ostrvo Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 Neznam kako da vratim na stari pregled odgovora u nekoj temi - da vidim odmah sve poslate odgovore. Ovako ih vidim kao putanje (grane) i mogu samo pojedinačno da ih otvaram. Mislio sam da ako kliknem prvu putanju (gornju) da ću dobiti sve odgovore ali uvek upadnem u nečiji privatan profil.
ddjuka Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 Hahahahaha, super! Ovo već postaje dan mrmota. Klikni na opcije teme -> standard.
Trunks Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 Opcije teme > Standardni pregled Al' će neko biti srećan kad vidi ovu temu. :D Treba da napravimo "najčešći problemi" lepljivu definitivno.
ostrvo Posted March 21, 2008 Author Report Posted March 21, 2008 Treba da izbacite tu opciju... :) Hvala.
anactor Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Al' će neko biti srećan kad vidi ovu temu. :D <_< :lol:
Abishai Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Ja sam imao taj problem i ako sam vracao na standard, ali nesto je izgleda bilo zeznuto kod mene :S...
frenchman Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Nemam problem sa pregledom teme, nego nisam hteo da otvaram novu temu. Pitanje: da li se to meni cini ili je forum Poslovi postao vidljiv i kada nisi ulogovan? Ili je meni komp nesto otisao u k.... A i sad sam gledao Die hard 4.0, pa me mozda jos drzi trip. :)
Trunks Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Pitanje: da li se to meni cini ili je forum Poslovi postao vidljiv i kada nisi ulogovan? Jeste, što? :)
frenchman Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Ma nista, super, kontam da je odlicno, da treba da bude vidljivo. Samo sam hteo da proverim je l' se to meni FF zapucao, ili komp, ili nesto trece. Imam i neku ideju, al' to cu na PP. :)
CyberKat Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Opcije teme > Standardni pregled Al' će neko biti srećan kad vidi ovu temu. :D Treba da napravimo "najčešći problemi" lepljivu definitivno. Meni se ovo tek danas desilo iako nisam nista menjala u podesvanjima :blink: Gde se nalazi ta opcija teme? Evo gledam u kontrol panelu al ne vidim?? Usla sam u "prikaz foruma" al opet ne vidim gde je opcija za te opcije teme? Ima samo za broj poruka u temi. Help :( :unsure:
Trunks Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Kad odeš na temu, u gornjem desnom uglu imaš ovo:
profus Posted May 21, 2008 Report Posted May 21, 2008 Kad odeš na temu, u gornjem desnom uglu imaš ovo: ок, јасно је мени ово, то сам и сам нашао од када су ми теме изненада почеле да се приказују у "tree"-mode-u...моје питање је да ли је заиста непходно подешавати опцију приказа за баш сваку тему појединачно?? надам се да не, јер ми је заиста жешћи смор мењати приказ сваке теме а и потребно је утрошити два пута више времена јер се свака теме мора учитати 2 X...( а некад се чак и деси да након поновног учитавања ипак све остане исто - у tree mode-u... :angry: ) зар не постоји неко подешавање где могу да кажем да ја желим да све теме које отворим буду у стандард моду ( успут зашто стандардни приказ теме није, хмм...стандардан?? ) мора да постоји, јер ми је немогуће да ово само мени смета и да се нико други не жали, биће да су сви остали провалили како да подесе ово :blink: ја пак не могу да сконтам како... :unsure: зато помагајте, плиз хвала унапред! позз
Trunks Posted May 21, 2008 Report Posted May 21, 2008 Prvo, sve čestitke što nisi otvorio novu temu nego koristio pretragu, to se stvarno retko viđa. :D Zatim, trebalo bi da ostane zapamćeno kad uradiš jednu promenu prikaza teme. Ako koristiš firefox, uradi tools > clear private data i obeleži Cache. Zatim se vrati na Zonu i probaj ponovo.
profus Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 Prvo, sve čestitke što nisi otvorio novu temu nego koristio pretragu, to se stvarno retko viđa. :D Zatim, trebalo bi da ostane zapamćeno kad uradiš jednu promenu prikaza teme. Ako koristiš firefox, uradi tools > clear private data i obeleži Cache. Zatim se vrati na Zonu i probaj ponovo. хехе, хвала на похвалама, такав сам ја! :P видиш, firefox нисам користио у задње време ( не знам ни сам зашто, јер дефинитивно мислим да је у сваком погледу бољи од ie-a ? ) - али кад сам јуче прочитао твој одговор, пробао сам и ради без проблема, што ће рећи избор стандардног приказа остаје запамћен... проблем је даклe са мојим ie-ом ( радио је пре, али ево сад у задње време штрајкује ) у питању је верзија 7.0 не могу да га присилим да запамти мој избор :unsure: хвала ти на брзом одговору у сваком случају позз
Trunks Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 I u IE7 je sličan fazon... Tools > Options > History > Delete > Cache. :)
okmijun Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Amajzing, vec sam printo screen i resio da postavljam novu temu Sto ste bre ovako bitnu stvar zavukli cak tamo gore u ugao???
froger Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Na lisici nemam problem jer mi pamti podesavane, ali mi explorer 6 zeza a navikao sam na njega. Iaso sam na Tools/Options i kliknuo na "clear history" i "delete files". I nista. Sve je po starom. Jel neko zna resenje?
okmijun Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 OPCIJE PRIKAZA odvojiti od ostatka opcija jer se definitivno cesto desava, pogotovo ako sa googla dodjes na DZ. `
Trunks Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Na lisici nemam problem jer mi pamti podesavane, ali mi explorer 6 zeza a navikao sam na njega. Iaso sam na Tools/Options i kliknuo na "clear history" i "delete files". I nista. Sve je po starom. Jel neko zna resenje? A koji prolem imaš? Ne pamti se izbor na svim temama, jel?
okmijun Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 A koji prolem imaš? Ne pamti se izbor na svim temama, jel? Cesto mi otvori forum u OUTLINE izgledu, opet ne toliko cesto da bih zapamtio gde se krije podesavanje za outline, uglavnom kada dodjem do nekog linka sa Googla. Posle opet proradi kako treba do sledece prilike.
Trunks Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Pitao sam frogera jer je bio malo nejasan, ali hvala i tebi.
froger Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 Izvini Trunks. Nisam video pitanje. Ne pamti mi se podesavanje u IE 6. Sad malo trosim Liju pa je sve OK. Vreme je i da predjem na nju.
froger Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Evo sad mi i Firefox prolupao. Stalno mi vraca pregled teme u linearan. Postavim u standardan, odem na clear private data, cache cekiran. Kad sledeci put otvorim Zonu isti problem. Jel se ovo samo meni desava ili se i drugi pate sa tim.
Recommended Posts