Denis Dsgn Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 Evo drugari ja sam se malo cimao sa scriptom u flashu i svakim danom mi se sve vishe svidja. Ova galerija nije nista revolucionarno, ali sam ceo kod napisao sam i slike se ucitavaju u flash spolja, tako da moze lako da se menja. Pogledajte kako izlgeda galerija A ovo je .fla fajl, koristite ove fajlove kako god vam je drago! DOWNLOAD GALLERY Aj uzdravlje rodjaci!
Denis Dsgn Posted July 27, 2005 Author Report Posted July 27, 2005 Dopuna : Svi linkovi su podeseni, vi samo treba da ubacite thumbove u direktorijum thumbs a u direktorijum preview slike velicine 390x333 px!
syndrome Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 Rodjace ;) ovo je jako lepo. Community je, nadam se, beskrajno zahvalan :)
the Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 što volem kad neko zavole as... :) lepo, lepo, svk čst!
nixa Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 ovo moze da izraste u flash gallery by DZ members .. ajde da se igramo :D postavim ja ovo u top i svako doda nesto ... napravimo neki cvs i who knows ;)
nixa Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 kazem .. ja ko je za ? da pravimo nesto by DZ :) CVS da se digne negde ,upload/download verzija i udri ? prvi DZ CVS :)
Denis Dsgn Posted July 27, 2005 Author Report Posted July 27, 2005 Ovo je vec nesto novo, Zona je definitivno evoluirala u sledeci stadijum. Ajde da pravimo nesto ozbiljnooo.
|izard Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 Ovo je vec nesto novo, Zona je definitivno evoluirala u sledeci stadijum. Pa naravno kada sam ja dosao! :D Salim se... kuku lele za mesec dana sam spucao 228 postova, hahaha. Ma daj bre ne zamlacujte se. Hahah. Ko ima vremena da sedne sada da radi nesto namenski. Ja recimo samo ovako u naletu i pauzi, da malo odmorim glavu od posla, mogu da uradim nesto tipa ovo danas ili shooter game ili da usput pomognem nekome. To jest sta se ja pitam koj djavo, radite sta hocete :D Mada mislim da je verovatno najbolje da se razradjuju stvari kao na primer sto sam ja poceo ovde sa Najgori-m. Pozdrav.
nixa Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 ajde dignucu ja neki cvs menager pa cemo da to ubacimo kao prvi dz projekat .... stay tuned ;)
|izard Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 Tek sam sada bolje video. Concurrent Versioning System ?!?!? Koj ce ti to djavo?
ivanhoe Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 Tek sam sada bolje video. Concurrent Versioning System ?!?!? Koj ce ti to djavo? jel ja to ne razumem neku internu salu, ili ti ovo stvarno pitas ? :huh:
Jee Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 koliko mi platite da vam uradim ja jednu lepu i korisnu xml galeriju? :D
flash_back Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 e kralju stavrno profi scripta, ono jer si je napisao ili loma crackovo? ono sto mi se bas svidja je jednostavnost koda, znaci samo da ga malo tuniram i zamenice moji improvizovanu scriptu na overheat-tuning-u. pozz
syndrome Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 koliko mi platite da vam uradim ja jednu lepu i korisnu xml galeriju? :D Hmm.. Hugs&kisses? :lol:
Jee Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 evo, kao znak dobre volje, uradicu galeriju a ti za uzvrat treba da postanesh pomfritash. nothing more
Recommended Posts