April 22, 2008 Author Report Share Posted April 22, 2008 Hvala na pozitivnim komentarima. Drago mi je da vam se dopada. Svesni smo da konceptualno ovo odudara od drugih spotova radioheads-a, ali smo hteli da nadjemo sredinu izmedju toga da radimo nesto sto je nama gotivno i necega sto bi odgovaralo ovom takmicenju. @Њ: I mi smo saznali tek pre par nedelja. Zato smo i izabrali najkracu pesmu iz albuma. Hvala i srecno i tebi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marex Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 e, uros i ja izgleda prosli prvi krug! Cole super vam je animatik, nisam ranije video ovaj post. Ali prvo sto mi je na sajtu zapalo za oko je bilo to sto vi radite ne znajuci da je vase, nisam citao ime :D tek posle sam saznao Link to comment Share on other sites More sharing options...
dufko Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Svaka cast marex. Videli smo cole i ja da ste prosli. mnogo ulozenog rada i stvarno zasluzen rezultat. samo napred. od sad navijamo za vas :) p.s. otvorite bre novu temu da vam cestitaju ljudi lepo kako i dolikuje tom uspehu Link to comment Share on other sites More sharing options...
buger Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 ajde i vi ostali sto ste radili bacite linkove da vidimo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bolest Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 do jaja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cole Posted May 7, 2008 Author Report Share Posted May 7, 2008 Cestitam marex na prolasku i na animatiku. Odlican vam je rad. Jedva cekam da vidim finalnu animaciju. Mi nazalost izduvasmo, ali ako stignemo da zavrsimo spot, probacemo da uletimo u gold ticket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiCkMiNd Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 svaka cast za marexa i za colea, oba su f-e-n-o-m-e-n-a-l-n-a! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trunks Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 A da premestimo ovo u Animaciju ili Film i video? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NJ Aj BOLIIII Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 auuuu marex svaka chast...jeste da mi je suvishe "toon" za Radiohead, al' ste ga odvalili, prevalili, razbili itd...svaka chast, da bog da pobedili...aj zhiveli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trunks Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Ja sam izgleda slep, gde je link za marexov rad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyfreak Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 meni necce da pokrene clip... da li je josh uvek tamo? :huh: dok sam imao dial-up pogledao sam 20-tak sekundi i svidelo mi se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
godza Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Ne vidim ni ja link za marexov rad. Kacite, oma sada oma, il ce trunks sve da vas pobanuje :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
NJ Aj BOLIIII Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Ja sam izgleda slep, gde je link za marexov rad? tjeeeeeeee....ma nashao sam ga na aniboom sajtu(link u prvom postu)...evo ti link cry baby :P http://www.aniboom.com/Player.aspx?v=210169 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Coletov je extra spot. Tuzna pricha i ideja mi se dopadaju. Marexov spot je jebena emocija. Shteta bi bilo da ne prodju. Ima erot'ke (ba) shto bi izopachenim amerima bilo teze da vide neko nechiju iznutricu al' skroz mu lezi. Shteta shto na pola krece samo pricha, al' sasvim je dovoljno da debelo zaintrigira masu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BugarskiB Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Momci, dobro vi to radite :) Zanima me u kojim se programima radi nešto kao Coletom spot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trunks Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 tjeeeeeeee....ma nashao sam ga na aniboom sajtu(link u prvom postu)...evo ti link cry baby :P http://www.aniboom.com/Player.aspx?v=210169 Hvala. Sledeći put hoću sve na tacni ili se ne javljaj. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
cole Posted May 8, 2008 Author Report Share Posted May 8, 2008 Btw, nisam samo ja radio na ovome. Ako nastavite da ovo zovete Coletov spot ubice me dufko :D Koristili smo Photoshop za ilustracije i koncept, i XSI+After Effects za sklapanje animatika. Za vizualni deo je potpuno zasluzan dufko. @marex - Neka pobuna na Aniboom-u povodom finalista. Cak su i tebe spomenuli link Link to comment Share on other sites More sharing options...
marex Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 ma video sam da su se nesto uzjogunili. ali sta da se radi :) Od trenutka kada je uros video konkurs do uploadovanja rada je proslo 35 dana, ali uzmi u obzir da smo predali i 4 projekta u to vreme. Tako da kad odbijes dane koje nam je posao oduzeo, mi smo radili to 3 nedelje od 10 do 16 sati dnevno. i aj sad, zasto je ne moguce napraviti u tom vremenu ovo od modela imamo jedan voz, prostoriju i jednog karaktera, imamo jednu scenu, kameru koja kruzi ceo minut. Kad razmislis malo bolje, mi smo uradili nesto sto je skroz realno uraditi za to vreme. Pa dvoje ljudi je radilo na tome aktivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts